dorisday2512
Fanka BB :)
dziulka no jestes wreszcie. :-) . Przeczytałam Twojego posta i mam dechy. Co Ty córcie nauczyłas ? Walic z dyni? hahahaha kocham Cię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA!!!!!!!!!!!!!! a co?piwko będzie tylko najpierw szałerek;-)Aniawa no problemos mozemy zamiane zrobic;-)no to ty mi teraz smaka narobilas na redsika:-)jak ja dawno polskiego piwka nie pilam:-(babcina kakaowka hmmmm brzmi kuszaco:-)no to sobotni wieczor zaczynamy:-)winko jest,babcina kakaowka jest redsiki tez kto nastepny?;-)
dziulka a ty gdzie sie podziewasz?
zlałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twoje posty to tylko wydrukować i zatytułować: w razie braku nastroju - przeczytać!!!" qrde!!!!!!!! chyba tak zrobię!!!!!!już siebie widzę jak mnie biorą na stół przed cc i pytają co wybieram: herbatkę z melisy, inhalacje rumiankiem czy igiełke w prawe nozdrze