Co do golenia to mój i tak jest moim stałym fryzjerem i mnie tam goli i wycina mi takie fryzury, jak mu pasuje, więc przed porodem raczej nie będzie problemu
A u nas wczoraj tez była impreza, ognisko i przyszli goście na urodziny mojego M, ja tez nadostawałam kwiatów i prezentów, ale pod koniec strasznie zamulałam, a w końcu poszłam spać. No cóż, mam nadzieję, że nie wymagali z byt wielkiej "imprezowości" od ciężarnej.
Cały dzień miałam wczoraj strasznie wzdęty brzuch, ale po tych kiełbaskach z ogniska jakoś mnie wreszcie odgazowało. Dzisiaj tez jest taki trochę napięty. Jakie są niebezpieczne rodzaje napięć brzucha? Tak jak kiedyś któraś z was mówiła, że brzuch "się stawia"? Jak to czuć mniej więcej? Mam wizytę we wtorek, to staram się nie świrować do tego czasu.
Też mam te kłucia. Biorę No-Spę, czasem magnez, a na luteinę nie mam recepty. We wtorek wizyta, to pogadam z lekarką. Ale usg dopiero połówkowe bedę miała, we wtorek nie będzie. No ale jak mi wreszcie zrobią to usg, to karzę zmierzyć szyjkę.