reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hajmal ja też ciągle zmarznięta chodzę. 2 pary grubych skarpet, ciepłe spodnie i pod kocem. Wczoraj do lekarza pojechałam i pod spodniami miałam rajstopy ;-) zaprosił mnie na fotel a ja zaczęłam się śmiać, ze musi poczekać, aż wszystkie warstwy ż z siebie zdejme ;-)
Lubię tego doktorka. Bardzo komunikatywny jest. Pyta co tam u nas, czy już czułam ruchy, czy mąż się stara itp... A on się nie stara już! Podły, wredny gad! Od kiedy nam sie polepszylo to ma na wszystko wywalone chyba.

reklama
Ale jestem zła. Znowu poklocilam się z mężem! Wrrr... chyba po weekendzie pojadę sobie do mamy. Znaczy do jej psa, bo mama w szpitalu. Ale posiedzę sobie tam sama z Frankiem i Diana, odpocznę od niego i nie będę się denerwować przynajmniej.

Sunday spakowana??

Anaconda do rodziców jedziecie?? ;-)
Ech Ci mężowie :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal ja też ciągle zmarznięta chodzę. 2 pary grubych skarpet, ciepłe spodnie i pod kocem. Wczoraj do lekarza pojechałam i pod spodniami miałam rajstopy ;-) zaprosił mnie na fotel a ja zaczęłam się śmiać, ze musi poczekać, aż wszystkie warstwy ż z siebie zdejme ;-)
Lubię tego doktorka. Bardzo komunikatywny jest. Pyta co tam u nas, czy już czułam ruchy, czy mąż się stara itp... A on się nie stara już! Podły, wredny gad! Od kiedy nam sie polepszylo to ma na wszystko wywalone chyba.
Do dobrego łatwo się przyzwyczaić :D

Ja leżę i dalej się złe czuje, mój mąż dopiero o 21 gdzieś będzie i tak cały dzień sama. Jak to się mówi, już mi się Internet kończy :D Do tego telewizji na razie nie mamy, zalukaj nie chce mi działać, TVN Player też tu nie dziala...ech

Do dobrego łatwo się przyzwyczaić :D

Masz rację ;-) ale i tak wielu rzeczy nie pozwolił mi lekarz robić, ale mój mąż tego nie rozumie. Mieliśmy jechać dziś na zakupy, bo w poniedziałek i we środę robimy grilla, a on zadowolony przyszedł do domu pół godziny temu i pyta - "kupić Ci to mleko u nas w sklepie"? !! No aż się we mnie zagotowalo kuzwa! Mleko upiecze na grillu.
I muszę jechać jutro w dzień sama, a naprawdę sporo tego mięsa trzeba kupić na 2 grille 8, czy tam 9 osobowe. Bo on oczywiście w dzień nie będzie miał czasu, a wieczorem to już pewnie całe mięso będzie wymiecione ze sklepów...

Ja leżę i dalej się złe czuje, mój mąż dopiero o 21 gdzieś będzie i tak cały dzień sama. Jak to się mówi, już mi się Internet kończy :D Do tego telewizji na razie nie mamy, zalukaj nie chce mi działać, TVN Player też tu nie dziala...ech

Biedna... I do tego sama w obcym kraju... współczuję... I znów będziecie spać na podlodze, czy kupiliscie w końcu ten klej? ;-)

ewakap tak dziś w końcu wysłała [emoji4][emoji4] ale 2go- kurier od nich nie jeździ , więc wypada to w czwartek [emoji1]

Ja zaraz PM sobie obejrze na poniedziałek, a moj P będzie kończyć tapetowac sypialnie [emoji5]

A mnie dziś , od początku ciąży naszło na słodkie [emoji23]
Tak to tylko słone [emoji14]

1493399236-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t3d [emoji272]

reklama
Ciacho i kawusia... no proszę ;-)

Za mną od rana coś chodzi tylko nie wiem co, więc zapycham się wszystkim po kolei ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry