Monia-1980
mama_przedszkolanki
Miska nie stresuj sie, pojdziesz na wizyte to popros żeby gin pobral. Ja tez poprosze bo wole byc spokojna.
Natasza zazdroszcze morza. W tym roku z uwagi na ciaze nie jedziemy i tak nam smutno, jak by bylo blizej to bysmy sie wybrali ale mamy 700 km wiec to nie do pokonania dla mnie.
Tak wogole to po badaniu pojechalismy do Iwonicza Zdroju przeszlismy sie kawalek i jestem na 100% pewna ze sie teraz nie nadaje do turystyki. Tylko taras, lezak i swiety spokoj.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja w te wakacje mam odgórny prikaz siedzenia w domku.Nie wybieramy sie dalej niż do 50km a wiec w razie upalow bedziemy robic jednodniowe wypady nad wode.
Cześć dziewczyny Można dołączyć ? Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale jakoś się nie miałam okazji odezwać
Witamy nową przyszłą mamuśkę ☺☺☺
Hej dziewczyny. Ja również chciałabym dołączyć do was. Mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaczynam 23 tydzień no i wszystko wskazuje na to ze będzie chłopiec ale imię jeszcze nie wybrane.
Witamy i zapraszamy ☺☺☺
Witajcie, gratulacje wszystkich udanych wizyt
Ja kosmetyki tez zostawiam sobie na sam koniec
Co do porodu to tak jak Bum, tez juz mam wpisane w karcie ze cc i moja lekarka kazała wybrac sobie termin proponowała 28 wrzesnia ale ja bym chyba chciała 1 października, bo mam córkę z 29 września nie podoba mi sie tak data dzien po dniu.
Alez u nas gorąco 31 stopni, stopy mam jak banie spuchniete.[/QUOTE
A może wybiez termin porodu na dzien urodzin twojej corki.Pozniej za jednym zamachem imprezka dla rodziny i jeden duzy tort i polowe mniej roboty