reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja bym wzięła na 2 tyg od razu. Po co się bawić kilkoma. Jedziesz sie zregenerować w koncu ;-) to prawie tak jakbyś pojechała wypoczywać do sanatorium :-D
Tylko zeby mnie nikt do zusu nie podpier....:biggrin2: z drugiej strony to w tych dniach i tak mialabym wolne w pracy....

reklama
Ewka gdzies wyczytałam w necie ze niby lekarze odradzaja ten detektor no ale nie wiem, może to jedna opinia była;) Chętnie sie dowiem co o tym sądzi Twój lekarz :) Na obiad zrobiłam zupe porowo-pieczrkową z dodatkiem mielonego i zaciagnięta serkiem topionym :)
Sunday ja też bym brała od razu na 2tyg, poza tym wątpię żeby akurat w weekend majowy komisja przyszła Cie sprawdzić [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ZUS wzywa w większości tych co wyłudzają czyli z wysoką podstawą albo jak już długo ciagniesz zwolnienie ale nie słyszałam żeby ciężarnej cofneli zasiłek chorobowy bo jak lekarz orzecznik może udowodnić Ci ze kręgosłup Cię nie boli...no i w weekendy ZUS nie pracuje [emoji6]wiec spokojnie
Dobranoc lecę spać

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

No tansze tansze... tylko dlaczego?wiadomo ze dla Ciebie lepiej sie oplaca kupić w PL lozeczko za 200 zl a nie tam za 200 e ale dlaczego w polskim Lidlu też nie sprzedadzą tych ubranek za 16 zl tylko za 20 zl przeciesz kontener z chin w tej samej cenie...u nas zawsze było złodziejstwo i będzie [emoji53] niestety takie polskie realia

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
Teraz kurs jest wyzszy, to wychodzi na jedno. Dziwi mnie tylko ta sokowirowka w lidlu. Jeśli się nie mylę, to w niemieckiej gazetce jest za 30euro a u nas 279 z tego co dzisiaj widziałam.

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Ewka gdzies wyczytałam w necie ze niby lekarze odradzaja ten detektor no ale nie wiem, może to jedna opinia była;) Chętnie sie dowiem co o tym sądzi Twój lekarz :) Na obiad zrobiłam zupe porowo-pieczrkową z dodatkiem mielonego i zaciagnięta serkiem topionym :)
Sunday ja też bym brała od razu na 2tyg, poza tym wątpię żeby akurat w weekend majowy komisja przyszła Cie sprawdzić [emoji14]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O jadłam kiedyś taka zupkę i była pyszna! Co tam się daje dokładnie?

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

Ja detektor chciałam kupić , ale balam sie , ze bede sie nakrecac za bardzo czy jest ok , czy nie i odpuscilam [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t1d [emoji272]

Hej, pytanie troszkę z innej beczki:-) czy uprawiacie regularnie sport? Jak często i jaki? Pozdrawiam i życzę miłej nocy:-)

Ja detektor chciałam kupić , ale balam sie , ze bede sie nakrecac za bardzo czy jest ok , czy nie i odpuscilam [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t1d [emoji272]

Mnie też to powstrzymuje, bo tak naprawdę to już bym go kupiła :-)

Hej, pytanie troszkę z innej beczki:-) czy uprawiacie regularnie sport? Jak często i jaki? Pozdrawiam i życzę miłej nocy:-)

Tak. Ja nałogowo uprawiam leżenie :-) :p
Ze względu na ciążę wysokiego ryzyka i przodujace łożysko mam zabroniony jakikolwiek wysiłek. Dziś na wizycie będę pytać, czy mogę ćwiczyć mięśnie Kegla :-)

o inne ćwiczenia nie pytam, bo i tak głupi spacer mnie męczy, więc nie zamierzam się nadwyrezac.
Daje psu lek, pije mleko z czosnkiem i zmykam spać :-)

Dobranoc :-)

Tylko zeby mnie nikt do zusu nie podpier....:biggrin2: z drugiej strony to w tych dniach i tak mialabym wolne w pracy....

Staraj się nie chwalić wyjazdem po prostu :-) bo fakt, zawsze może się znaleźć jakiś "zyczliwy" w pracy... jeśli masz taka "zyczliwa" osobe , która wie o wyjeździe to lepiej weź 2 zwolnienia ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Dziś w nocy budzilam się tylko 3 razy, to ogromny sukces :-) za każdym raz Franek słodko spał, dziś od rana już przyniósł mi zabawkę, żeby się z nim pobawić, wiec chyba najgorsze już za nami :-)
Tak się cieszę ;-)
Pewnie dziś ostatnia wizyta u wet, kupię mu jakaś specjalną karmę na problemy gastryczne i mam nadzieje, że już nam więcej takiego stracha nie napedzi :-)

Mąż się śmieje, że dziecku nie kupimy wózka przez Franciszka :-) hihi :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry