ONESMILE jak u Was pogoda w EDI bo u nas dziś prawdziwa wiosna jest,aż chce się żyć....
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)
Pogoda fajna, wiosenna, 10 stopni, lekki wiaterek, ale gory jeszcze osniezone.
Dziulka- moj malz tez cwiczy z Paffciem 'baran tryk' :-)))
Ida, ale tekst z tym blotem , hihihi:-)
dobranocka - super, ze byc moze bedziesz sobie dorabiac w recepcji. Powodzenia na rozmowie, choc czuje, ze to tylko formalnosc.
A ja dzis siedze sama, bo malz ma 'wychodne' i poszedl do pubu na urodziny naszego kumpla. Ja mialam wychodne 2 tygodnie temu, wiec dzis Jego kolej byla :-) Paffcio grzecznie zasnal, a ja zezarlam pol paczki chipsow sweet chilli i popijam Guinness'em :-))) W tv jakies szmiry dzis i juz sama nie wiem, ktory kanal wlaczyc. Moze jakis film sobie zapodam. Dzis jestem wyspana, bo zeszlej nocy spalam w salonie na kanapie, a malz mial dyzur z Malym w sypialni. I wyspalam sie za wszystkie czasy.
A dzis zrobilismy skok na ciuchy dla dzieci i na Ikee. Kupilismy tyle ubranek (wiekszosc na prezenty dla dzieci naszych przyjaciol), ze nie wiem, jak ja sie z tym wszystkim za tydzien zabiore do Polszy. 27ego marca, w niedziele rano lece z Paffciem do Lodzi (malz doceci do nas w kwietniu) i bede miala, uwaga:
Paffcia w nosidelku na brzuchu (ponad 7kg zywej wagi),
torbe 10kg w reku,
wozek,
walizke 20kg i
wielka paczke (pudlo) 20kg...
Co prawda wozek, walizka i paczka ida od razu do luku jako bagaz glowny, ale jak ja to wszystko potem sama odbiore na lotnisku w Lodzi??? Moze jakas dobra dusza mi pomoze.