reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Miska nie stresuj sie, pojdziesz na wizyte to popros żeby gin pobral. Ja tez poprosze bo wole byc spokojna.

Natasza zazdroszcze morza. W tym roku z uwagi na ciaze nie jedziemy i tak nam smutno, jak by bylo blizej to bysmy sie wybrali ale mamy 700 km :( wiec to nie do pokonania dla mnie.
Tak wogole to po badaniu pojechalismy do Iwonicza Zdroju przeszlismy sie kawalek i jestem na 100% pewna ze sie teraz nie nadaje do turystyki. Tylko taras, lezak i swiety spokoj.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja w te wakacje mam odgórny prikaz siedzenia w domku.Nie wybieramy sie dalej niż do 50km a wiec w razie upalow bedziemy robic jednodniowe wypady nad wode.

Cześć dziewczyny :) Można dołączyć :)? Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale jakoś się nie miałam okazji odezwać :)

Witamy nową przyszłą mamuśkę ☺☺☺

Hej dziewczyny. Ja również chciałabym dołączyć do was. Mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaczynam 23 tydzień no i wszystko wskazuje na to ze będzie chłopiec ale imię jeszcze nie wybrane.

Witamy i zapraszamy ☺☺☺
Witajcie, gratulacje wszystkich udanych wizyt :)
Ja kosmetyki tez zostawiam sobie na sam koniec

Co do porodu to tak jak Bum, tez juz mam wpisane w karcie ze cc i moja lekarka kazała wybrac sobie termin proponowała 28 wrzesnia ale ja bym chyba chciała 1 października, bo mam córkę z 29 września nie podoba mi sie tak data dzien po dniu.

Alez u nas gorąco 31 stopni, stopy mam jak banie spuchniete.[/QUOTE

A może wybiez termin porodu na dzien urodzin twojej corki.Pozniej za jednym zamachem imprezka dla rodziny i jeden duzy tort i polowe mniej roboty

reklama
I ja[emoji1]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
I ja tez, juz sobie obiecalam ze do przyszlych wakacji to bd laska ze ho ho.
A bd miec motywacje bo sie z mezem nie bd czesto widywac to taka mu niespodzianke zrobie :)
2 lata temu udalo mi sie w 2 miesiace 10 kg zrzucic ohh jaka ja bylam z siebie dumna. Maz mi tylko mowil zebym nie przesadzila i cyckow za duzo nie stracila bo co tu oszukiwac za duzo to ich nie mam :D

Kochane, jak robicie w aplilacji, że odpowiadacie po kolei. Ja umiem odpowiedzieć tylko na jeden post. Monia-1980 fajnie to robi!:)
Ja jak już dojde do końca czytania to zapomniam kto o czym pisal:(

Lista z kosmtykami na pewno się przyda, ale ja się jeszcze z tym wstrzymam raczej. Nie mam podstawowych rzeczy, a emolienty kupię.

Gratuluję udanych wizyt:))

I witam nowe Mamusie.:))

Ja na 18:45 na kontrolę. Zobaczymy co powie o wynikach tsh. Moze zleci mi cytologie, bo poprzedni gin w ogole mi nie robił:O

Agatki trzymaj sie jakos.

Ja tez sie do was z odchudzaniem przylaczam.
Chce na wakacje byc szczuplejsza.

Lili ja na razie nie kupuje ich bo przy mlodym sie zupelnie nie sprawdzily. Doslownie obrastal brudem. Teraz kupilam bambino na pocztek i sprubujemy samym mydlem myc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to będę miała dużo do zrzucania [emoji33] nie wiem czy w rok dam rade, mam nadzieje , ze po pol roku juz będą efekty [emoji4] wiec na mnie możecie długooo liczyć [emoji6]

Vanja mi sąsiadka tez na koniec października dietetyka załatwiła - gdzieś na Bielszowicach ona w 8msc na samej diecie 24kg straciła.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]

Lili90_ jak coś to ja daje sobie 3 lata na odzyskanie formy. Na 40ke planuje miec wyrzeźbić brzuch i biegać półmaratony. Wiem, ze jak sie uprę to dam radę.

Mówię wam, ale mnie wkurzyla sekretarka szkolna.Wchodze do sekretariatu, bo chcialam dokumenty oddac. Najpierw uslyszalam ze za wczesnie z tymi dokumentami a za chwile cytuje ; albo je daj bo puchniesz w oczach żebys sie nie musiala wracac..." No nie wiem czy to mialo byc smieszne czy jak.Nie tyje jakos specjalnie ale wiadomo kruszynką nie jestem bo przy wzroście 178cm i rosnącym brzuchu to ciężko wyglądać jak miss

I ja tez, juz sobie obiecalam ze do przyszlych wakacji to bd laska ze ho ho.
A bd miec motywacje bo sie z mezem nie bd czesto widywac to taka mu niespodzianke zrobie :)
2 lata temu udalo mi sie w 2 miesiace 10 kg zrzucic ohh jaka ja bylam z siebie dumna. Maz mi tylko mowil zebym nie przesadzila i cyckow za duzo nie stracila bo co tu oszukiwac za duzo to ich nie mam :D
U mnie najlepszą motywacja był ślub. Wtedy był dietetyk i ćwiczenie. Schudłam bardzo. RZeczywiście cycki malutkie[emoji14] ale mnie się podobalo. Tym bardZiej, że całe życie miałam problemy z waga. Później.trochę przytylam. No i zaszlam.w ciążę. W ciąży też cwiczylan, zestawy dla kobiet w ciazy, ale teraz pezez biodra i kolana nie mogę robić nic.
Diety mi zostały, więc zostało wcielić je w życie.[emoji6]

A propos kiepskiego samopoczucia to duszno mi od rana bylo.Pootwieralam wszys5kie okna w pracowni.Kazalam uczniom drzwi pootwierac zeby jakis przewiew byl a i tak slabo bylo.Stwierdzilam ze pieprze jutro akurat mam polowkowe to mojego gina poprosze o 3 dni zwolnienia.Te najwieksze upaly przeleze w domu.

Pisalam juz wczesniej ze mam taki maly problem z ta koscia kolo pochwy tak jakby w pachwinie czy cos ale nie specjalnie mi to przeszkadzalo. Ale od wczoraj boli mnie to przy kazdym przewroceniu sie z boku na bok czy wstawaniu z lozka i jakby od tego zaczyna mi dokuczac lewa strona na spojeniu lonowym. Myslicie ze po prostu tak sie wszytsko rozrasta i boli? Bo w zasadzie nie przybieram nigdzie tylko w biodrach

reklama
Monia a pewnie co się będziesz na siłę męczyć, ja nie pracuję a mam zadyszkę jak do siebie na 3 piętro wejdę a co mówić jeszcze w pracy się męczyć

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry