reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

JOLI ja pierncize... jak sama jestem z Leane tak od urodzenia nawet nei zeszlam do skrzynki na listy... a co do biegow -to nie moj sport , taniec taaak, rolki taaaak, plywanie taaaak, lyzw taaaak:)))
BASKA to gadaj jaka keicka bedzie!!!:))) super ze sie wam udalo zalatwic :))
DAWIDOWE ja dzisiaj z Leane tez wyszlam mimo ze padlo troche bo jak moja sie nei wybiega to potem jest wnerwiajaca jak mamusia bez zumby:))) leciala dzisiaj jak szatanica po chodniku az sie ludzie smiali bo leci i wrzeszczy " oo mokro!! jak fajnie pada!!! chluup!!! pada!!! ja biegneeeee!!!!!!!" :)))
AGUSINKA czemu cie dupsko boli??? zboczenico ty!! jakis pejczyk w ruch poszedl???

a nie wiem czy wam mowilam:) 18 stycznia mamy maraton zumby w mojej dzielnicy, moj prof i 4 najlepszych prof z calej francji przyjezdza, mamy 6 choreografii -wystep przed publika, bedzie 490 osob nas-uczestnikow ktorzy tanczymy no i publika!!!!!!!!!!!potem taniec normalny 2h a potem w naszym zaufanym gronie z naszym prof idziemy do restauracji:)))))))))))) nasz prof bedzie przebrany za tarzana-pwoiedzialam mu wczoraj ze jak go w dupe nei uszczypne to bede chora!!!!!:))) (zrobil sie czerwony hahaha) a on wie ze ja zdolna do takich akcji:))))))))

reklama
Kania tak troche podskakuje na tym krześle tak na brzegu :tak: A sukienka to fajna sama robiłaś? czy kupowałaś?
Dziula to nie będziesz musiala się pakować jak Wasza dzielnica haha blisko i tanio jak w biedronce :-)

Hej!
No to jestem.
Baśka gratulacje! A to Ci niespodzianka.

No i właśnie mi się myszka spsuła. :wściekła/y:

Kania ślicznie Oliwia wyglądała.Skąd wzięłaś kostium? Ja mam w planie zrobić jakiś dla Daniela. Pomysł jest, bo ma być potwór, ale jeszcze zobaczymy.

Joli kurcze ja bym się na zostawienie dzieciaków nie zdecydowała. Daniela wożę do pkola jak Laura jeszcze śpi i mam stracha mimo, że w domu są dziadkowie tylko, że na dole.

Dziulka szalejesz, szalejesz z tą zumbą. :-)

Dziewczyny macie jakieś pomysły co zrobić z pewnymi osobnikami na których ani prośba, ani groźba nie działa? Wkurzyłam się okropnie. Chciałam rozsadzić 2 chłopaków i jednego proszę do przodu (i przyszedł), a drugiemu powiedziałam, żeby został z tyłu i co? Miał to gdzieś i siadł z tym co z przodu usiadł. Kartkówka nie poskutkowała. Groźba tel do matki też nie. Uwaga też nic nie dała. Podczas kartkówki nawet kartki nie wyciągnął. Zeszytu brak. Książki nie otworzył. Podjada na lekcji i takie tam. Mam dość. Czuję się bezsilna, bo właściwie nic nie mogę zrobić. Po lekcji kazałam mu zostać i powiedziałam do słuchu, a jak pytałam czemu tak się zachowuje to milczał i tyle. A w klasie równoległej jest drugi taki osobnik.

e-lona ja to bym wpier... i do lochu :-) a jak to jest wiek? trzeba mu tak przygadać przy klasie żeby mu sie glupio zrobilo i nie wiedział co odpowiedzieć to bedzie dla niego najwieksza kompromitacja

Dziulka jakbym wzięła udział w takim maratonie, to na pewno poród by się zaczął, przyjmiesz???

noo baaa pod warunkiem ze chrzestna zostane:))

ELONA mialam taki egzemplarz na parkatykach w LO i gamoniowi wstawilam nastepujace oceny: 1 z zachowania, 1 za brak zadania domowego, 1 z odpowiedzi, 1 za to ze zagrozilam ze jak jeszcze raz sie odezwie to wyladuje przy tablicy z nowego tematu wiec 1 kolejna z odpowiedzi. potem uswiadomilam mu ze matura za kilka miesiecy i jak chce miec nasrane w papiery to neich dalej robi z siebie klauna klasowego. teraz jak w PL bylam to Macius klanial mi sie w pas " dzien dobry pani profesor". pamieta mnie doskonale!!! a moja nauczycielka nei dala se z nim rady 3 lata !!!! a ja do tego jeszcze jak ryknelam i przywalilam piescia w biurko to od razu cala klasa sie zdyscyplinowala i spokoj byl. a owy Maciek po praktykach ze mna jak mnei spotkal po maturze to mi powiedzial ze go zmotywowalam wtedy tymi 1 i zrozumial ze moze byc ugotowany i wzial sie do nauki i wyszedl na 4 :))) tak wiec stawiaj paly i nie daj sie!!!!

AGUSINKA na maraton mam 7 minut na bucie i do restauracji z 12:)))

reklama
W 3 klasie są i wszystko mają w d... Pał u mnie to ma z 10, albo i lepiej i ma to gdzieś. Dogadanie mu też nie daje rezultatu, bo tylko się śmieje. Taki jakiś porąbany jest jeden z drugim.

Do góry