reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co 2 tygodnie wizyta - 100zł koszt .
Ona układ pod ciebie co lubisz itp diete a przy tym tam waży i mierzy coś tam .
Ile wazysz?
Mi sie musi chcieć bo niestety po cc o ćwiczeniach moge pomyśleć troszkę później a sama sobie dobrej diety nie rozpisze [emoji4] a mam co zrzucać [emoji23] w grudniu zaczelam ćwiczyć to w styczniu zaszlam [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]
Ja wracając z Polski zabrałam sobie spodni które były dla mnie za małe z myślą ze to bd motywacja żeby schudnąć. A w piątek przed wyjazdem okazało się ze jestem w ciazy [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam spodnie , ktore w 20tc z Leną chodzilam a teraz je do łydki założe to jest tragedia .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Ja to mam już 8 kg na plusie. A najgorsze jest to że dopiero od niedawna mną ochotę na słodkie i teraz to pewnie będę w oczach rosnąć... :o życie. Ja po porodzie coś tam pocwicze, ale na pewno będę mieć w głowie że po roku zaczniemy się starać o drugie dziecko więc nie będę się mordować [emoji14]

Ja juz od poczatku 6 kg przytylam...
Wizyta dopiero 21...ciekawe ile bede wtedy warzyla...
Patrzylam wlasnie pieluchy na feddo i patrzylam na te pampersy newborn i mini za 99.99 zl...za prawie 200 szt...chyba zamowie

Hej dziewczyny. Ja juz po wizycie, z malenstwem wszystko dobrze:) Na 100% dziewczynka;)) Niestety szyjka znowu krotsza... Ma 1.57:( jutro jadę do lekarza na konsultację, Pani doktor podejmie decyzję co dalej... Boję się :((

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja juz po wizycie, z malenstwem wszystko dobrze:) Na 100% dziewczynka;)) Niestety szyjka znowu krotsza... Ma 1.57:( jutro jadę do lekarza na konsultację, Pani doktor podejmie decyzję co dalej... Boję się :((

Jak oni oceniają, że szyjka jest krótsza? Ja miałam na początku badania ginekologiczne a teraz już z 3/4 wizyty tylko usg przez brzuch, to nawet nie wiem jak się ma szyjka :(

Jak oni oceniają, że szyjka jest krótsza? Ja miałam na początku badania ginekologiczne a teraz już z 3/4 wizyty tylko usg przez brzuch, to nawet nie wiem jak się ma szyjka :(

Mój lekarz mi mierzy z wizyty na wizytę i zapisuje dlugosc w karcie ciąży. Ale u mnie wyczulony jest bo poprzednia ciaze miałam że skracająca szyjka.

Ja miałam mierzona na 1 wizycie wtedy było ok. Później w 16 tygodniu bo miałam pobolewania brzucha... I od tej pory się skraca... W środę jak wychodziłam ze szpitala miałam 2.5 A dziś poprosiłam przy genetycznym żeby mi zmierzył nobibjest 1.57:( mierzą albo przez brzuch albo doppchwowo, ale przez brzuch nie wyjdzie dokładnie... A dopochwowo tak.

Może pessar albo szew ci zaloza i będzie ok ! :) Głowa do góry. Wazne że wiesz że masz krótka szyjkę, i wiedzą że muszą działać.

reklama
Ja mialam raz mierzoną , a teraz co 3tyg ino paluchem sprawdza.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry