reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj tyle czekania na te wizyty. Moja następna jest dopiero 20.02 dlaczego ten czas szybciej nie leci. Na wrześniu któraś z kolei poronila. Kurde takie to przykre.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Jakie to jest niesprawiedliwe i okropne, czeka sie na serduszko a ono niewiele zmienia, niby ryzyko spada a tu dupa, u mnie bylo to samo w maju, bylo serduszko, dzidzia 2,5cm a potem mniejsza i bez akcji serca... chodzilam tak 2tygodnie ale sie nie zaczelo samo, potem zabieg :( mam ochote "przyjsc" na dobre na forum po 12tyg...

reklama
Jakie to jest niesprawiedliwe i okropne, czeka sie na serduszko a ono niewiele zmienia, niby ryzyko spada a tu dupa, u mnie bylo to samo w maju, bylo serduszko, dzidzia 2,5cm a potem mniejsza i bez akcji serca... chodzilam tak 2tygodnie ale sie nie zaczelo samo, potem zabieg :( mam ochote "przyjsc" na dobre na forum po 12tyg...
Kochana nie myśl o tym będzie wszystko dobrze dbaj o sobie

Dziewczyny, dziękuje Wam za wsparcie i nadzieję, jednak beta zaczęła spadać :( Wczoraj miałam 373, dziś jest tylko 297 ;( Progesteron też jest niższy niż tydzień temu, tak więc nie mam już żadnych złudzeń.. Najgorsze jest to, że lekarze nie dali mi żadnych tabletek na podniesienie progesteronu o co mam do nich żal.. To już 2 raz.. :( Żegnam się z Wami i trzymam mocno kciuki, aby Wasze maleństwa dobrze rosły :*:*:*

Dziewczyny, dziękuje Wam za wsparcie i nadzieję, jednak beta zaczęła spadać :( Wczoraj miałam 373, dziś jest tylko 297 ;( Progesteron też jest niższy niż tydzień temu, tak więc nie mam już żadnych złudzeń.. Najgorsze jest to, że lekarze nie dali mi żadnych tabletek na podniesienie progesteronu o co mam do nich żal.. To już 2 raz.. :( Żegnam się z Wami i trzymam mocno kciuki, aby Wasze maleństwa dobrze rosły :*:*:*
Aniaa bardzo mi przykro , tule cie mocno ! [emoji8][emoji171] na pewno doczekasz się swojej fasolki !
Ja też 2 razy poronilam , za 3 razem udało się z Lenka .
Nie trac nadzieji bo doczekasz sie fasolki zdrowej [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Ania bardzo mi przykro.
Alpine też tak myślałam, że wejdę na forum dopiero po 12 tyg ale tak naprawdę co to da. Będę siedziec sama w domu i bać się. A tak chociaż trochę razem z wami będę cieszyć się z tych może krótkich a może tym razem długich chwil.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu bardzo mi przykro [emoji19] trzymaj się

Ania bardzo mi przykro.
Alpine też tak myślałam, że wejdę na forum dopiero po 12 tyg ale tak naprawdę co to da. Będę siedziec sama w domu i bać się. A tak chociaż trochę razem z wami będę cieszyć się z tych może krótkich a może tym razem długich chwil.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A co ci właśnie da że będziesz tu od 12 tygodnia? Zawsze możesz się podzielić tym co cię dręczy i niepokoi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry