KaSia86
Fanka BB :)
Za tydzień się okaże co tam u mnie się wykluło [emoji6]U mnie w 5tyg2dniu był pęcherzyk z pecherzykiem żółtkowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za tydzień się okaże co tam u mnie się wykluło [emoji6]U mnie w 5tyg2dniu był pęcherzyk z pecherzykiem żółtkowym
Mnie pobolewa trochę jak na @ i czasem w pachwinach mnie ciągnie... Ale to chyba normalne [emoji5]A powiedzcie mi jak u was z bólem w podbrzuszu?
Hajmal a jakie robilas badania? Zadzwon do nich z samego rana. Kiedy masz kolejna wizyte? Napewno bedzie juz serduszko bilo jak dzwon [emoji176]Zaliczylam zgona, polozylam sie o 17:00 wstalam o 20:30. Dzwonili miedzy czasie z przychodni i teraz to sie boje ze moje wyniki sa zle ale nie mam jak zapytac
Z tym jedzeniem to na listeroze trzeba uwazac - oscypki, surowe mieso i wedzone ryby.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A nie możesz podejść do swego gina po samą receptę? Mi też do wizyty zabraknie Duphastonu i mój gin kazał przyjść we środę bez kolejki po receptę [emoji5]Wizytę mam za tydzień w poniedziałek, boje sie tabelki wiec danych jeszcze nie podałam. Wczoraj dzwonili do mnie z przychodni "K" tylko ze spałam, telefon wyciszony, jak sie zorientowałam była 20:30 i za późno żeby zadzwonić.
Czy lekarz rodzinny wypisze mi luteinę ? biorę dziennie 2x2 wiec tego idzie dużo, otwarłam pudełko przed wizytą dużo było, nie liczyłam a teraz okazuje sie że mi braknie 13 tabletek.