reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kasia super torcik, fajne porównanie zdjęć ;-) mi się niestety wszystko usunęlo :-( może z bb jakoś odzyskam :-)

Jakie pierogi na grillu robisz??

reklama
Miłej niedzieli dziewczynki. My jedziemy do zoo. Słoń jedzie odwiedzić rodzinę heheh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
My jedziemy we wtorek [emoji3]
Dzisiaj u nas odpust, wiec mala na karuzele weźmiemy [emoji4]

Miłej niedzieli kochane [emoji8]

Młody wczoraj tak sie ruszał , ze P czuł a ten to szczesliwy [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t4d [emoji272]

Ewka zaraz zrobie i bede pila dzieki za przepis.

Zaraz bede lukac na ta polecana posciel. Mam chyba 3 czy 4 komplety poscieli po Jasiu nie zniszczone ale chce malutkiej jedna taka fajna tylko jej kupic, to samo z rozkiem.

Kasiu piekny tort :) pycha, i bardzo fajne pamiatkowe zdjecia

Sunday dobrej podróży

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam Was kobitki! Miło tak się pobyczyć. Rosół wczoraj zrobilam więc dziś kotlety schabowe z surówką z kapuchy kiszonej (uwielbiam kiszonki )
Śliczne pościele oglądacie i już komody składacie kurcze super. Ja nawet nie wchodzę do takich działów w sklepie. Czekam sobie cierpliwie w tej mojej ciąży. Czy któreś z Was zdecydowała się na ten test HARMONY?? Lub amniopunkcję?
A jak u Was z zachciankami?☺ Naszło mnie w tej ciąży na owoce cytrusowe i w ogóle owoce wszelakie kurcze coś w tym chyba że na chłopaka nie je się słodyczy... A ja zawsze lubiłam a teraz wolę grejfruta wszamać

Kasia super torcik, fajne porównanie zdjęć ;-) mi się niestety wszystko usunęlo :-( może z bb jakoś odzyskam :-)

Jakie pierogi na grillu robisz??
Ze szpinakiem i serem z Biedry, tylko jeszcze je przyprawiam ziołami- od zeszłego roku to hit u nas na grillu [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

U nas dziecko sie ubiera a w pokoju jest cieplo, no coz co kraj to obyczaj.

Bum ja lozeczko mam prawie identyczne z ta roznica ze w kolorze drewna. Dokupie do niego jeszcze te pojemniczki na drobiazgi w ikei zeby bylo wszystko pod reka.
Przegladalam ciuszki na necie, zracji tego ze doktor siusiaczka nie dopatrzyl to dosc dlugo sukienki ogladalam. Jestem przerażona cenami z Jasia mam duzo ubran i czesc sie przyda ale te z traktorami itp nie bardzo.
Poczekam i po polowkowym jak bedzie dobrze z moja szyjka pojde pare razy na ciuchy. Zeby cos dziewczęcego kupic. Bo kupic jeden pajac welurowy i dac za niego 45 zl to juz lekka przesada. Tam sa takie ladne sukieneczki, kurteczki, cudenka za pare zlotych czasem nawet z metkami. Jeszcze jedna rzecz mnie przeraza kolor rozowy a gdzie pozostale kolory, np na olx zestaw ubran uzywanych 62,69,72 i kolor rozowy na kazdym ciuchu - dramat.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez uważam, że to jakaś masakra z tym różem, na szczęście są miejsca, gdzie można kupić coś nieróżowego. Tym razem chyba będę mieć chłopaka, ale jak mi się wreszcie trafi córka, to postaram się ja ubierać 100% na nieróżowo. Chyba, że się w wieku przedszkolnym sama uprze, że marzy o różowej kiecce.

Dzisiaj okrutnie źle spałam. Takiego dramatu to jeszcze nie było. Pół nocy nie mogłam zasnąć, wierciłam się, w końcu się trochę zdrzemnęłam i obudziłam o 4 rano. Od 4 do jakiejś 7.30 dalej walczyłam z zasypianiem. O 8 obudził nas telefon z pracy mojego M, bo ma taki dyżur dojazdowy i go wezwali. Skoro nas oboje obudził, znaczy, że jednak przysnęłam. Po jego wyjściu dalej próbowałam usnąć. Obudziłam się w końcu o 10.30. Przynajmniej dzień jest ładny, to chociaż jakoś motywuje do poruszania się i zrobienia czegokolwiek. A dzisiaj znowu pasierb przyjeżdża, kompletnie nie mam energii na zabawy z nim. A on jeszcze nie wie, M chce mu powiedzieć na komunię, czyli kolo 20 maja :/

Puk puk :)
Witam się z Wami dziewczyny ;)
Przyznam się że czytam Was od jakiegoś czasu ale jakoś nie korciło mnie do założenia swojego nowego konta ( już kiedyś tu byłam na forum ale jak widać ciągnie od nowa :D )
Mam na imię Iwona i oczekujemy z mężem i synami na trzecią pociechę. Termin mam na 20 października.

Cześć dziewczyny,
wczoraj po powrocie od rodziców tylko kąpiel, kolacja i kochane łóżeczko.
Dziś dzień na luzie. Byłam z córą w kościele (zaczęła lubić msze!), więc też jeden spacer za nami. Teraz "tnie komara" u siebie, a ja mam spokój i czas żeby Was poczytać i pobuszować w necie. Tym razem u mnie była kłótnia małżeńska, więc tyle dobrze że S. poszedł do pracy... burę zebrał, że buja w obłokach- przyjdzie z pracy i ma wszystko gotowe, a co gorsza przyjmuje to tak, jakby zawsze tak miało być... Po części to moja wina, ale same wiecie jak trudno jest czasem odpuścić któryś z obowiązków domowych, bo potem źle samej ze sobą... wybaczcie za wylewanie żali.
Mam nadzieję, że wyczerpałam limit nieszczęść na dziś- życzę Wam miłego popołudnia!

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 16+5
om 17+3

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry