reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

AGUSINKA malz nie chce tanczyc ( co za lewuuus!!!!!!!!!!!!) a ja w kiecce panterka i szpile bede wywijac a pozniej on podejdzie pod ta sale i do restauracji z nami idzie. Leane zostanie z jedna z babc. skoro moj prof tarzan to ja bede Jane:)) podobno bedzie mial stroj z prawdziwego zdarzenia wiec tymbardziej go uszczypne w dupsko:))) mniaaam te posladki!!!:) juz raz uszczypnelam jak z nim tanczylam:)))) nie powstrzymalam sie hahaha:))) stary zbok ze mnie :))

wlasnie w ramach odchudzania pozeram dzwonek czekoaldowy ktory rozbryzgnal mi sie w rekach na pol lawy:))

reklama
W 3 klasie są i wszystko mają w d... Pał u mnie to ma z 10, albo i lepiej i ma to gdzieś. Dogadanie mu też nie daje rezultatu, bo tylko się śmieje. Taki jakiś porąbany jest jeden z drugim.

to kurna nie ma sposobu na gada??? przeciez go udupisz i bedzie kalse pwoatarzac debil!!! a do dyrektora nie mzoesz z tym isc ze gnojek nie jest zsubordynowany???

Nie wiem na co liczy, na to, że zda, bo w 3 klasie jest? idiota jeden. A dyr to kazała sobie w takich przypadkach samemu radzić.
Z tym szczypaniem to uważaj, bo może żelazne majtasy na następne hulanki ten Twój sorek założy.:-D

witam porannie:) dospalam do prawie 9h. pogoda pod zdechlym azorkiem... leb mnie naparza....
ELONA na pewno nie zalozy zelaznym:)) jakby sie ruszal:))) a ja juz sie psotaram zeby siniaka mial na posladku od moich palcow hahaha:))))ja zboczeniec jestem bo lubie szczypac po dupie facetow i to odkad pamietam hahaha:) jak bylam w wieku tak 20 lat to chlopak wsiadal do autobusu przede mna, mial taka dupcie ze ahhh no i go uszczypnelam i przeprosilam ze ma taki seksi tyleczek ze nie powstrzymalam sie od gestu:)) skonczylo sie zaproszeniem mnie na kawe w miescie hahaha:))

a moje dziecko oglada baby.tv wiec mam spokoj:)))

i gdzie są wszystkie niegrzeczne dziewczynki??? Jak wam z du.............y nogi powyrywam

Teraz siedzę jak na szpilkach w bałaganie i czekam na jutrzejszą wymianę okien. Już bym chciała aby było po wszystkim i jeszcze posprzątane.

witam witam moje dziecie padło o 19;30 a Jula jeszcze puzle układa a mi się nudzi bo jeste słomiana wdową :-D mąż pojechał do węgrowa coś do urzędu załatwiać i zostaje u swojej mamy na weekend a my nie jechałyśmy bo ja jeszcze kaszle i nie chce tescia zarazić bo jemu leżącemu troche gorzej by bylo chorować. cisza dziś...

Dawidowe to jutro będziesz miala sajgon i kręcących się facetów umięśnionych po domu tylko żadnego nie atakuj :-D:-D:-D

Agusinka postaram się trzymać ramy ;-)
Jakoś mnie nie cieszy to całe zajście no ale w sumie to dla mnie dobre heh

a moja właśnie się wyspała i powiedziała że mam ją wyjąć z łóżeczka bo będzie tańczyć. Na szczęście siedzi u mnie w łóżeczku i ogląda bajki

E-lona, a moze tak jak oni "olej sprawę"?:confused::cool:.Skoro były rozmowy z rodzicami, sa poinformowani o ich zachowaniu i sytuacji, to "umyj ręce".Ostatni raz daj poważne ostrzeżenie, zapowiedz, że od tej pory to oni maja za Toba chodzic, by zaliczyć.Pokaż gnojkom, ze Ty tez olewasz- ignoruj ich w klasie, nie bierz do odpowiedzi, nie zwracaj uwagi, traktuj jak powietrze.TO ONI maja się postarać, to ich nauka, nie Twoja.Czasem tylko takie coś przynosi efekty.A nuż się "ockną"???
Dawidowe- kciuki za "bezbolesną" wymianę okien.
Tak btw, to moja tez jeszcze nie spi...:no::baffled:...Od trzech dni nie daję jej smoczka do spania, więc pewnie to stąd.Nie dopomina się, nie płacze, ale za to szaleje w łożeczku- spiewy, tańce, zabawa w "Małą Księżniczkę" (ulubiona bohaterka bajki:tak:- tylko to chce oglądać....w kółko:baffled:)...No, ale wolę to, niz rozpacz za smokiem.Mam nadzieje, że w poniedziałek u niani już będzie mogła zasnąć bez.Oczywiście, dam smoczka,tak "w razie W" ale niania już wie o naszych wysiłkach i spróbuje tez jej nie dać.
Ja cos całkiem dojść do siebie nie mogę po tej chorobie.Niby jest już ok, a za parę dni znów gorączka, ból głowy itp...
Zdrówka więc dla wszystkich:***

reklama
W 3 klasie są i wszystko mają w d... Pał u mnie to ma z 10, albo i lepiej i ma to gdzieś. Dogadanie mu też nie daje rezultatu, bo tylko się śmieje. Taki jakiś porąbany jest jeden z drugim.

E-lona, ja w gimnazjum nie uczyłam (i zamiaru nie mam:cool2:), ale w podstawówce 4-6 miałam kilka takich przypadków. tylko fakt faktem, że z takimi ciut młodszymi nieco łatwiej, bo kilka rozmów "na luzie" w czasie dyżurów w stylu "a jak na treningu było?" "a jak tam mała siostrzyczka?" "a wiesz co? podobało mi się jak ostatnio na lekcji coś tam przeczytałeś", "słuchaj, masz szansę być o wiele lepszym niż X, czemu nie chcesz spróbować?" i z typów którzy rozwalali mi lekcję, stali się naprawdę fajnymi chłopakami. pewnie po prostu brakowało im uwagi i docenienia ze strony dorosłych. ale w gimnazjum tak łatwo tego muru przebić się nie da... źródła ich zachowania pewnie podobne, ale jednak większa siara "dać się belfrowi". stracą twarz, nie? faktycznie, jeśli nie życzliwością, to tylko olanie... nie wiem jak bym sama to rozegrała, ale pewnie popracowałabym nad jakąś ripostą, która raz a dobrze wgniotłaby dupka w krzesło w czasie akcji w klasie, tak żeby następnym razem minimum 45 minut zajęło mu zastanawianie się czy warto znowu ryzykować zrobienie z siebie głąba przy kumplach:-p
ale ale, tak mi się przypomniało że w prywatnej też miałąm jednego leszcza który przychodził "pomedytować" i pomogło to samo co w podstwówce:-D z małym ustępstwem na jego rzecz, bo niecierpiał notować więc pozwoliłam mu nie pisać pod warunkiem że będzie tak słuchał, że nie zagnę go na następnej lekcji;-)i z totalnego leszcza zaczął się wyciągać na jako taki poziom:szok:w takim szoku byłam:szok:
tylko że łatwiej dobrocią w szkole w której zna się jako tako uczniów ich sytuację itp, a gorzejw molochu, gdzie wszyscy są anonimowi:sorry2:

happy, zdrowiejcie!!! wąchaj czosnek i cebulę, a jeszcze lepiej jedz:tak::cool2:do tego miód na zimno łyżeczką, herbata z plasterkiem imbiru, inhalacje z tymianku i świeże powietrze;-):*
więcej nie pamiętam poza tym że Basiek chce się zaobrączkować niedługo - GRATKI!!!
dawiśka, spójrz post nad twoim: niegrzeczne są wśród nas:-D
spadam

Do góry