reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mnie nie bij....cały dzień nie miałam czasu zaglądnąć bo najpierw byłam na balu, potem wpadłam w szał zakupów a na koniec w szał sprzątania i tak zeszło. Oliwia w końcu padła więc mam czas by usiąść i pomyśleć...
Agusinka śliczne imię wybrał braciszek Weroniki :-)
Rysia wrzucę na zamknięty :-) a Ty naprawdę nie masz co narzekać na figurę bo laska jesteś :-)
Dawidowe dobrze, że Wam przechodzi
Dziulka ja myślałam że u Nas całkowite odpieluchowanie zakończymy przed zimą ale nie mka takiej opcji, bo w po nocy pielucha częściej jest teraz pełna niż sucha. W dzień fakt woła, wpadki dawno żadnej nie było :-)

Ostatnia edycja:
Kania na jakim balu? Pochwal się co fajnego kupiłaś?
Ida to teraz maskę z włosów na twarz połóż. ;-)

Ja chyba zaraz szampona zacznę pić, żeby humor lepsiejszy mieć i przestać myśleć. ;-):-p Mąż kupił w biedronie 1,5 l. Stwierdził, że lepiej kupić niż ma się przeterminować, bo 3 palety stoją.

e-lona na szpinak mnie nie namówiszKania nie martw się cieżarne bije tylko od pasa w dół i od ramion w górę. A co takiego zakupiłaś na zakupach i jak było na baluIda nawet i bez maski się możesz przyłączyć. Ja jestm w fazie czytania książki i mi wali na głowę a jeszcze scen odpowiednich nie było hahahah

Ida jaki tam hardcore, po prostu Dawidowe zrobi z Nas miazgę ;-)
Ohhh Ty maskę na włosy kładziesz a mnie nie ma kto włosów umyć :-)
E-lona na balu karnawałowym u Oliwii w złobku byłam. Szmapanem raczyć się będziesz? To wypij zdrowie Tych, które nie mogą spożywać, czyli moje :-)
Dawidowe, E-lona pudełka zakupiłam zamykane, by trochę ogarnąć rzeczy z szuflad, kupiłam pościel, ręcznik dla Malutkiei takie tam pierdółki :-)
Dawidowe po tyłku mnie możesz skopać, pozwalam Ci :-)

e-lona, nie mogłaś chwilę szybciej napisać???:wściekła/y::-D:cool2::-pps. popieram męża;-)
dawiśka, ja to tylko w masce bo bez to nidyrydy:cool2:a co do "odpowiednich scen" to dopiero gdzieś w 2części:-p
mam dylemat którą książkę zacząć, ale chyba pójdę z prądem:-p

Kaniuś, ja tam się Dawiśki nie boję:-Da maskę kładę z nadzieją że powstrzyma ostatnie pięć kłaków przed wypadnięciem, więc ty się ciesz że w ogóle masz co myć;-)jeszcze trochę to zajdę w ciążę żeby sobie przypomnieć jak to jest mieć włosy!!! wtedy to miałam busz na głowie...

Ostatnia edycja:
witam ja prawie caly dzień też miałam zabiegany najpierw lekarz... no a tam jak by nie było godzine opoznienia... alergolog mi powiedzial ze kontynuujemy odstawianie inhalacji poprzez tabletki dzieki ktorym przy ostatnim katarze nie bylo obturacji oskrzeli i mamy skierowanie na panel pediatryczny po tej pokrzywce wiec w nastepnym tygodniu musze jechac z malą krew im oddać ale to dla nas maly pikuś i ciche ał. zapisałam odrazu Julę do laryngologa na kontrole drenów spoko dopiero pod koniec marca :-( ale z ledwościa zdążylam do szkoły po nią , później zakupy i po powrocie obiad sprzatanie takie bardziej ogólne i ledwo sie zorientowalam a już spać trza było je polożyć i o zobaczyłam że troche śniegu napadało...a rękawiczki zostawilam u teściow...

reklama
Ida oj mam co myć, dlatego tak niechętnie na to przystaję ale w ciąży niestety mi się pogorszyły, więcej wypadają niż przed a po karmieniu to dopiero będzie, ale może kilka kłaków zostanie :-)
Agusinka to się nie nudziłaś, najważniejsze że tyle spraw udało się załatwić.

Ostatnia edycja:
Do góry