Spark
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się, ze już lepiej skoro ustały to może rzeczywiście na spokojnie do wtorku zaczekaj. Dwa dni szybko mina
@Bulbasek widziałam, że u Ciebie też ok, to świetnie!
Jak tam objawy dziewczynki?
U mnie 6tydz1dzien i nic...
No cieszę się z drugiej strony trochę mnie to martwi, ale jakk czytam, że to normalne to się uspokajam jeszcze kilka dni temu w ogóle ochoty na słodkie nie miałam, a teraz mogłabym wszystko jeśćCiesz się że nie masz narazie objawów. Ja jestem również w 6 tygodniu i od wczoraj męczą mnie okropne nudności, poprostu koszmarne. Nic nie mogę zjeść bo od prawie każdego zapachu robi mi się niedobrze. Jedyną rzecz która jeszcze zjem to owoce, miejmy nadzieje ze to szybko minie
Ja też tylko owoceCiesz się że nie masz narazie objawów. Ja jestem również w 6 tygodniu i od wczoraj męczą mnie okropne nudności, poprostu koszmarne. Nic nie mogę zjeść bo od prawie każdego zapachu robi mi się niedobrze. Jedyną rzecz która jeszcze zjem to owoce, miejmy nadzieje ze to szybko minie