reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie w 5tyg2dniu był pęcherzyk z pecherzykiem żółtkowym :)
Za tydzień się okaże co tam u mnie się wykluło [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Zaliczylam zgona, polozylam sie o 17:00 wstalam o 20:30. Dzwonili miedzy czasie z przychodni i teraz to sie boje ze moje wyniki sa zle ale nie mam jak zapytac :(
Z tym jedzeniem to na listeroze trzeba uwazac - oscypki, surowe mieso i wedzone ryby.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal a jakie robilas badania? Zadzwon do nich z samego rana. Kiedy masz kolejna wizyte? Napewno bedzie juz serduszko bilo jak dzwon [emoji176]
Ja musze czekac jeszcze prawie 2 tygodnie [emoji51]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę mam za tydzień w poniedziałek, boje sie tabelki wiec danych jeszcze nie podałam. Wczoraj dzwonili do mnie z przychodni "K" tylko ze spałam, telefon wyciszony, jak sie zorientowałam była 20:30 i za późno żeby zadzwonić.

Czy lekarz rodzinny wypisze mi luteinę ? biorę dziennie 2x2 wiec tego idzie dużo, otwarłam pudełko przed wizytą dużo było, nie liczyłam a teraz okazuje sie że mi braknie :( 13 tabletek.

Wizytę mam za tydzień w poniedziałek, boje sie tabelki wiec danych jeszcze nie podałam. Wczoraj dzwonili do mnie z przychodni "K" tylko ze spałam, telefon wyciszony, jak sie zorientowałam była 20:30 i za późno żeby zadzwonić.

Czy lekarz rodzinny wypisze mi luteinę ? biorę dziennie 2x2 wiec tego idzie dużo, otwarłam pudełko przed wizytą dużo było, nie liczyłam a teraz okazuje sie że mi braknie :( 13 tabletek.
A nie możesz podejść do swego gina po samą receptę? Mi też do wizyty zabraknie Duphastonu i mój gin kazał przyjść we środę bez kolejki po receptę [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

właśnie nie bardzo., przyjmuje 60 km od mojego domu, jest co prawda jutro ale musiała bym brać urlop bo przyjmuje do 15, mam w domu jeszcze dowcipnych "100" kilka sztuk wiec w razie czego chyba nie będzie szkodziło jak wymienię ? Robiła któraś juz tak ?

Hajmal możesz tak wziąść. Moja gin mi mówiła, że jakby ta podjezykowa była za gorzka to wziąść ja dopochwowo. Więc chyba nie ma różnicy.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

mnie dopochwowe strasznie uczulają, dlatego to ostateczność, podjadę do rodzinnego może akurat mi wypisze a jak nie zostaje mi tylko kombinować raz jedna raz drugą
Dzięki za odpowiedz :)

reklama
Cześć dziewczyny :) jak Wam dzień mija?
Ja dzisiaj tylko do 11 w pracy [emoji255]za bardzo dzisiaj nie wyjdziemy nigdzie ale może zrobie mojemu jakaś kolacje przy świecach i piccolo [emoji23][emoji175]

Ja się o ciaze swoją jakoś nie boje, ale jestem w stanie Was zrozumieć bo jesteście po różnych przykrych przejściach. My już nawet wózek wybieramy i zaczniemy kasę zbierać od przyszłego mca :)

Miłego dnia! [emoji175]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry