reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zarobki powiedzmy takie same, bo w Polsce masz 2 tys ale zł a tu 2 tyś euro. Tylko życie tańsze. Bo np. lodówka ok 400 e, u nas nie kupisz za 400 zł. Ale większośc rzeczy opłaca mi się kupić w Polsce. Łóżeczko tutaj ok 200 e a ja kupię w Polsce za 50e

Ja też obiad na jutro juz mam. Zupełnie przez przypadek, ale jednak :-) miałam robić sałatkę z kurczakiem curry i brokulem. Usmazylam kurczaka, okazało się, ze brokuł od niedzieli zrobił sie żółty w szufladce w lodówce ;-) a ze Franiowi gotowałam ryż, to ugotowałam i nam i jutro będzie kurczak w curry z ryżem :-) obiad jest a ja jutro będę cały dzień leżeć, bo boję sie tej wizyty jak cholera :-)

Ewka to chyba przelom i Franio bedzie zdrowy:)

Idę jutro na l4, tylko powiedzcie mi co mam zrobic bo my ten wyjazd w niedziele mamy i wracamy 3.05. Czy brac teraz na 2 dni a potem po powrocie dalej, czy od razu na 2tyg? Bo troche tak lipa na l4 leciec na urlop?:-) :)

Ewka to chyba przelom i Franio bedzie zdrowy:)

Idę jutro na l4, tylko powiedzcie mi co mam zrobic bo my ten wyjazd w niedziele mamy i wracamy 3.05. Czy brac teraz na 2 dni a potem po powrocie dalej, czy od razu na 2tyg? Bo troche tak lipa na l4 leciec na urlop?:-) :)

Ja bym wzięła na 2 tyg od razu. Po co się bawić kilkoma. Jedziesz sie zregenerować w koncu ;-) to prawie tak jakbyś pojechała wypoczywać do sanatorium :-D

Zarobki powiedzmy takie same, bo w Polsce masz 2 tys ale zł a tu 2 tyś euro. Tylko życie tańsze. Bo np. lodówka ok 400 e, u nas nie kupisz za 400 zł. Ale większośc rzeczy opłaca mi się kupić w Polsce. Łóżeczko tutaj ok 200 e a ja kupię w Polsce za 50e

No tansze tansze... tylko dlaczego?wiadomo ze dla Ciebie lepiej sie oplaca kupić w PL lozeczko za 200 zl a nie tam za 200 e ale dlaczego w polskim Lidlu też nie sprzedadzą tych ubranek za 16 zl tylko za 20 zl przeciesz kontener z chin w tej samej cenie...u nas zawsze było złodziejstwo i będzie [emoji53] niestety takie polskie realia

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry