reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Takie mam do Was pytanie bo widzę ze kupujecie bodziaki Ale zapinane od dołu. Nie myslalyscie nad bodami zapinanymi bokiem? Po prostu dla Waszej i Maleństwa wygody ? Oczywiscie niczego nie neguje po prostu pytam. Bo ja sama się zdecyduje na body zapinane bokiem

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Takie mam do Was pytanie bo widzę ze kupujecie bodziaki Ale zapinane od dołu. Nie myslalyscie nad bodami zapinanymi bokiem? Po prostu dla Waszej i Maleństwa wygody ? Oczywiscie niczego nie neguje po prostu pytam. Bo ja sama się zdecyduje na body zapinane bokiem

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

O cholera. No jeszcze wczoraj tłumaczyłam mężowi, ze musimy kupować takie zapinane bokiem, a dziś kupiłam wszystkie od dołu... Boże... moja głowa nie pracuje tak jak powinna. Słuszna uwaga Lili. Miałam zwracać na to uwagę i zapomniałam całkiem, bo mi się spodobały... no trudno. Przemeczymy się :-)

Z tego co widziałam body zapinane z boku ma być w Lidlu, o ile się nie mylę to w przyszłym tygodniu chyba coś ok. 28 zł za 2 sztuki, dodatkowo ma być też zestaw kołderka z poduszką do łóżeczka za bodajże 45zł. :D
A jeżeli chodzi o coś dla mamuś to znalazłam stronkę z super cenami, zamówiłam 2 pary spodni za cenę 1 pary z h&m, mają przyjść w przyszłym tygodniu więc na pewno dam znać czy są ok :) jedyną wadą może być ograniczona rozmiarówka z uwagi na końcówkę serii
Z opinii jakie czytałam na forach to są bardzo dobrej jakości, ta stronka to Link do: Produkty | 9fashion - outlet

Hej Kobietki. Jestem tu całkiem nowa. Postanowiłam dołączyc do tego forum, bo na innych panuje cisza. A tu widzę ciekawe dyskusje. Jestem w 17 tygodniu. Pierwsza ciąża. Termin mam na 6 października, z dwóch usg wynika póki co, że będzie chłopczyk. Mieszkam i będę rodzić w Gdańsku.
Troche się inni dziwią, że chłopiec, bo zdecydowanie ciąża odbiera mi urodę :p Mam mnóstwo wyprysków na plecach i pare też na twarzy. Położna mnie zrugała, że nic nie tyję, a ja - odkąd zniknęły mdłości - objadam się jak słoń, nie wiem gdzie to znika! Przed ciążą ostro ćwiczyłam - bieganie długodystansowe i treningi siłowe z ciężarami. Musiałam odpuścić siłownię, bo tak mi tętno na treningach rosło, że aż się bałam... Mam zadyszkę od wchodzenia po schodach! Ćwiczę w domu lekkie treningi z filmików na youtube.
Także jestem juz po pierwszych małych zakupkach dla synka w Pepco. Znajoma mówiła, że mają tam dość dobrej jakości ciuszki, więc się skusiłam. Naprawde za grosze.
Widzę, że sporo z Was tutaj jest w drugiej lub kolejnej ciąży. Czy możecie może polecić jakiś wózek, który byłby przystosowany do nierównego terenu albo do biegania?

Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaki!

)

Mesmerise super. 183 g szczęścia :-)

Ja w czwartek mam wizytę i juz zaczynam wpadać w histerię. Ciągle sie boję, dziś też, czy czasem za dużo nie chodziłam po tych sklepach... poklocilam się po drodze 2 razy z mężem i tak się wydarlam, ze aż mnie zaklulo w brzuchu. Nie panuje nad swoimi newsami w ogóle. Zawsze byłam nerwusem, ale teraz to aż sama się dziwię, bo naprawdę przesadzam. Nie umiem się jednak powstrzymać. Byle gowno potrafi mnie wyprowadzić z równowagi i to ostro. Zaraz wstawię zdjęcia z moich łowów ;-)

oj tak :) ja też jestem strasznie nerwowa ostatnio, w pracy mam kontakt z ludzmi i też muszę się ostro kontrolować, zeby nie wybuchnąc :p

Z tego co widziałam body zapinane z boku ma być w Lidlu, o ile się nie mylę to w przyszłym tygodniu chyba coś ok. 28 zł za 2 sztuki, dodatkowo ma być też zestaw kołderka z poduszką do łóżeczka za bodajże 45zł. :D
A jeżeli chodzi o coś dla mamuś to znalazłam stronkę z super cenami, zamówiłam 2 pary spodni za cenę 1 pary z h&m, mają przyjść w przyszłym tygodniu więc na pewno dam znać czy są ok :) jedyną wadą może być ograniczona rozmiarówka z uwagi na końcówkę serii
Z opinii jakie czytałam na forach to są bardzo dobrej jakości, ta stronka to Link do: Produkty | 9fashion - outlet

Spodnie mają w naprawdę dobrych cenach, ale ja nie zamówię, bo nie mają opisanych wymiarów... Zawsze miałam problem z kupnem spodni przez internet i raczej nie zaryzykuję... Może się skuszę na jakieś bluzeczki :-)

Sliczne ciuszki! Tez mnie juz kusi, aby zaczac kupowac, ale jeszcze poczekam. Najpierw chce zrobic remont pokoju i kupic mebelki :)

Słyszałam, że najwygodniejsze, ale chyba mniej dostępne po prostu

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowanie wygodniejsze. W sumie najlepiej gdyby żadne ubranko nie było wciągane przez głowę. Ale faktycznie mniej się pojawiają w sklepach.

Ewka - ja od początku ciąży jestem wulkanem. Wybucham co chwilę niestety... a szczególnie przy moim S.

Mineralna- witaj wśród mamuś! Ciesz się bo kilogramy jeszcze zawitają choć może niewiele. Co do wózka- z pewnością przyda się taki z porządną amortyzacją i większymi, pompowanymi kołami. Koleżanki które wciągnęły się w bieganie z dziećmi polecają trójkołowce Baby Jogger lub X-Lander. Mają na prawdę dobre opinie.

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 16+0
om 16+5

Ostatnia edycja:
reklama
Ewkaa piekne te body gdzie kupilas...
A sa tez body z zakladkami przy ramionkach tez calkiem wygodne do zakladania...ale po porodzie instynkt sie odzywa i jakos tak wuesz jak sie zabrac za ubieranie takiej kruszynki...choc tez mam pietra bo troche minelo odkad dziecko male w domu bylo..
A co do tych spodni myslalam ze to bardziej skomplikowane bedzie...pokazalam mezowi jak wrocil z pracy to myslal ze sobie kupilam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry