Stawia sie toTaki kamien masz z brzucha nie jest to przyjemne ale nie boli, najlepiej sie polozyc i moze magnez wlaczyc.
Jak to bedzie to to napewno nie pomylisz.
Z rana tesciowa spuscila mi zjebe ze zle wychowywuje mlodego i ze nie powinnam go zmuszac do codziennego chodzenia do kosciola.
Podniosla mi cisnienie i jej wygarnelam zeby zwrocila uwage innym swoim wnukom, obrazila sie i poszla. Zeby rozladowac energie ubrana w kalosze poszlam siac jarzyny i zamiast sie uspokoic wkurzylam sie ponownie. Przed deszczem mial moj maz przygotowac mi pod sianie grzadki, to ona poszla wczesniej i zjezdzila takim czyms ala glebogryzarka. I zamiast wyzbierac mi perz i korzenie mleczow to je skutecznie pociela. Bedzie moj maz mial wiecej pracy, czyli bedzie wszystko zarosniete. Najpierw ten co oral, odoral mi kawalek trawnika a ona teraz to rozdrobila. Tylko ze to nie wszystko, mam kawalek grzadki z kwiatkami u sie siebie kolo tarasu. Wracam do domu a tam w wolnych miejscach gdzie mialam zasiane kwiatki nasadzils mi giergonow choc jej mowilam ze nie chce i ze mam posiane nasiona. Taka niedzwiedzia przysluga.
Lili ty sie zastanow. Mieszkalam z tesciowa 5 lat z perspektywy mieszkania samemu to bylo 5 straconych lat. Moja tesciowa i tak nie jest jedna z tych gorszych jest raczej przecietna.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom