reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam pierwsza oli przespala noc teraz bawi sie swoim zabawkowym laptopem a pozniej do lekarza trzymajcie kciuki
kciuki zaciśniete
aniawa no to nieźle z tym samochodem... i współczuję mandatu. i życzę żeby ząbki wyszły jak najszybciej
Habbybeti przytulam:* a co do Amelki to faktycznie całe szczęście, że firana tam była i ją zabezpieczyła. jejku to niezłe przeżycie miałaś. naprawdę szczęście, że nic się nie stało
Doris,Sheeney gratulacje dla waszych chłopaków
Agusia już rozrabia. normalnie nie moge napisać tego posta bo co chwila coś wyprawia. teraz się przewróciła jak wstała przy szafie i przyszła z płaczem żebym ją przytuliła więc co jakiś czas piszę z małą na kolanach. dzisiaj pojedziemy jakieś zakupy zrobić bo się kończy mleko, kaszki i cała reszta.

reklama
Przepraszam, że wczoraj uciekłam, tzn usnęłam po prostu. Chyba znać dają o sobie nieprzespane noce kłótnie z A. cały ten stres. Nikt nie jest cyborgiem. Ostatnio A. mnie wpienił, byłam na piwie ze znajomymi wróciłam ok 2 do domu, położyłam się z chłopakami moimi i w nocy wstałam daćmałemu pić a rano o 7 wstałam z dzieckiem pomimo, że na 9 szłam do pracy, więc A. mógł dać mi dospać, ale zanim zjadł wziął prysznic itp to ponad godzina minęła i dupa. Wieczorem poszliśmy wspólnie do znajomych. Było fajowo, ale w drodze powrotnej A. (pijany) pyta się mnie co taka złą jestem. To mówię, że nie zła tylko zmęczona całym dniem i chce już do domu dojść i spać. To zaczął się czepiać ujj wie o co... W rezultacie powiedział, że źle prowadzę dom itp. Rano teżmi coś tam dosrał, że księżniczka jestem, że nic nie robię itp. Zadzwoniłam do mamy bo już mi ciężko było, ona..
mały wstał ja już nie mam siły kurwicy dostanę!!!

[BEmiliab no tak, przecież pisałaś że na dietę przechodzisz, nawet powodzenia życzyłam ale ze mnie gapa... a jak zareagował Jakub na wiadomość, że tyle go ta przyjemność będzie kosztować?
!!!

No jestem na diecie:tak:. A Jakub bardzo przeżył to,że msiał oddać swoje pieniądze:-(. Ale musi mieć nauczkę. I tak miał szczęście,że wszystkich pieniędzy nie musiał oddawać:sorry2:.

aniawa zadroszczę kawy z Doris i współczuję mandatu:no:.
happybeti ciesz się swoim M. dopóki jest...
Elwirka trzymam kciuki za wizytę

No i najważniejsze: Doris,sheeney wszystkiego najlepszego dla Was i dla Doriana i Tomcia:-)

ok, pospał 15 min :| a teraz się bawi...
no więc moja mama spotkała go w parku i powiedziała mu co o tym myśli to dał jej do zrozumienia, że to moja wina, stara śpiewka, że ja ciągle nic nie robię i olewam wszystko nie wiem skąd takie gadanie.... wczoraj chciałam jechać do sklepu po zakupy, mówię, że zostanie z małym bo sama nie dam redy nieść małego robić zakupów bo w wózku nei chce siedzieć. A jego mama stała w kuchni z nami. A on, ale teraz chcesz jecać? Może później, mówie, że poźniej nie bo mał już zmęczony będzie i będzie wył. To on kwaśna mina, mówie o co mu chodzi, co chciał robić, a on, że teraz to on chciał sobie posiedzieć.... ręce opadają, jego mama mówi mi bierz kasę i jedź, a nie pytasz, to on wielce obrażony, mówię mu wiesz ja też bym chciała usiaść i nic nie robić. a on, że tak robię przecież/... to mówię, że bezczelny jest, a on mówi mi: ta jedź do marketu odstresuj się... i że jak zamierzam siedzieć sobie to może coś sensownego weymyślę...
laski ja już nie mam sił. nie wiem o co mu chodzi, serio ja już nie mam siły na tą jego bezczelność. Rano go nie budzę nawet do małehgo żebym mogła dospać. bo on i tak zanim się zbierzwe to z godzina minie, a ja już się rozbudzę do tego czasu.
Nie wiem czy z tej mki będzie chleb, źle mi strasznie i smutno, że wogóle nie czuję się jak kobieta, tylko jak pomoc domowa i pani do towarzstwa w jednym. Nie wiem co zrobić żeby było dobrze, staram się odkładać rzeczy na swoje miejsce i robić tak żeby się nie czepiał, ale zawsze coś zrobię nei tak jestem tylko człowiekiem, to wtedy on się sraa o wszystko.... tak się nie da, że ciągle ktoś was opierda... nie wiem czy mu jeszcze zależy mówi, że tak, ale może to tylko gadanie, bo chce żebym sama odeszła, żeby nie brudzić sobie rąk, że to jego wina. nie jest dobrze między nami, zastanawiam się nawet nad terapią dla par jakąś. mam doła. do tego nie mam już sił młody 4 5 razy w nocy wstaje, w dzień nie mam szans się zdrzemnąć.

Witajcie z rana,
ja juz w pracy ale nieprzytomna taka ze szok, do 1 w nocy wkladalam ogorki do sloikow bo przywiezlismy z dzialki od mamy i szkoda aby sie zmarnowaly. To moje pierwsze tegoroczne sloiki, gdzie te czasy jak robilam dzemy soki kompoty salatki itd ehh brak czasu jest frustrujacy :(
Hapybeti przytulam, życze aby czas rozlaki minal jak najszybciej
zycze wszystkim udanego dnia
Gratulacje dla suwaczkowych dzieciaczków

Ostatnia edycja:
JEZDEM ale Aliczka i jej niekończąca się opowieść zębowa dają mi tak popalić, że ledwo żyju.

DORISKU, SHEENEY suwaczkowe gratulacje dla Was i dla Waszych "Mężczyzn" :happy2:
SARISKA powodzenia w opanowywaniu 2 psiaków i Zuzka (a ten drugi piesio to jakim cudem Wam się na dzisiaj w spadku dostał?)
HAPPY na jak długo teraz Twój mężczyzna wybywa? chęć spędzenia z nim każdej minuty przed wyjazdem, a co za tym idzie brak czasu na BB, w pelni uzasadnione. TV praktycznie jej nie oglądam (nie mam kiedy), więc mam nadzieję, że spoty mnie prześladowac nie bedą ;-):cool2:
STRIP czekam na c.d. opowieści i współczuje takiego klimatu domowego... ooo widze, że dokończyłas. Nie mam czasu kiedy doczytać :wściekła/y: brr....
ELWIRKA kciuki za wizytę zaciągnięte.
DZIULKA po tych opisach zaczynam sobie Ciebie w pracy jako robocika z motorkiem w tyłku wyobrażać :-p

i nie wiem co jeszcze :dry:

aaa ANIAWA dobrze, że wyjazd udany. Zazdroszczę kawy z DORISKIEM [:zawstydzona/y:]. Co do samochodu i manadatu to ech rzeczywiście nieciekawie. Dobrze, że samochód Wam pod domem padł a nie gdzieś dalej, bo wtedy dopiero byście problem mieli.

i spadam, bo Aliczka w talerz czymś bliżej nieokreslonym wali :baffled:

Ostatnia edycja:
Alice padła w 3 minuty :szok: zobaczymy ile pośpi...

STRIP [doczytałam] może rzeczywiście nad jakąś terapią pomyślcie? Twojemu trzeba chyba dobitnie uzmysłowić, że zajmowanie się dzieckiem to NIE JEST nic-nierobienie tylko niezły zapierdziel i że ma super kobietę przy swoim boku, bo mimo wszystko dajesz radę! niech sam spróbuje pracować, sprzątać, gotować, wstawać do młodego w nocy i w dzień jeszcze normalnie funkcjonować. Ciekawe czy wtedy taki mądry będzie :confused::cool2::shocked2:

Ostatnia edycja:
Cała ferajna śpi ;-) wiec ja mam czas na BB

Doris, Sheneey gratki dla Dodiego i Tomcia
Anaiwa super, ze wyjazd się udał :-) i że kawka z Doriskiem też (czekamy na foto). Szkoda tylko, ze mandat :-( i ze autko sie spsuło i życzę aby małemu szybko ząbki wyszły.
Happy ja przeczytałam o tym balkonie to aż mi się coś zrobiło jak sobie pomyślałam co się mogło stać. Cieszę się, ze Aniołki czuwają. I przykro mi, ze juz happyman wyjzezdza i bafcie sie dobrze nad jeziorkiem.
Efcia jak sie czujecie?
Paolcia a Ty ja dzis?? Juz lepiej z katarem?
Makuc piesek jest kuzyna mojego małza, a ze ma 4 miesiace to sie bali ja zastawiac na cały dzien w domu tak wiec dzis u nas do wieczora.
Elwirka zaciśnięte
Kania nie dotarł??oj ten niedobry to za co mu płacę?

i zeby nie było, ze sciemniam to załączę foteczki

STRIP a Ciebie kochana tulam. Naprawdę najlepiej by było jakbyś go spakowała i z domu wyrzuciła, bo jak widać, rozmowy nie skutkują. Może jakby poczuł, że nie ma Was blisko to by zrozumiał? Najwidoczeniej masz mamisynka, ktoremu całe zycie usługiwano i tak też Ciebie traktuje, ale tak nie powinno być. Moze faktycznie ta terapia cos do ,ale on tam sam powinien chodzic. Trzymam kciuki

Załączniki

• 2011-07-13 08.44.56.jpg
    2011-07-13 08.44.56.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 51
  • 2011-07-13 08.44.30.jpg
    2011-07-13 08.44.30.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry