reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny!

Hajmal - Przede wszystkim odwagi i spokoju ducha dla Ciebie! Wiem, że dasz radę tak długo jak trzeba i wraz z dzidziusiem będziecie się mieć dobrze przez cały czas oczekiwania! Teraz jesteś leniwą królową i korzystaj, a inni niech dbają o Ciebie [emoji4]

Z tymi infekcjami też miałam problem w pierwszej ciąży - wydaje mi się że winna temu jest głównie luteina niestety. Bo teraz ni biorę i jeszcze nic mnie nie dopadło. Niestety to trzeba podleczać całą ciążę i pocieszyć się że po porodzie minie.

Beczulinda - trzymam kciuki za Wasze przedsięwzięcie i oby jak najszybciej i najkorzystniej!

Gratulacje kolejnych pomyślnych wieści z usg! Chłopaki vs dziewczynki- ciekawe która płeć "wygra" [emoji57]
Ja dalej odliczam do 25.05!
I super kolejne zakupy [emoji7]

Tymczasem dzisiaj dentysta! [emoji33] na pewno zdejmowanie kamienia i jakiś ubytek też się znajdzie...
Tego 25-ego mam oprócz połówkowego też endokrynologa (już na stałe, bo mam nietoksyczne guzy).

Miłego dnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 18+2

reklama
Hej Dziwwczyny!
Beczulinda super ze o tym piszesz bo My chcemy być na bierząco :) naprawdę byłoby extra jakby się udało tak szybko to załatwić, czeka Was pakowanie przeprowadzka ja uwielbiam takie rzeczy bo coś się dzieje ;) pamietam jak z mężem odbieraliśmy klucze do mieszkania i uświadomiliśmy sobie ze to nasze :) nawet nie umiem opisać tej radości, chetnie bym powtórzyła takie emocje ;)
Ewka to dzisiaj pospalas sobie dłużej, fajnie
Nie martw się infekcja bo tyle się słyszy ze w ciąży kobieta jest bardziej podatna na takie rzeczy i nie sadze żeby mogło to szkodzić dziecku, ale fajnie ze masz dziś wizytę
Ja Wam powiem ze dopiero od paru dni tak codziennie czuje maluszka wcześniej miałam przerwy ale nie martwiłam się tym bo to jednak naprawdę jeszcze wczesnie. Prawdziwe kopy to się dopiero zaczną :)
Mamy dziś przepiękna pogodę, śmieje się sama do siebie. Jak jest ciepło i słoneczko to ja mam milion pomysłów co robić, na wszystko mam chęci, najchętniej to bym jakiś remont zrobiła haha No ale nie bede kombinować bo mogłabym zaszkodzić małej :) Jak narazie wymyśliłam pójście na płac zabaw z synkiem i na pyszne lody a potem zobaczymy

Beczulinda wiem jak to jest, pisz po to jestesmy. Tez nie mam do kogo buzi otworzyć wiec pisze do was.

Vanja krolowej brakuje pokojowki :)
Wolno kamien w ciazy ściągać z zebow?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka z rana. Ja już bym chciała jutro godz 15. Już dawno na nic tak nie czekałam hehe
Dzisiaj wolny dzień, chciałam sobie poleniuchować ale przypomniałam sobie, że kurier ma być do 11 30. Więc żeby go nie przywitać w koszuli nocnej to ubrałam się. Ma mi przywieść karuzele z projektorem i pojemniki do mrożenia pokarmu. Oczywiście znowu udało mi się odkupić je w dobrej cenie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Beczulinda wiem jak to jest, pisz po to jestesmy. Tez nie mam do kogo buzi otworzyć wiec pisze do was.

Vanja krolowej brakuje pokojowki :)
Wolno kamien w ciazy ściągać z zebow?

Jestem tak pełna energii, że chętnie pousługiwałabym królowej [emoji6]
W pierwszej ciąży miałam piaskowanie i tym razem chyba też tak będzie. Nie jest to niebezpieczne dla niepowikłanej ciąży. Można też ultradźwiękowo co jest dokładniejsze i również bezpieczne. Okaże się ostatecznie dziś na fotelu [emoji16]

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 18+2

Hej ja dziś taka nie wyspana jestem ze hej... niby wstałam po 7 A później zasnelam Ale coś chyba za mało tego snu. Miałam jechać zapłacić śmieci Ale mi się nie chce chyba jutro pojadę.

Beczulinda oby Ci się jak najszybciej udało sprzedać Stare mieszkanie. Wtedy chociaż jeden problem z głowy.

Co do zapalen okolic intymnych to ja póki co spokój Ale mój chyba złapał jakieś uczulenie bądź grzybice. Ale do lekarza chce iść dopiero w Polsce. Więc u nas celibat na jakiś czas. Zobaczymy co się bd dalej z tym działo.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Beczulinda pisz na bieżąco jak się sprawy mają ;-)

Mój dentysta odradzil mi zdejmowanie kamienia w ciąży. Ale nie powiedział dlaczego, powiedział, że jest go tylko trochę i radzi się wstrzymać;-)

A u mnie pogoda do bani... ciepło niby jest, ale pochmurno, nawet jeden promyk się nie przeciska przez te chmury...

Zostało mi ż 15 minut prasowania i idę robić to leczo. Może przed lekarzem pojedziemy do bliźniaków szwagra, to zawiozę im trochę leczo przy okazji i jakaś zupkę w słoiku. Magda biedna już sama została ż z dziećmi, szwagier po miesiącu wrócił do pracy ;-)

hejka dziewczyny!
Dowiedziałam się że będe mieć synka ^^ Nie zdziwiło mnie to bo czułam ze to będzie chłopczyk ^^
Ale chciałabym się zapytać bo jestem juz w 5 miesiącu i nie mam wogole ochoty na sex =( nie rozpaczam z tego powodu ale jak tak czytam ze inne dzieczyny to już mają to mnie dziwi ^^
Była proba moze nie cale miesiąc temu ale ja wogole nie odczuwałam przyjemności z tego wydaje mi sie ze moj mąz tez nie, ale nie wiem. Może bylo za sucho? Mogę uzyć żelu intymnego z Durexa? Czy nie bardzo? Pozdrawiam mamusie ^^ :*

hejka dziewczyny!
Dowiedziałam się że będe mieć synka ^^ Nie zdziwiło mnie to bo czułam ze to będzie chłopczyk ^^
Ale chciałabym się zapytać bo jestem juz w 5 miesiącu i nie mam wogole ochoty na sex =( nie rozpaczam z tego powodu ale jak tak czytam ze inne dzieczyny to już mają to mnie dziwi ^^
Była proba moze nie cale miesiąc temu ale ja wogole nie odczuwałam przyjemności z tego wydaje mi sie ze moj mąz tez nie, ale nie wiem. Może bylo za sucho? Mogę uzyć żelu intymnego z Durexa? Czy nie bardzo? Pozdrawiam mamusie ^^ :*
Kiedyś slyszlalam, ze niektore żele mogą powodować chyba skurcze ...
Może spróbuj samej oliwki takiej baminino dla dzieci , ewentualnie najlepiej do apteki isc sie zapytać [emoji6]
I gratuluje synusia [emoji5]

Cześć dziewczyny , ja niedawno po śniadaniu, pogoda dziś w miarę , wiec mala na hulajnoge wezne poki nie pada [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t1d [emoji272]

reklama
hejka dziewczyny!
Ja mam ochotę, więc nie znam tego problemu, ale wiem że tak się zdarza... może spróbuj żelu do usg, można kupić w aptece :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry