reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hajmal ja z corka 7 i 8 tyfzień miałam najgorsze to s przyszłym tygodniu az sie boje zeby jej nie wystraszyć jakby mi sie rano zdarzyło ... Teraz mam zwolnienie zobaczymy jak nie bede nadal krwawic i beta ok to ide do prscy w przyszłym tygodniu :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z moją 2 miałam mdłości od 4 tygodnia w pierwszej ciąży najbardziej i bardzo długo mnie trzymały teraz jest lajcik...

Ememes oszczędzaj się,
W nocy też mnie właśnie zaczęło mdlić ale myślałam ze to po pączku więc wzięłam do łózka szklankę mleka i piłam trochę pomagało, ale rano to masakra. Wydaje mi sie też że trochę powiększył mi sie brzuch tz podniosła mi sie oponka po cesarce i tak zaczęło ciągnąc w pachwinie. Myślałam zę z parkingu nie dojdę do biura. Byle było tylko wszytko dobrze, to wytrzymam

Ja nastawiam budzik 5 minut wcześniej żeby zdążyć zwymiotować :/ Ale mam na to patent. Wstaje i pije dużo wody i idę się zbierać. Potem biegnę do wc robię swoje i zbieram się dalej
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
super sposób, spróbuję z ta woda jutro rano

Probuje sie oszczędzać ale ciezko - juz zaczelam rano ja ubierać i przewijać na łożku zeby nie nosic do łazienki pozniej za raczke wychodzimy z sypialni.

Ja wymiotowałam raz lekko w pierwszej ciazy głownie to mdlosci nie wymioty ale czasami mysle ze lepiej zygnac i miec spokoj.

Czy wam waga tez skacze jak pop******a za przeproszeniem ?!
Przedwczoraj 56.6 dzis 54.3

Szczerze mowiac to wroce do prscy od wtorku bo ja w prscy bardziej moge sir oszczędzać - pracuje 8-16 i siedze w biurze mam ochronkę przez zagrożenie i ciąże wogole kazdy skacze dookoła mnie wiec tlko odbiegam telefony i klepie w kompa a w domu mała nie daje mi spokoju ciagle mnie ciąga chce sie bawic i ja ja rozumiem ale wiecej odpoczywam s prscy

Hej wszystkim! :)
Mnie mdłości męczyły od niedzieli i to praktycznie 24h/dobę :( Wczoraj już tylko rano, a dziś prawie wcale. Masakra z tym jest, ale dla dobra bejbika wszystko jestem w stanie przetrwać. Jestem jeszcze bardzo wrażliwa na zapachy, szczególnie mięso mi śmierdzi, a jak poczuję kiełbasę, to rzyganko murowane. Wieczorami zamulam i śpię :) A no o kawie też mogę zapomnieć, nawet o ince.
Dzisiaj jakieś wizyty? :)
Ja kolejną mam 23.02 na NFZ i już tam raczej będę chodzić, bo gin jest b. dobry.

Hej wszystkim! :)
Mnie mdłości męczyły od niedzieli i to praktycznie 24h/dobę :( Wczoraj już tylko rano, a dziś prawie wcale. Masakra z tym jest, ale dla dobra bejbika wszystko jestem w stanie przetrwać. Jestem jeszcze bardzo wrażliwa na zapachy, szczególnie mięso mi śmierdzi, a jak poczuję kiełbasę, to rzyganko murowane. Wieczorami zamulam i śpię :) A no o kawie też mogę zapomnieć, nawet o ince.
Dzisiaj jakieś wizyty? :)
Ja kolejną mam 23.02 na NFZ i już tam raczej będę chodzić, bo gin jest b. dobry.

Twardo pije dwie słabe dziennie sle nir smakuje tak jak przed to fakt - mieso śmierdzi Hahahaahha wykręcam sie od jego jedzenia ale dla dobra baby jem co jakis czas zeby miec zbilansowana diete ale szału nie ma a ja ogolnie mięsożerna

reklama
Ja jestem zapisana na 28 02 do gin. To już będzie 6-7 tydzień więc myślę że zobaczmy serduszko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry