reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wgl, to dzisiaj miał nowe USG i porównując, to super było cokolwiek widać. Mam trochę problem, bo dzisiaj jadę do Niemiec i przyjadę dopiero pewnie na następną wizytę, czyli 9 czerwca, to mi się nie opłaca iść prywatnie.

reklama
Wróciłam dziewczyny od lekarza. Co do moich badań, to mam TSH na poziomie 3, więc podwyższone i muszę iść do endokrynologa. Moja mama miała chorą tarczycę w ciąży, więc bym się nie zdziwiła. Reszta jest ok. Oczywiście tak jak mówiłam, położna mi powiedziała, że za dużo przytyłam i przesadziłam.
Co do dziecka, to wszystko ok, pomiary ma dobre itd, ale dalej lekarz nie widział co tam jest, więc nadal nie wiem jaka płeć, a to 20 tydzień :(
Oj szkoda, dzidzia musiała być odwrócona bo inaczej już na 100% powinien powiedzieć, czyli trzeba czekać do następnej wizyty, oby wtedy już się pokazało ładnie :)

Trzcianki k. Janowca, Kazimierza Dolnego[emoji6] mają stronkę internetową

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdzę sobie, czasami nie ma pomysłu na weekend :) daj znać czy warto tam pojechać jak już będziesz po wycieczce :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pikusgr - ale czy lozysko jest wydolne w kwestii progesteronu mozna sprawdzic tylko badaniem,odstawia sie lutke/dupka ok 24h przed badaniem, wklada od razu po badaniu i kolejne decyzje po wyniku, tyle ze np norma dla danego tygodnia ciazy to 40, a ja mialam okolo 18, wiec duze niedobory... normy sa dla tygodni ciazy, a nie takie ogolne, ale moze jestem przewrazliwiona bo takich przypadkow jest naprawde baaaaaardzo malo, moj gin tylko raz widzial tak niski poziom progesteronu w ciazy... ale ja tak stracilam ciaze wiec wiecie, patrze przez pryzmat siebie, ale tak sie zazwyczaj odstawia albo w okolicach 12tc, albo 20tc
Ja dostałam luteine z racji ivitro nic mi się nie działo tylko taka procedura i w tym względzie polegam na tym co lekarz mowi bo mam nadzieję że wie co robi bo ma doswiadczenie

Sprawdzę sobie, czasami nie ma pomysłu na weekend :) daj znać czy warto tam pojechać jak już będziesz po wycieczce :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dam znac jutro, chociaz wszyscy znajomi, ktorzy tam byli są zachwyceni[emoji6]

Jestem już i ja [emoji5] zalatwilam sobie z tutejszym UP tak jak chciałam. Nie wiem tylko na jaki czas mi dadzą w Polsce bezrobocie ale dobre i na chwilkę [emoji5] tak się cieszę.

A taki skarb dostałam od takiej kobietki z która się tu trzymam we Francji

1494858793-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Wróciłam dziewczyny od lekarza. Co do moich badań, to mam TSH na poziomie 3, więc podwyższone i muszę iść do endokrynologa. Moja mama miała chorą tarczycę w ciąży, więc bym się nie zdziwiła. Reszta jest ok. Oczywiście tak jak mówiłam, położna mi powiedziała, że za dużo przytyłam i przesadziłam.
Co do dziecka, to wszystko ok, pomiary ma dobre itd, ale dalej lekarz nie widział co tam jest, więc nadal nie wiem jaka płeć, a to 20 tydzień :(

An ile Ty przytyłaś od początku ciąży, że ta położna tak się Ciebie czepia? :oo:

A co tam na obiad dziś robicie ? Ja mam żeberka w coli z ziemniakami i mizeria [emoji39]

reklama
A co tam na obiad dziś robicie ? Ja mam żeberka w coli z ziemniakami i mizeria [emoji39]

Ja mialam makaron z serem bo córcia zamówiła a teraz robię indyka po chinsku z ryżem[emoji6]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry