reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dla mnie jednak bb to bb niż fb [emoji14]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t2d [emoji188]

reklama
Jeśli chodzi o seriale to ja uwielbiam; chirurgów, plotkara, gotowe na wszystko, w garniturach,blindspot, the 100,jane the virgin,bates motel,homeland,wikingowie,czarne lustro i wiele innych [emoji12] uwielbiam seriale

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Ja właśnie tez wole na fb nie pisać bo tam to zawsze cos gdzieś wychodzi, zreszta nie korzystam często z fb a tutaj aplikacja, fajnie,szybko

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Ja tez opuściłam te grupę z podobnych przyczyn. Dodatkowo wkurzały mnie te ciągłe powiadomienia z grupy

Aaaaaaaaaa i teraz dopiero sprawdziłam czy można przejrzeć kto należy do tej grupy pomimo że się w niej nie jest i faktycznie da się więc jeśli któreś z was nie chcą się jeszcze chwalić że będą mamusiami to radzę się narazie nie zapisywać do grupy :D

https://m.facebook.com/groups/14234973043428więc
Ta grupa jest bardzo fajna, zamknięta, ogólna... Adminki zawsze pilnują żeby był porządek, jedyna grupa na fb w której swobodnie i bez skrępowania się wypowiadam- fajne babki do niej należą [emoji6]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Kiedy macie czas ogladnac tyle telewizji? Jak znajde czas na jeden caly film w ciagu tygodnia to tyle

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry