reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hm,fajna sprawa z tym testem na płeć. :D Tylko ciekawe czy faktycznie działa.
Myślę,że każda z nas już teraz chciałaby wiedzieć czy będzie syn,czy córka,ale musimy być cierpliwe. Chociaż mnie też nosi hehe,ale co zrobić.
Póki co,odliczam 14 dni do wizyty.:)
Idziemy z P.zaraz robić pizzę domową,smialismy się,że to będzie tzw.ekstaza rzeźnika.:D Dużo wędliny i dla mnie obowiazkowo na ostro.:D

reklama
Jaki serial wciągasz? Ja mam wrażenie że zobaczyłam już wszystkie :) Wygrzebuję teraz z zakamarków Netflixa jakieś starocie...
Orphan Black i ZOO chyba najbardziej mi podeszły [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

Niestey podobno te testy zostały wycofane bo nie otrzymały jakiegoś tam certyfikatu..... A już się nakręciłam :<

Dla mnie plec jest nie wazna, wazne zeby dziecko bylo zdrowe. Umowilam sie dzis na prenatalne na 26 marca.
Brzuch mnie co chwile boli podejrzewam ze to przez wrazliwe jelita :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie plec jest nie wazna, wazne zeby dziecko bylo zdrowe. Umowilam sie dzis na prenatalne na 26 marca.
Brzuch mnie co chwile boli podejrzewam ze to przez wrazliwe jelita :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to tak jak dla każdej z przyszłych matek. Natomiast większość kobiet zastanawia się czy nosi pod sercem chłopca czy dziewczynke :)

Ja w pierszej ciąży usłyszałam w 12 tyg ze będzie dziewczynka ale czułam inaczej. No i później się okazało ze to chłopak [emoji16]

Dokładnie,zdrowie najważniejsze,ale większość z nas ma jakieś preferencje odnośnie płci.:)
A oto nasza pizza przed pieczeniem:
received_1431375963560300.jpeg

I to oczywiście zasypane serem.:D

Załączniki

• received_1431375963560300.jpeg
    received_1431375963560300.jpeg
    99,6 KB · Wyświetleń: 289
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry