reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak skurcze sperma może wywołać ale dopiero od 38tc .
Więc wezcie sie normalnie bzykajcie [emoji5][emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Spark wiem, że to żaden argument ale nie mam już siły jej tłumaczyć że nie wszystkie dzieci śpią na leżakowaniu w przedszkolu

Dziewczyny macie bóle takie jak przed okresem bo mnie tak dziś boli i nie wiem czy się martwić. Co o tym myślicie?
Moja pomimo nie spania w dzień, wyglupow i pójścia spać po 22 i tak przyszła , więc chyba musimy rozejrzec sie za większym łóżkiem [emoji52][emoji48]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Moja pomimo nie spania w dzień, wyglupow i pójścia spać po 22 i tak przyszła , więc chyba musimy rozejrzec sie za większym łóżkiem [emoji52][emoji48]

Moja ostatnio przychodzi po 6 rano, wpycha się do środka i spi do 8[emoji2]no chyba ze jadę do pracy na 8 to juz nie zasypia bo jej nie pozwalamy[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze idę do pracy...nie chce mi się[emoji6]
Musze jeszcze przygotować klasę na występ na dzien integracji... Jakiś taniec z pomponami wymyśliłam tylko nie wiem jak bede im to pokazywac[emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, chciałabym do Was dołączyć :)
Mam termin na 14 października, w brzuszku siedzi chłopiec :) Mamy już prawie 4 letnią córeczkę, która nie może się już doczekać dzidziusia w domu.
Fajnie będzie obserwować, jak się mają inne mamy i dzieciaczki z podobnym terminem :)
My tez mamy 4 latka w domu teraz czekamy na drugiego.Pozdrawiam

Mój mały przyszedł dziś o północy także mam dość. Mój W się śmieje że chyba on się będzie musiał wyprowadzić z sypialni. Nie wiem jak sobie z tym jego spaniem poradzić a nie dam rady go nosić tam i z powrotem bo jest ciężki i nie chcę robić nic na siłę

Dziękuję :) dzieci jeszcze nie mam, ale przekażę kuzynce z którą zawsze jeździmy bo ma 5letniego syna i się może wybierzemy w najbliższym czasie :D
1495002977-aaaaaa.jpeg

A taki misiowy zestawik mi teściowa wyhaczyła w sh, jak nowy, i taaki mięciutki, przyjemny! :) całe 2zł [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sliczny komplecik taki milutki

reklama
Hej [emoji5] ja dziś już od 6 nie śpię bo mój chodzil po domu i się tlukl jak zwariowany... U mnie pogoda robi się piękna [emoji5] Ale póki co z niej nie skorzystam bo lecze poparzone ramiona. Wczoraj się oblozylam maślanka to trochę mi ulzylo... na 10 mam wizytę u gin Ale bez USG. Muszę mu jeszcze powiedzieć ze to moja przedostatnia wizyta u niego bo wracam do Polski. Miłego dnia Wszystkim I trzymam kciuki za wizytujace dziś

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry