reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na kolację chyba naleśniki zrobię, jakoś mnie na słodko wzięło [emoji4]

Ja naleśniki z rana wcinalam bo mój synek uwielbia a kolacje to dopiero po 20 bo pozno obiad jedlismy. Ale nie mam zadnych zachciewajek a czasem to tylko z rozsadku jem bo mi sie nie chce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja jestem w Wielkiej rozterce :( mąż skończy pracę o 20 i ma przyjść po kluczyki od samochodu i jechać kupić jajka i wodę, bo nie chciało mi się tachać. I naszla mnie taka dzika myśl że może pojechałam z nim i wracając podjechalibyśmy do mcdrive... bo od wczoraj tak za mna nagetsy chodzą :( byliśmy wczoraj w MC ale jak zobaczyliśmy ile tam jest ludzi i ile zamówień w trakcie realizacji to odpuściliśmy sobie. Za to poszliśmy na 10km spacer. No i dzisiaj sama nie wiem :(
Jak masz ochote to jedz[emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę do lekarza na nfz i daje mi skierowania do super prywatnej kliniki. Maja najnowszy sprzet i wszystko mam za free[emoji6]teraz idę 11.05 i da mi skierowanie, ale chyba juz jutro zadzwonię umowic się na usg bo koncze 19tydz. Mysle ze za jakies 2 tyg bym poszla.

A jeśli chodzi o kolację macie jakieś sprawdzone przepisy na domowe pasty na kanapki? Oprócz jajecznej :)) Nigdy nie robiłam a to zawsze coś innego.. Może mały by sie skusił..

I jeszcze mam smaka na koreczki sledziowe i bagietke czosnkową :( JAK ŻYĆ?!?!? :(
To zjedz[emoji6]moj maz smieje sie ze mnie jak cos wymyslam do jedzenia[emoji6]w Hiszpanii zachcialo mi sie bagietki z hummusem, sklepy zamknięte, chodzil chyba z godzine zeby mi znaleźć. Jak juz wracal to zadzwonilam ze jeszcze pomidora do tego[emoji2]

A co do seksu jeszcze to mialam dylemat w Hiszpanii. Bo myslalam ze jak coś się bedzie działo po to gdzie tu lekarza szukac....ale bylo super[emoji2]

A jeśli chodzi o kolację macie jakieś sprawdzone przepisy na domowe pasty na kanapki? Oprócz jajecznej :)) Nigdy nie robiłam a to zawsze coś innego.. Może mały by sie skusił..
Hummus[emoji4]uwielbiam, ale musisz umiec ciecierzycę obronić i miec tahini. Albo kup w biedronce gotowy[emoji6]

Swego czasu robilam pyszny paprykarz domowy z przepisu z bloga:malo kasy, godne życie[emoji6]polecam. Musze zrobic znowu. Mozesz paste z makreli zrobić np.

A ja jestem w Wielkiej rozterce :( mąż skończy pracę o 20 i ma przyjść po kluczyki od samochodu i jechać kupić jajka i wodę, bo nie chciało mi się tachać. I naszla mnie taka dzika myśl że może pojechałam z nim i wracając podjechalibyśmy do mcdrive... bo od wczoraj tak za mna nagetsy chodzą :( byliśmy wczoraj w MC ale jak zobaczyliśmy ile tam jest ludzi i ile zamówień w trakcie realizacji to odpuściliśmy sobie. Za to poszliśmy na 10km spacer. No i dzisiaj sama nie wiem :(
Kochana jedz i się nie zastanawiaj :) smacznego

reklama
Hummus[emoji4]uwielbiam, ale musisz umiec ciecierzycę obronić i miec tahini. Albo kup w biedronce gotowy[emoji6]

Swego czasu robilam pyszny paprykarz domowy z przepisu z bloga:malo kasy, godne życie[emoji6]polecam. Musze zrobic znowu. Mozesz paste z makreli zrobić np.

Napisane na LG-H440n w ..

Jakis czas temu robilam paste z makreli wg przepisu z internetu i byla do bani. A przepisy sa przerozne.. No ale sprobuje moze w nakblizszym czasie cis pokombinowac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry