reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

M grozi że coś razem obejrzymy, hmmmmmmm, ciekawe co???;-):-D

Obyście się pooglądali wzajemnie;-). I dogłębnie:-).

Dziulka, ja w "baran buc" bardzo często się z Frankiem bawię. Mam tylko nadzieję,że nie odwali takiego numeru jak Leane:-). Ale ona będzie w przyszłości wiedziała,jak opędzić się od wielbicieli

aniawa nastepna,która mnie "straszy";-). Bo "cacy cacy puk po glacy" to też nasza ulubiona zabawa.... Oj trzeba coś pozmieniać,bo ludzie nie uwierzą,że dziecko mnie bije:no:

reklama
na galeri dalam fotke nowego znieczulenia w czasie porodu.prosze zwrocic uwage na czolo;-)ale fajny wieczor sie zapowiada ksw na polsacie leci wiec chlopa stracilam;-)

EMILIAB- ja psotanowilam zapisac Leane na kung fu jak bedzie miec z 5 lat (chodzilam sama i wiem ze to sie przydaje nam kobietom w razie cos..)bo w swiecie jakim zyjemy pelnym przemocy nie pozwole zeby moja corka byla totalna zyciowa dupa ktora da sie prac szarpac za szmaty innym- ma umiec sie obronic w razie ataku. nie bede uczyla zeby to ona tlukla i zaczynala bo to wykluczone ale umiec sie obronic musi!!!:)

kurde no powariowalyscie?? sama tu zostane?????? :((((((( nieeeeeeeeeeeeee://

Ostatnia edycja:
IDA podziwiam, że masz siły jeszcze na piwko i oglądanie czegoś. ja to odkąd się nie wysypiam to o tej godzinie marzę tylko o śnie, co właśnie zamierzam uczynić. dobranoc.
hehe, to właśnie takie wieczorki dają mi siły żeby rano wstać:-D
oho małż wrócił :-) umykam robić smutne oczka :-D pa pa pa
chyba działają oczka kici ze Shreka, skoro Cię nie ma?:-D

Dziulka, karate w pełni popieram!!! swoja też wyslę!!! i na balet...:-D

mąż robi sobie popcorn wiec mam chwilę:) ale zaraz obejrzymy dogłębnie(emiś:-D) House'a bo siebie nawzajem dogłębnie nie pooglądamy... drugi tydzień jakaś @ mutant mnie trzyma... no chyba że złamię swoje zasady i pobawimy się w błocie:-pto było niesmaczne...sorki:zawstydzona/y:lepiej już spadam bo jak widać odwala mi:cool2:

IDA dobry marynarz morze czerwone przeplynie a jak bedzie sie wykrecac to pobaw sie w indian i kup mu pioropusz:))))

w koncu dziecko usnelo.... a tatus i tak wyjmie z wyra na kaszke nocna o 23.30.

ok moje drogie zmykam spac bo juz winko sie skonczylo i jakos mi wszystko faluje;-)rano fotka z galeri zostanie usunieta obiecuje;-)milej nocki do juterka

ONESMILE jak u Was pogoda w EDI bo u nas dziś prawdziwa wiosna jest,aż chce się żyć....
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)

Pogoda fajna, wiosenna, 10 stopni, lekki wiaterek, ale gory jeszcze osniezone.

Dziulka- moj malz tez cwiczy z Paffciem 'baran tryk' :-)))

Ida, ale tekst z tym blotem , hihihi:-)

dobranocka - super, ze byc moze bedziesz sobie dorabiac w recepcji. Powodzenia na rozmowie, choc czuje, ze to tylko formalnosc.

A ja dzis siedze sama, bo malz ma 'wychodne' i poszedl do pubu na urodziny naszego kumpla. Ja mialam wychodne 2 tygodnie temu, wiec dzis Jego kolej byla :-) Paffcio grzecznie zasnal, a ja zezarlam pol paczki chipsow sweet chilli i popijam Guinness'em :-))) W tv jakies szmiry dzis i juz sama nie wiem, ktory kanal wlaczyc. Moze jakis film sobie zapodam. Dzis jestem wyspana, bo zeszlej nocy spalam w salonie na kanapie, a malz mial dyzur z Malym w sypialni. I wyspalam sie za wszystkie czasy.

A dzis zrobilismy skok na ciuchy dla dzieci i na Ikee. Kupilismy tyle ubranek (wiekszosc na prezenty dla dzieci naszych przyjaciol), ze nie wiem, jak ja sie z tym wszystkim za tydzien zabiore do Polszy. 27ego marca, w niedziele rano lece z Paffciem do Lodzi (malz doceci do nas w kwietniu) i bede miala, uwaga:

Paffcia w nosidelku na brzuchu (ponad 7kg zywej wagi),

torbe 10kg w reku,

wozek,

walizke 20kg i

wielka paczke (pudlo) 20kg...

Co prawda wozek, walizka i paczka ida od razu do luku jako bagaz glowny, ale jak ja to wszystko potem sama odbiore na lotnisku w Lodzi??? Moze jakas dobra dusza mi pomoze.

onesmile jaką linią lecisz, że tyle możesz brać? :p

Najjjjjjlepsza z mozliwych czyli Marianerem :-), latajacym irlandzkim PKSem :-D

Zapewne chodzi Ci o to pudlo 20stokilowe - to jest dodatkowy bagaz na sprzet dla dziecka; ja w nim upchne pieluchy, mleko,czesc ciuchow, podgrzewacz i inne gadgety.

reklama
witam o poranku:)))!
Imprezka,widzę,mnie ominęła,no,ale ,jak to mawia mój M.-"był czas przywyknąć";).Amelka dała takiego czadu przez te ząbki,że był mega ryk do 22:-(.Poza tym ja prawie bezalkoholowa- jak zdarzy mi się lampka winka,to po starannym zaplanowaniu karmienia itp.,same wiecie,jak to jest...a,właśnie...mój M. wraca 10 kwietnia i siostra już się cieszy na te winka i sery,co to zawsze przywozi...A ja????!!!!Znów sie tylko obliżę,tak?!

Jak widzę,nasi admini czy ktoś "ulepszyli " nam forum:wściekła/y::szok::no::angry::baffled::dry::confused::shocked2::crazy:

Rano miałam 459 prywatnych wiadomości- poprzenosili wszystkie moje dzięki do PW!!!!I tak będzie już teraz,tak?to prawdziwa,ważna PW zagubi się wśród tego...ja nie wiem...nie podoba mi sie,nie chcę tak:no:!Poprzednia wersja była przejrzysta,było wiadomo ,o co kaman...no,jak zwykle- sprawdza sie stare przysłowie,że lepsze jest wrogiem dobrego...

Do góry