reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sunday jak fajnie. Gdzie choc jedno zdjecie ?

Te pudla z ciuszka mi od brata przytargalam do sypialni bo chcialam zobaczyc co tam jest skladalam je 1,5 godziny no i słuchajcie. Stwierdzilam ze nie bede ich prac bo to bez sesu a jak mlodej siusiak urosnie. Ostatecznie to doszlam do wniosku ze wybiore tylko niektóre ciuszki bo jest ich za duzo.
Samych body z krotkim r 48 szt, z dlugim 29, pajacykow 23 a spodni 34, koszulek z dl rekawkiem 40, z krotkim 14, sukienek 22, i czapek 22.
To by przedszkole ubral. No i do tego mam ubranka po Jasiu tego nie wiem ile jest ale 90% to uniwersalne ciuszki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Te pudla z ciuszka mi od brata przytargalam do sypialni bo chcialam zobaczyc co tam jest skladalam je 1,5 godziny no i słuchajcie. Stwierdzilam ze nie bede ich prac bo to bez sesu a jak mlodej siusiak urosnie. Ostatecznie to doszlam do wniosku ze wybiore tylko niektóre ciuszki bo jest ich za duzo.
Samych body z krotkim r 48 szt, z dlugim 29, pajacykow 23 a spodni 34, koszulek z dl rekawkiem 40, z krotkim 14, sukienek 22, i czapek 22.
To by przedszkole ubral. No i do tego mam ubranka po Jasiu tego nie wiem ile jest ale 90% to uniwersalne ciuszki.

Będziesz mogła stroic a stroic [emoji4][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]

Wiadomo , ze to nie żaden facet z brzuchem z nami jest [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
Facet to nie Ale z brzuszkiem to i owszem [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Witam
Ja dziś wykończona bo dopiero co na tyłku siadłam od rana, a brzuch mnie tak ciągnie że szok.
Z rana poszliśmy na zakupy, i prezent dla Mai koleżanki trzeba było kupić, potem szybki obiad i zawieźliśmy Maję na urodziny, a że nie opłacało nam się zbytnio do domu wracać to pochodziliśmy 3 godz. po galerii, oj ale mi nogi w tyłek wchodzą.
Natalia super że już w domu, całe szczęście że ból minął i chyba też bym uciekła ze szpitala przed tymi wolnymi dniami bo wtedy nic się nie dzieje
Bum super że crp zmalało
Idę się chyba położyć bo naprawdę kiepsko się czuję

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ty tak nie szalej! :-)

Mój brzuch rośnie jak szalony... Patrząc w lustro widzę, że jest dużo większy niż przed tygodniem. Co wyciągnę jakiś ciuch, w który wchodziłam kilka dni temu a tu d... :p Do października będę jak hipopotam :)

Wrzucaj brzucholek i się chwal :-)
Mój też rośnie :-) dziś teść zauważył, ze wreszcie zaczynam się zaokraglac ;-)

Fajna ta nasza grupa na fb [emoji16] Miło jest Was wszystkie zobaczyć [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Haha :-) też już Was wszystkie podgladnelam :-) miło Was "poznać" ;-)

Ale masz fajnie z tymi ciuszkami :-) u nas dziś był Szwagier ze swoimi miesięcznymi blizniakami i jego żona juz powiedziała, ze ubranka mi dadzą ;-) a w większości mają uniwersalne. Zresztą u nich chłopiec i dziewczynka, to i tak z któregoś byłyby ok :-)

Ja sie ostatnio poplakalam jak ogladalam filmik jak dziewczyny przy muzyce skaczą na tych trampolinach z rączkami... nie wiem czemu, po prostu takie fajne mi sie to wydalo i wzruszylo mnie to.
Ale za to jak sie pokłóce z mężem to szybciej mi przechodzi zlość, wczesniej to potrafilam sie caly dzien nie odzywac ;D a teraz po godzinie juz normalnie do niego gadam ;p
To ja mam tak samo. Nie mam długo nerwów, ale za to wzruszam się bardziej. Ja ogólnie się bardzo często wzruszam, ale teraz to już całkiem.

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
To i ja poproszę fb :)
Hajmal oo widzisz masz już wyprawkę gotową. Ja też muszę na strych u teściowej zajść i poprzeglądać co tam mam po Mai, ale to dopiero w wakacje się za to wezmę
Co do wrażliwości to ja też wszystko "nadinterpretuje" a potem uspokoić się nie mogę
Natasza mój brzuch też rośnie w zastraszającym tempie, aż się boję co będzie dalej

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry