reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hajmal ja też ciągle zmarznięta chodzę. 2 pary grubych skarpet, ciepłe spodnie i pod kocem. Wczoraj do lekarza pojechałam i pod spodniami miałam rajstopy ;-) zaprosił mnie na fotel a ja zaczęłam się śmiać, ze musi poczekać, aż wszystkie warstwy ż z siebie zdejme ;-)
Lubię tego doktorka. Bardzo komunikatywny jest. Pyta co tam u nas, czy już czułam ruchy, czy mąż się stara itp... A on się nie stara już! Podły, wredny gad! Od kiedy nam sie polepszylo to ma na wszystko wywalone chyba.

reklama
Ale jestem zła. Znowu poklocilam się z mężem! Wrrr... chyba po weekendzie pojadę sobie do mamy. Znaczy do jej psa, bo mama w szpitalu. Ale posiedzę sobie tam sama z Frankiem i Diana, odpocznę od niego i nie będę się denerwować przynajmniej.

Sunday spakowana??

Anaconda do rodziców jedziecie?? ;-)
Ech Ci mężowie :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal ja też ciągle zmarznięta chodzę. 2 pary grubych skarpet, ciepłe spodnie i pod kocem. Wczoraj do lekarza pojechałam i pod spodniami miałam rajstopy ;-) zaprosił mnie na fotel a ja zaczęłam się śmiać, ze musi poczekać, aż wszystkie warstwy ż z siebie zdejme ;-)
Lubię tego doktorka. Bardzo komunikatywny jest. Pyta co tam u nas, czy już czułam ruchy, czy mąż się stara itp... A on się nie stara już! Podły, wredny gad! Od kiedy nam sie polepszylo to ma na wszystko wywalone chyba.
Do dobrego łatwo się przyzwyczaić :D

Ja leżę i dalej się złe czuje, mój mąż dopiero o 21 gdzieś będzie i tak cały dzień sama. Jak to się mówi, już mi się Internet kończy :D Do tego telewizji na razie nie mamy, zalukaj nie chce mi działać, TVN Player też tu nie dziala...ech

Do dobrego łatwo się przyzwyczaić :D

Masz rację ;-) ale i tak wielu rzeczy nie pozwolił mi lekarz robić, ale mój mąż tego nie rozumie. Mieliśmy jechać dziś na zakupy, bo w poniedziałek i we środę robimy grilla, a on zadowolony przyszedł do domu pół godziny temu i pyta - "kupić Ci to mleko u nas w sklepie"? !! No aż się we mnie zagotowalo kuzwa! Mleko upiecze na grillu.
I muszę jechać jutro w dzień sama, a naprawdę sporo tego mięsa trzeba kupić na 2 grille 8, czy tam 9 osobowe. Bo on oczywiście w dzień nie będzie miał czasu, a wieczorem to już pewnie całe mięso będzie wymiecione ze sklepów...

Ja leżę i dalej się złe czuje, mój mąż dopiero o 21 gdzieś będzie i tak cały dzień sama. Jak to się mówi, już mi się Internet kończy :D Do tego telewizji na razie nie mamy, zalukaj nie chce mi działać, TVN Player też tu nie dziala...ech

Biedna... I do tego sama w obcym kraju... współczuję... I znów będziecie spać na podlodze, czy kupiliscie w końcu ten klej? ;-)

ewakap tak dziś w końcu wysłała [emoji4][emoji4] ale 2go- kurier od nich nie jeździ , więc wypada to w czwartek [emoji1]

Ja zaraz PM sobie obejrze na poniedziałek, a moj P będzie kończyć tapetowac sypialnie [emoji5]

A mnie dziś , od początku ciąży naszło na słodkie [emoji23]
Tak to tylko słone [emoji14]

1493399236-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t3d [emoji272]

reklama
Ciacho i kawusia... no proszę ;-)

Za mną od rana coś chodzi tylko nie wiem co, więc zapycham się wszystkim po kolei ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry