Sunday29
Fanka BB :)
Dzięki:-)Sundaj jest tylko wez karte ciazy i kod B na zwolnieniu niech ci wypisze...to bedzie wtedy 10o %
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki:-)Sundaj jest tylko wez karte ciazy i kod B na zwolnieniu niech ci wypisze...to bedzie wtedy 10o %
Fety tej oryginalnej nie można bo jest niepasteryzowana a inne sery typu feta są zazwyczaj pasteryzowane sprawdź na opakowaniu. Co do szynki to nie wiem, ja lubię poledwice łososiowa i jem od czasu do czasu smazona z jajecznicaCzesc dziewczyny z rana.mam do was pytanko czy mozemy jesc szynkę szwarwaldzką?wiem że surowa wędzona. Wczoraj plasterek zjadłam bo tak mnie ciągnęło do niej.
Gdzies tez słyszałam ze sera feta nie mozna...aż niemozliwe.ja ze 2razy w tyg jem bo uwielbiam w sałatce.
A ser mozarella z pomidorami?tez uwielbiam.Nie wyobrazam sobie zrezygnować.
Miłego dzionka.
Ja jem i fetę i mozarellę, uwielbiam sery [emoji12] Ale teraz zawsze wczytuję się w etykiety i wybieram tylko te z mleka przystosowanego [emoji4] Jeśli chodzi o mięso i ryby wędzone na zimno to nie są zalecane chyba że poddasz je dodatkowo obróbce termicznej, Ale wiadomo-to już nie ten sam smak [emoji6]Czesc dziewczyny z rana.mam do was pytanko czy mozemy jesc szynkę szwarwaldzką?wiem że surowa wędzona. Wczoraj plasterek zjadłam bo tak mnie ciągnęło do niej. [emoji14]
Gdzies tez słyszałam ze sera feta nie mozna...aż niemozliwe.ja ze 2razy w tyg jem bo uwielbiam w sałatce.
A ser mozarella z pomidorami?tez uwielbiam.Nie wyobrazam sobie zrezygnować.
Miłego dzionka.