reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na kolację chyba naleśniki zrobię, jakoś mnie na słodko wzięło [emoji4]

Ja naleśniki z rana wcinalam bo mój synek uwielbia a kolacje to dopiero po 20 bo pozno obiad jedlismy. Ale nie mam zadnych zachciewajek a czasem to tylko z rozsadku jem bo mi sie nie chce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja jestem w Wielkiej rozterce :( mąż skończy pracę o 20 i ma przyjść po kluczyki od samochodu i jechać kupić jajka i wodę, bo nie chciało mi się tachać. I naszla mnie taka dzika myśl że może pojechałam z nim i wracając podjechalibyśmy do mcdrive... bo od wczoraj tak za mna nagetsy chodzą :( byliśmy wczoraj w MC ale jak zobaczyliśmy ile tam jest ludzi i ile zamówień w trakcie realizacji to odpuściliśmy sobie. Za to poszliśmy na 10km spacer. No i dzisiaj sama nie wiem :(
Jak masz ochote to jedz[emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę do lekarza na nfz i daje mi skierowania do super prywatnej kliniki. Maja najnowszy sprzet i wszystko mam za free[emoji6]teraz idę 11.05 i da mi skierowanie, ale chyba juz jutro zadzwonię umowic się na usg bo koncze 19tydz. Mysle ze za jakies 2 tyg bym poszla.

A jeśli chodzi o kolację macie jakieś sprawdzone przepisy na domowe pasty na kanapki? Oprócz jajecznej :)) Nigdy nie robiłam a to zawsze coś innego.. Może mały by sie skusił..

I jeszcze mam smaka na koreczki sledziowe i bagietke czosnkową :( JAK ŻYĆ?!?!? :(
To zjedz[emoji6]moj maz smieje sie ze mnie jak cos wymyslam do jedzenia[emoji6]w Hiszpanii zachcialo mi sie bagietki z hummusem, sklepy zamknięte, chodzil chyba z godzine zeby mi znaleźć. Jak juz wracal to zadzwonilam ze jeszcze pomidora do tego[emoji2]

A co do seksu jeszcze to mialam dylemat w Hiszpanii. Bo myslalam ze jak coś się bedzie działo po to gdzie tu lekarza szukac....ale bylo super[emoji2]

A jeśli chodzi o kolację macie jakieś sprawdzone przepisy na domowe pasty na kanapki? Oprócz jajecznej :)) Nigdy nie robiłam a to zawsze coś innego.. Może mały by sie skusił..
Hummus[emoji4]uwielbiam, ale musisz umiec ciecierzycę obronić i miec tahini. Albo kup w biedronce gotowy[emoji6]

Swego czasu robilam pyszny paprykarz domowy z przepisu z bloga:malo kasy, godne życie[emoji6]polecam. Musze zrobic znowu. Mozesz paste z makreli zrobić np.

A ja jestem w Wielkiej rozterce :( mąż skończy pracę o 20 i ma przyjść po kluczyki od samochodu i jechać kupić jajka i wodę, bo nie chciało mi się tachać. I naszla mnie taka dzika myśl że może pojechałam z nim i wracając podjechalibyśmy do mcdrive... bo od wczoraj tak za mna nagetsy chodzą :( byliśmy wczoraj w MC ale jak zobaczyliśmy ile tam jest ludzi i ile zamówień w trakcie realizacji to odpuściliśmy sobie. Za to poszliśmy na 10km spacer. No i dzisiaj sama nie wiem :(
Kochana jedz i się nie zastanawiaj :) smacznego

reklama
Hummus[emoji4]uwielbiam, ale musisz umiec ciecierzycę obronić i miec tahini. Albo kup w biedronce gotowy[emoji6]

Swego czasu robilam pyszny paprykarz domowy z przepisu z bloga:malo kasy, godne życie[emoji6]polecam. Musze zrobic znowu. Mozesz paste z makreli zrobić np.

Napisane na LG-H440n w ..

Jakis czas temu robilam paste z makreli wg przepisu z internetu i byla do bani. A przepisy sa przerozne.. No ale sprobuje moze w nakblizszym czasie cis pokombinowac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry