reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Takie mam do Was pytanie bo widzę ze kupujecie bodziaki Ale zapinane od dołu. Nie myslalyscie nad bodami zapinanymi bokiem? Po prostu dla Waszej i Maleństwa wygody ? Oczywiscie niczego nie neguje po prostu pytam. Bo ja sama się zdecyduje na body zapinane bokiem

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Takie mam do Was pytanie bo widzę ze kupujecie bodziaki Ale zapinane od dołu. Nie myslalyscie nad bodami zapinanymi bokiem? Po prostu dla Waszej i Maleństwa wygody ? Oczywiscie niczego nie neguje po prostu pytam. Bo ja sama się zdecyduje na body zapinane bokiem

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

O cholera. No jeszcze wczoraj tłumaczyłam mężowi, ze musimy kupować takie zapinane bokiem, a dziś kupiłam wszystkie od dołu... Boże... moja głowa nie pracuje tak jak powinna. Słuszna uwaga Lili. Miałam zwracać na to uwagę i zapomniałam całkiem, bo mi się spodobały... no trudno. Przemeczymy się :-)

Z tego co widziałam body zapinane z boku ma być w Lidlu, o ile się nie mylę to w przyszłym tygodniu chyba coś ok. 28 zł za 2 sztuki, dodatkowo ma być też zestaw kołderka z poduszką do łóżeczka za bodajże 45zł. :D
A jeżeli chodzi o coś dla mamuś to znalazłam stronkę z super cenami, zamówiłam 2 pary spodni za cenę 1 pary z h&m, mają przyjść w przyszłym tygodniu więc na pewno dam znać czy są ok :) jedyną wadą może być ograniczona rozmiarówka z uwagi na końcówkę serii
Z opinii jakie czytałam na forach to są bardzo dobrej jakości, ta stronka to Link do: Produkty | 9fashion - outlet

Hej Kobietki. Jestem tu całkiem nowa. Postanowiłam dołączyc do tego forum, bo na innych panuje cisza. A tu widzę ciekawe dyskusje. Jestem w 17 tygodniu. Pierwsza ciąża. Termin mam na 6 października, z dwóch usg wynika póki co, że będzie chłopczyk. Mieszkam i będę rodzić w Gdańsku.
Troche się inni dziwią, że chłopiec, bo zdecydowanie ciąża odbiera mi urodę :p Mam mnóstwo wyprysków na plecach i pare też na twarzy. Położna mnie zrugała, że nic nie tyję, a ja - odkąd zniknęły mdłości - objadam się jak słoń, nie wiem gdzie to znika! Przed ciążą ostro ćwiczyłam - bieganie długodystansowe i treningi siłowe z ciężarami. Musiałam odpuścić siłownię, bo tak mi tętno na treningach rosło, że aż się bałam... Mam zadyszkę od wchodzenia po schodach! Ćwiczę w domu lekkie treningi z filmików na youtube.
Także jestem juz po pierwszych małych zakupkach dla synka w Pepco. Znajoma mówiła, że mają tam dość dobrej jakości ciuszki, więc się skusiłam. Naprawde za grosze.
Widzę, że sporo z Was tutaj jest w drugiej lub kolejnej ciąży. Czy możecie może polecić jakiś wózek, który byłby przystosowany do nierównego terenu albo do biegania?

Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaki!

)

Mesmerise super. 183 g szczęścia :-)

Ja w czwartek mam wizytę i juz zaczynam wpadać w histerię. Ciągle sie boję, dziś też, czy czasem za dużo nie chodziłam po tych sklepach... poklocilam się po drodze 2 razy z mężem i tak się wydarlam, ze aż mnie zaklulo w brzuchu. Nie panuje nad swoimi newsami w ogóle. Zawsze byłam nerwusem, ale teraz to aż sama się dziwię, bo naprawdę przesadzam. Nie umiem się jednak powstrzymać. Byle gowno potrafi mnie wyprowadzić z równowagi i to ostro. Zaraz wstawię zdjęcia z moich łowów ;-)

oj tak :) ja też jestem strasznie nerwowa ostatnio, w pracy mam kontakt z ludzmi i też muszę się ostro kontrolować, zeby nie wybuchnąc :p

Z tego co widziałam body zapinane z boku ma być w Lidlu, o ile się nie mylę to w przyszłym tygodniu chyba coś ok. 28 zł za 2 sztuki, dodatkowo ma być też zestaw kołderka z poduszką do łóżeczka za bodajże 45zł. :D
A jeżeli chodzi o coś dla mamuś to znalazłam stronkę z super cenami, zamówiłam 2 pary spodni za cenę 1 pary z h&m, mają przyjść w przyszłym tygodniu więc na pewno dam znać czy są ok :) jedyną wadą może być ograniczona rozmiarówka z uwagi na końcówkę serii
Z opinii jakie czytałam na forach to są bardzo dobrej jakości, ta stronka to Link do: Produkty | 9fashion - outlet

Spodnie mają w naprawdę dobrych cenach, ale ja nie zamówię, bo nie mają opisanych wymiarów... Zawsze miałam problem z kupnem spodni przez internet i raczej nie zaryzykuję... Może się skuszę na jakieś bluzeczki :-)

Sliczne ciuszki! Tez mnie juz kusi, aby zaczac kupowac, ale jeszcze poczekam. Najpierw chce zrobic remont pokoju i kupic mebelki :)

Słyszałam, że najwygodniejsze, ale chyba mniej dostępne po prostu

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie wygodniejsze. W sumie najlepiej gdyby żadne ubranko nie było wciągane przez głowę. Ale faktycznie mniej się pojawiają w sklepach.

Ewka - ja od początku ciąży jestem wulkanem. Wybucham co chwilę niestety... a szczególnie przy moim S.

Mineralna- witaj wśród mamuś! Ciesz się bo kilogramy jeszcze zawitają choć może niewiele. Co do wózka- z pewnością przyda się taki z porządną amortyzacją i większymi, pompowanymi kołami. Koleżanki które wciągnęły się w bieganie z dziećmi polecają trójkołowce Baby Jogger lub X-Lander. Mają na prawdę dobre opinie.

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 16+0
om 16+5

Ostatnia edycja:
reklama
Ewkaa piekne te body gdzie kupilas...
A sa tez body z zakladkami przy ramionkach tez calkiem wygodne do zakladania...ale po porodzie instynkt sie odzywa i jakos tak wuesz jak sie zabrac za ubieranie takiej kruszynki...choc tez mam pietra bo troche minelo odkad dziecko male w domu bylo..
A co do tych spodni myslalam ze to bardziej skomplikowane bedzie...pokazalam mezowi jak wrocil z pracy to myslal ze sobie kupilam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry