reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mnie nie bij....cały dzień nie miałam czasu zaglądnąć bo najpierw byłam na balu, potem wpadłam w szał zakupów a na koniec w szał sprzątania i tak zeszło. Oliwia w końcu padła więc mam czas by usiąść i pomyśleć...
Agusinka śliczne imię wybrał braciszek Weroniki :-)
Rysia wrzucę na zamknięty :-) a Ty naprawdę nie masz co narzekać na figurę bo laska jesteś :-)
Dawidowe dobrze, że Wam przechodzi
Dziulka ja myślałam że u Nas całkowite odpieluchowanie zakończymy przed zimą ale nie mka takiej opcji, bo w po nocy pielucha częściej jest teraz pełna niż sucha. W dzień fakt woła, wpadki dawno żadnej nie było :-)

Ostatnia edycja:
Kania na jakim balu? Pochwal się co fajnego kupiłaś?
Ida to teraz maskę z włosów na twarz połóż. ;-)

Ja chyba zaraz szampona zacznę pić, żeby humor lepsiejszy mieć i przestać myśleć. ;-):-p Mąż kupił w biedronie 1,5 l. Stwierdził, że lepiej kupić niż ma się przeterminować, bo 3 palety stoją.

e-lona na szpinak mnie nie namówiszKania nie martw się cieżarne bije tylko od pasa w dół i od ramion w górę. A co takiego zakupiłaś na zakupach i jak było na baluIda nawet i bez maski się możesz przyłączyć. Ja jestm w fazie czytania książki i mi wali na głowę a jeszcze scen odpowiednich nie było hahahah

Ida jaki tam hardcore, po prostu Dawidowe zrobi z Nas miazgę ;-)
Ohhh Ty maskę na włosy kładziesz a mnie nie ma kto włosów umyć :-)
E-lona na balu karnawałowym u Oliwii w złobku byłam. Szmapanem raczyć się będziesz? To wypij zdrowie Tych, które nie mogą spożywać, czyli moje :-)
Dawidowe, E-lona pudełka zakupiłam zamykane, by trochę ogarnąć rzeczy z szuflad, kupiłam pościel, ręcznik dla Malutkiei takie tam pierdółki :-)
Dawidowe po tyłku mnie możesz skopać, pozwalam Ci :-)

e-lona, nie mogłaś chwilę szybciej napisać???:wściekła/y::-D:cool2::-pps. popieram męża;-)
dawiśka, ja to tylko w masce bo bez to nidyrydy:cool2:a co do "odpowiednich scen" to dopiero gdzieś w 2części:-p
mam dylemat którą książkę zacząć, ale chyba pójdę z prądem:-p

Kaniuś, ja tam się Dawiśki nie boję:-Da maskę kładę z nadzieją że powstrzyma ostatnie pięć kłaków przed wypadnięciem, więc ty się ciesz że w ogóle masz co myć;-)jeszcze trochę to zajdę w ciążę żeby sobie przypomnieć jak to jest mieć włosy!!! wtedy to miałam busz na głowie...

Ostatnia edycja:
witam ja prawie caly dzień też miałam zabiegany najpierw lekarz... no a tam jak by nie było godzine opoznienia... alergolog mi powiedzial ze kontynuujemy odstawianie inhalacji poprzez tabletki dzieki ktorym przy ostatnim katarze nie bylo obturacji oskrzeli i mamy skierowanie na panel pediatryczny po tej pokrzywce wiec w nastepnym tygodniu musze jechac z malą krew im oddać ale to dla nas maly pikuś i ciche ał. zapisałam odrazu Julę do laryngologa na kontrole drenów spoko dopiero pod koniec marca :-( ale z ledwościa zdążylam do szkoły po nią , później zakupy i po powrocie obiad sprzatanie takie bardziej ogólne i ledwo sie zorientowalam a już spać trza było je polożyć i o zobaczyłam że troche śniegu napadało...a rękawiczki zostawilam u teściow...

reklama
Ida oj mam co myć, dlatego tak niechętnie na to przystaję ale w ciąży niestety mi się pogorszyły, więcej wypadają niż przed a po karmieniu to dopiero będzie, ale może kilka kłaków zostanie :-)
Agusinka to się nie nudziłaś, najważniejsze że tyle spraw udało się załatwić.

Ostatnia edycja:
Do góry