reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie było korków, bo wyjechaliśmy w sobotę o 14 z Niemiec.
Z mieszkaniem bardzo kiepsko. Okazało się, ze to takie mieszkanie w jakby hotelu pracowniczym i od razu nam zapowiedziała, ze na dzieci nie ma warunków i ona tu rodzin nie przyjmuje. Także na razie jesteśmy na przetrzymanie, aż nie znajdziemy czegoś innego. Mój mąż to się aż poplakal, ze znowu cos nie tak i co my zrobimy. W Monachium jest bardzo kiepsko z mieszkaniami i ciężko jest znaleźć.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę to nieciekawie... Ale do października jeszcze mnóstwo czasu, napewno znajdziecie do tego czasu coś odpowiedniego [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
AnScarlett jeszcze dużo czasu :-) znajdziecie coś :-) a Twój mąż jak tam pracuje dłużej, to nie ma żadnych znajomych? MoŻe znajomi coś Wam pomogą ogarnąć? MoŻe znajomi znajomych?

Ja wczoraj to samo, ledwo wyjechaliśmy do Polski i do Maka. Jadłam nową kanapkę z bajglem i nie polecam, dziwną jakąś. Frytki amerykańskie moim zdaniem pycha!

No te frytki mega z sosem musztardowym je wcinalam i tez tą nowe kanapkę jakaś bralismy [emoji4][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t5d [emoji272]

Monia ja mam chłopaka - słodyczy faktycznie jem mało niż np w ciąży z Leną , wole mnostwo owoc - winogron / truskawek a nawet z 3 jablka potrafie zjeść - gdzie 3 to przez rok zjadlam może [emoji6] i wole słone [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Hej Dziewczyny
Witam nowa Mamę
Ostatnio się nie udzielam bo cały czas coś robimy i jedyne co zdążę do Was czytać bo inaczej byłabym nie na bierząco, a jak mam coś napisać to już nie zdążam. Pogodę mamy piękna wiec to wykorzystujemy, śpimy wszyscy do 10 wtedy śniadanko kawka i ruszamy. Kupiłam dziś trochę ubranek po raz pierwszy!!! Teraz jesteśmy jeszcze u znajomych na grillu, jak wrócę to wstawię zdjęcia
Kasia tort jak zwykle super
Bum komoda świetna, tez mogłabym taka mieć, tapeta elegancka :)
Sunday super urlopu! Zazdroszczę
Mimo pysznego grilla McDonalda tez bym zjadła i lody rożki tez uwielbiam ;)
Co do wózka to nie mam pojęcia jaki kupimy ale bardzo podoba mi się Mutsy Igo, to mój gust :)
Dzięki haha , tapeta jedyna w swoim rodzaju - tylko w moim mieszkaniu [emoji4]

My chyba mieszkamy niedaleko wiec podobna pogoda :D niby 14 stopni mi termometr pokazuje ale nie wierze w to, wieje okropnie wiec chęci brak :D
Jak blisko to trzeba było pisać adres bym ci porzuciła [emoji23][emoji23]

Ooooo kuzde dopiero wstałam, polozylam sie po 17 , moj P mial mnie za godzine obudzić i tak mnie obudził ... [emoji52]

AnScarlett jeszcze dużo czasu :-) znajdziecie coś :-) a Twój mąż jak tam pracuje dłużej, to nie ma żadnych znajomych? MoŻe znajomi coś Wam pomogą ogarnąć? MoŻe znajomi znajomych?
Ogólnie to mieszkanie nam załatwił jego kolega z pracy, bo sam się przeprowadzał. Ma znajomych, ale powiem Wam, ze tam człowiek człowiekowi wilkiem. Ludzie nie chcą pomoc, zazdrości są i strasznie na kasę pazerni.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry