reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja musze jeszcze jedno usg zrobic w ciagu miesiąca bo buzki nie chciała pokazać. A ten lekarz powiedzial że musi zobaczyć i juz. Bo dla niego to niepełne badanie bez buźki. Ciekawe czy mi da na nfz skierowanie, najwyzej prywatnie pójdę.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja musze jeszcze jedno usg zrobic w ciagu miesiąca bo buzki nie chciała pokazać. A ten lekarz powiedzial że musi zobaczyć i juz. Bo dla niego to niepełne badanie bez buźki. Ciekawe czy mi da na nfz skierowanie, najwyzej prywatnie pójdę.

Moj tez dzus niekorzystnie bo plecami do nas , ale dało rade [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Sunday gratuluję tej cudownej przemiany z chłopaka, w dziewczynkę :D Super, że już znasz płeć :)
Bum Tobie również gratuluję malucha :) Zazdroszczę Wszystkim, które już znają płeć ;)
Co do słodkiego, to ja ostatnio też mam na nie większą ochotę. Od początku ciąży w ogóle mnie do słodyczy nie ciągnęło. Bardziej właśnie na jakieś mięsne rzeczy, czy np. spaghetti. A od jakiegoś tygodnia chodzą za mną same słodkości. Staram się wybierać owoce, bo boję się, że przytyję za dużo :o
Właśnie chodzi za mną arbuz i chyba przejdę się do Biedronki, zobaczyć czy są i jeśli tak, to na pewno sobie zakupię :)

Dobrze, że lekarz nie olewa sprawy, tylko dokładnie chce zobaczyć całego maluszka. Pewnie chce sprawdzić, czy żadnych rozszczepów nie ma i to fajne z jego strony, że tak przykłada uwagę do wszystkiego :)

Hej dziewczyny;) jutro mnie wypisują do domu:) szyjka ma 2,5 cm jest twarda i trzyma dobrze. W domu oczywiście mam leżeć i dalej przyjmować magnez, luteine i duphaston. No i oczywiście częstsze wizyty u lekarza prowadzacego. Co u was słychać?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
W domu to człowiek całkiem inaczej się czuje, tylko nie zapominaj o leniuchowaniu [emoji6]

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.

Ja do mięsa od początku mam jakiś wstręt. Obecnie już przestałam się zmuszać. Żyje na zupach i makaronie z sosem. Tylko to mi wchodzi

U nas ok , jade do domu .
Jak bede w domu wstawie, fotke - niestety młody sie zasłaniał i w 4D nie szło .
Mniejszy tylko o 1 dzień ! No. I na piśmie mam , ze syn [emoji170]
1495464712-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]
Super, gratuluje [emoji5]️

U mnie też lekarka w zeszłym tygodniu buźki nie mogła dokładnie pooglądać i teraz w czwartek ide, mam nadzieję, że tym razem ładnie zapozuje do badań i zdjęcia [emoji6]

reklama
Zjadłam przed chwilą serek wiejski, dodałam do niego garść borówek. Poprawiłam kanapka z dżemem żurawinowym i 1 kostka Kinder bueno. Mam wyrzuty sumienia, ale musiałam.

Ciekawe jaki mi cukier za godzinę wyjdzie :-/

Sunday niezła akcja z ta przemiana synka w córeczkę :-) czyli jednak te sugestie lekarzy faktycznie są takie pół na pół ;-)

Mam nadzieje, że ja też się w czwartek dowiem :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry