reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A u Nas dziś SŁońce... Skorzystaliśmy i wybraliśmy się na lody i spacer :) od jutra ma padać ...znowu :( ... Co do ruchów też nie czuję jeszcze a mam 16+5, ale ginekolog mówiła że w pierwszej ciąży to jeszcze troszkę :) tak więc cierpliwie czekam :D
BUM - czekamy na wieści ;)
A apropo zakupów ... Ciężko się oprzeć [emoji14] Zobacz załącznik 805417
Piękne! Z jakiego to sklepu?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
anaconda w ogóle to WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE ! [emoji8][emoji512][emoji512][emoji320][emoji166][emoji322]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]

Z tymi opiniami to nie byłabym taka pewna. Nie wiem jak pieluchy, ale chusteczki pampers to najgorsze dziadostwo jakie może być... wejdź sobie na www.srokao.pl i poczytaj o składzie tych chusteczek. Przy okazji jest porównanie wielu produktów innych firm.
Nie no jasne, chodziło mi typowo o to, że pampers nie produkuje gorszych pieluch pod jakiś market. Mają swoją "jakość" i się jej trzymają

Jesli chodzi o chusteczki to najlepsze skladowo sa te rozowe babydream z rossmana[emoji6]mam juz niezly zapas. Przy okazji najtańsze. A kosmetyki tez babydream, hipp i w sumie Nivea. Uważajcie na ziajke, niby dla maluchów a sklad okropny[emoji17]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ziaja ogólnie ma dziadoski skład. Muszę popatrzeć na te składy kosmetyków, chociaż jest wiele mod I trendów i np nie takie parabeny straszne, jak je malują.

W czwartek mam wizyte u gin to wszystkiego sie wypytam.. Nie wiem tylko czy do tego czasu brać np nospe na własną rękę??
Jak myślisz Ewa?:errr:
Mozesz brać no spe , mi dziś kazała brać 3x1 .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Mozesz brać no spe , mi dziś kazała brać 3x1 .

No to chyba kupię tą nospe. Nie chce panikowac z byle pierdoly ale nigdy nie wiadomo.. Dziękuję xBumx

Marta ja tak mam. Jak za długo chodzę, albo siedzę w jednej pozycji to też mnie tak "ciagnie", brzuch napięty jakbym kamień połknęła. Dziś na zakupach też tak miałam. Wzięłam ze sobą luteine na szczęście i na kawałek pomogła. Muszę do torebki włożyć jeszcze nospe, może ona też pomoże, w końcu działa rozkurczowo...
A mnie wtedy kluje, właśnie jak się nachodze

Wzięłam ciepłą kąpiel i nospe. Mam nadzieję że do jutra przejdzie bo nie przepadam za trybem kanapowym.. Ale oczywiście jeśli trzeba będzie to będę leżeć np. Wszystko dla dobra dziecka i szczęśliwego rozwiązania..
Dobrej nocy Kobietki!
Śpijcie spokojnie i wygodnie!!:)

reklama
Ja tez w łóżku leże [emoji4]
W tv nic nie ma.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry