reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
bawie sie z nia DORIS w czolko stukam lekko i sie smiejemy obie albo mowie : baranek TRYK!" i ona sie cieszy -to dzisiaj zafundowala baranka Anthonemu:)

no z niektorymi sie nie znam fakt :) ale milo mi Was poznac i dziekuje za mile przywitanie:) alicja z krainy.....no cos tam nam sie zaczyna pojawiac nawet myslalam ze stad ten katar i goraczka bo dziaselka napuchniete ale to jeszcze nie to:sorry2:czekamy dalej:):blink:

Aniawa no problemos mozemy zamiane zrobic;-)no to ty mi teraz smaka narobilas na redsika:-)jak ja dawno polskiego piwka nie pilam:-(babcina kakaowka hmmmm brzmi kuszaco:-)no to sobotni wieczor zaczynamy:-)winko jest,babcina kakaowka jest redsiki tez kto nastepny?;-)
dziulka a ty gdzie sie podziewasz?
JA!!!!!!!!!!!!!! a co?:-Dpiwko będzie tylko najpierw szałerek;-)
już siebie widzę jak mnie biorą na stół przed cc i pytają co wybieram: herbatkę z melisy, inhalacje rumiankiem czy igiełke w prawe nozdrze :-D
zlałam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D twoje posty to tylko wydrukować i zatytułować: w razie braku nastroju - przeczytać!!!" qrde!!!!!!!! chyba tak zrobię!!!!!!:-D

Ala, Emiś
, jestem jestem:-):*** męża zmiennik dzisiaj wyrolował (a raczej zmiennik zmiennika mojego M wyrolował wszystkich) i M przyjechał 2h później niż w normalnym rozkładzie jazdy no i nie miałam jak zajrzeć do was...
a teraz spadam pod szałerek już wspomniany, i M grozi że coś razem obejrzymy, hmmmmmmm, ciekawe co???;-):-D

Dziulka świetna sprawa z tym stukaniem, ale radzę uważać by kiedyś coraz starsza Leane nie nabiła ci wielkiego guza albo nie wybiła komuś ząbków ;-) Moją córkę dziadek uczył "klepania" rączkami po dziadkowych policzkach. Zabawa była przednia do czasu, gdy młoda z całej siły przywaliła w twarz tatusiowi. Dla niej to była zabawa a tatuś miał piąteczkę odbitą na policzku. Wtedy przestało być miło :-D

IDA podziwiam, że masz siły jeszcze na piwko i oglądanie czegoś. ja to odkąd się nie wysypiam to o tej godzinie marzę tylko o śnie, co właśnie zamierzam uczynić. dobranoc.

reklama
Do góry