reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie zależy od dnia w jednym mnie mdli i piersi pobolewają a na drugi cisza a już nie mogę się wizyty doczekać dopiero 20.02.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie też zależy od dnia. Dzisiaj np. znowu jestem bez sił, mdli mnie trochę. Wczoraj za to obudziłam się pełna energii ale się przestraszyłam bo piersi zrobiły się miękkie i przestały boleć, no ale dziś już je czuje znowu. No i ten jajnik boli mnie bardzo już biorę no spę, ale to tylko na chwile pomaga.

@Bulbasek widziałam, że u Ciebie też ok, to świetnie! :)

Jak tam objawy dziewczynki?
U mnie 6tydz1dzien i nic... ;)

Spark u mnie tez 6 tc i jedyne co to boli mnie brzuch jak na okres i mdli mnie na sama myśl o słodkim. A jak już mam na coś ochotę to wezmę 1 gryza i mnie odrzuca od słodkiego :)
I piersi bolą ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spark u mnie tez 6 tc i jedyne co to boli mnie brzuch jak na okres i mdli mnie na sama myśl o słodkim. A jak już mam na coś ochotę to wezmę 1 gryza i mnie odrzuca od słodkiego :)
I piersi bolą ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie brzuch też jak na okres czasem, no i od czasu do czasu jajnik się odezwie :) i sikuuuu. A do niedawna słodycze bleee, a od wczoraj jem je normalnie :)

reklama
Ojej az mi lzy w oczach stanely ze jedna z nas stracila swoja fasolke
Mnie czasem cos kluje a tak to zadnych innych objawow, nie mam młodości ani nie jestem wrazliwa na zapachy. Dziewczyny a jak wy podajecie swoje tygodnie to liczycie jak lekarz od ostatniej miesiaczki tak?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry