reklama
Kania78
...
Mnie nie bij....cały dzień nie miałam czasu zaglądnąć bo najpierw byłam na balu, potem wpadłam w szał zakupów a na koniec w szał sprzątania i tak zeszło. Oliwia w końcu padła więc mam czas by usiąść i pomyśleć...
Agusinka śliczne imię wybrał braciszek Weroniki :-)
Rysia wrzucę na zamknięty :-) a Ty naprawdę nie masz co narzekać na figurę bo laska jesteś :-)
Dawidowe dobrze, że Wam przechodzi
Dziulka ja myślałam że u Nas całkowite odpieluchowanie zakończymy przed zimą ale nie mka takiej opcji, bo w po nocy pielucha częściej jest teraz pełna niż sucha. W dzień fakt woła, wpadki dawno żadnej nie było :-)
Agusinka śliczne imię wybrał braciszek Weroniki :-)
Rysia wrzucę na zamknięty :-) a Ty naprawdę nie masz co narzekać na figurę bo laska jesteś :-)
Dawidowe dobrze, że Wam przechodzi
Dziulka ja myślałam że u Nas całkowite odpieluchowanie zakończymy przed zimą ale nie mka takiej opcji, bo w po nocy pielucha częściej jest teraz pełna niż sucha. W dzień fakt woła, wpadki dawno żadnej nie było :-)
Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
a tu jakiś hardcore się zaczynamiłej zabawy dziewuszkimaskę z włosów trza spłukać więc spadam
Kania na jakim balu? Pochwal się co fajnego kupiłaś?
Ida to teraz maskę z włosów na twarz połóż. ;-)
Ja chyba zaraz szampona zacznę pić, żeby humor lepsiejszy mieć i przestać myśleć. ;-) Mąż kupił w biedronie 1,5 l. Stwierdził, że lepiej kupić niż ma się przeterminować, bo 3 palety stoją.
Ida to teraz maskę z włosów na twarz połóż. ;-)
Ja chyba zaraz szampona zacznę pić, żeby humor lepsiejszy mieć i przestać myśleć. ;-) Mąż kupił w biedronie 1,5 l. Stwierdził, że lepiej kupić niż ma się przeterminować, bo 3 palety stoją.
dawidowe
e-lona na szpinak mnie nie namówiszKania nie martw się cieżarne bije tylko od pasa w dół i od ramion w górę. A co takiego zakupiłaś na zakupach i jak było na baluIda nawet i bez maski się możesz przyłączyć. Ja jestm w fazie czytania książki i mi wali na głowę a jeszcze scen odpowiednich nie było hahahah
Kania78
...
Ida jaki tam hardcore, po prostu Dawidowe zrobi z Nas miazgę ;-)
Ohhh Ty maskę na włosy kładziesz a mnie nie ma kto włosów umyć :-)
E-lona na balu karnawałowym u Oliwii w złobku byłam. Szmapanem raczyć się będziesz? To wypij zdrowie Tych, które nie mogą spożywać, czyli moje :-)
Dawidowe, E-lona pudełka zakupiłam zamykane, by trochę ogarnąć rzeczy z szuflad, kupiłam pościel, ręcznik dla Malutkiei takie tam pierdółki :-)
Dawidowe po tyłku mnie możesz skopać, pozwalam Ci :-)
Ohhh Ty maskę na włosy kładziesz a mnie nie ma kto włosów umyć :-)
E-lona na balu karnawałowym u Oliwii w złobku byłam. Szmapanem raczyć się będziesz? To wypij zdrowie Tych, które nie mogą spożywać, czyli moje :-)
Dawidowe, E-lona pudełka zakupiłam zamykane, by trochę ogarnąć rzeczy z szuflad, kupiłam pościel, ręcznik dla Malutkiei takie tam pierdółki :-)
Dawidowe po tyłku mnie możesz skopać, pozwalam Ci :-)
Ida Sierpniowa
e-lona, nie mogłaś chwilę szybciej napisać???ps. popieram męża;-)
dawiśka, ja to tylko w masce bo bez to nidyrydya co do "odpowiednich scen" to dopiero gdzieś w 2części
mam dylemat którą książkę zacząć, ale chyba pójdę z prądem
Kaniuś, ja tam się Dawiśki nie bojęa maskę kładę z nadzieją że powstrzyma ostatnie pięć kłaków przed wypadnięciem, więc ty się ciesz że w ogóle masz co myć;-)jeszcze trochę to zajdę w ciążę żeby sobie przypomnieć jak to jest mieć włosy!!! wtedy to miałam busz na głowie...
dawiśka, ja to tylko w masce bo bez to nidyrydya co do "odpowiednich scen" to dopiero gdzieś w 2części
mam dylemat którą książkę zacząć, ale chyba pójdę z prądem
Kaniuś, ja tam się Dawiśki nie bojęa maskę kładę z nadzieją że powstrzyma ostatnie pięć kłaków przed wypadnięciem, więc ty się ciesz że w ogóle masz co myć;-)jeszcze trochę to zajdę w ciążę żeby sobie przypomnieć jak to jest mieć włosy!!! wtedy to miałam busz na głowie...
Ostatnia edycja:
witam ja prawie caly dzień też miałam zabiegany najpierw lekarz... no a tam jak by nie było godzine opoznienia... alergolog mi powiedzial ze kontynuujemy odstawianie inhalacji poprzez tabletki dzieki ktorym przy ostatnim katarze nie bylo obturacji oskrzeli i mamy skierowanie na panel pediatryczny po tej pokrzywce wiec w nastepnym tygodniu musze jechac z malą krew im oddać ale to dla nas maly pikuś i ciche ał. zapisałam odrazu Julę do laryngologa na kontrole drenów spoko dopiero pod koniec marca :-( ale z ledwościa zdążylam do szkoły po nią , później zakupy i po powrocie obiad sprzatanie takie bardziej ogólne i ledwo sie zorientowalam a już spać trza było je polożyć i o zobaczyłam że troche śniegu napadało...a rękawiczki zostawilam u teściow...
reklama
Kania78
...
Ida oj mam co myć, dlatego tak niechętnie na to przystaję ale w ciąży niestety mi się pogorszyły, więcej wypadają niż przed a po karmieniu to dopiero będzie, ale może kilka kłaków zostanie :-)
Agusinka to się nie nudziłaś, najważniejsze że tyle spraw udało się załatwić.
Agusinka to się nie nudziłaś, najważniejsze że tyle spraw udało się załatwić.
Ostatnia edycja: