anaconda27
styczniówka2006
Lili to chyba macica się rozrasta i stąd te bóle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ogladam babke na yt i ona gotuje prawie wszystkie obiady w takim slowcooker, to nie wiem czy u nas to szybkowar czy jak to sie nazywa. Wklada wszystko i gotuje sie samo np 4hJa89, Kasia- Gratulacje kolejnych udanycn wizyt i ujawnień! Sami synowie
Witam też nowe mamusie!
A może by... - słuchaj lekarza i licz wg OM wyprawkę z nami zrobisz w mig ale możesz też skorzystać z aplikacji "wyprawka dla noworodka"
Apple- też mam jeszcze 27 lat i też mam w brzuszku synusia
Przez te choróbsko nie mam ani siły ani weny żeby gotować... może polecicie mi pomysł na jakiś szybki obiad?
xBUMx- to teraz trochę bardziej na luzie z tematem porodu potem tylko skierowanie i termin?
U mnie 2,5 kg na plusie- walczę jak mogę, ciekawe kiedy wymięknę [emoji14]
Talala- u mnie identycznie z choróbskiem... uważaj na siebie i lecz się od zaraz!
Lenna- gratulacje pierwszego zakupu!
Ewii- super, że praca oddana i już masz wyznaczoną obronę! Trzymam kciuki za przygotowania
Co do kosmetyków dla dzidziusia- listę zrobiłyście super! Moja pokrywa się z Waszymi. Tyle, że część rzeczy mam po córce (szotka, obcinak itp.).
JustaKacper- u mnie właśnie do pupy albo Ziajka albo Babydream
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Michał - 21+4
O matko! Gdzie jedziesz Kochana?Hejka kobitki
Gratuluję oczywiście udanych wizyt Co do kosmetyków dla dzidziusia to ja sobie to na sam koniec zostawiłam , myślę że na sierpień dopiero
Przede mną dziś podróż 1000 km samochodem , ciekawe jak zniosę taką trasę i czy się między postojami nie posikam
Jak tys nie byla chuda to ja jako wieloryb zaczynalam [emoji23]Ja przed ciążą nie bylam chuda, bo z mezem ciągle sobie dogadamy, z reszta ja po prostu lubie jest i te 38 mi wystarczy. Teraz juz jestem z 7kg na plusie, bo ostatnio mialam 5,5 kg a na pewno poszlo w górę. Nie wiem czy to przez tarczyce, bo jem tyle samo co w 4 miesiacu albo co przed ciąża.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, ja jestem niska i jak tyje to mam wszystko lekko grubiutkie. Ja uwazam, ze każdy ma swoja wage, w ktorej sie dobrze czuje. Ja lubie moc jesc co chce i te kilogramy mi nie przeszkadzaja.Jak tys nie byla chuda to ja jako wieloryb zaczynalam [emoji23]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]
Ja miałam jedna operacje ginekologiczna tu, ale nikt mi o cc nie wspominał.. czy możesz napisać coś więcej? Przepraszam ze tak pytam.