reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

chyba działają oczka kici ze Shreka, skoro Cię nie ma?:-D

potrafię być bardzo przekonująca.... :-D

Dziulka, karate w pełni popieram!!! swoja też wyslę!!! i na balet...:-D

w naszym przedszkolu maluchy już od 3 latków mogą uczestniczyć w karate. Wiecie jak fajnie wyglądają takie bąbelki machające rączkami i nóżkami :-)
ledwo od podłogi odrosły, pasem trzeba obiązywać cztery razy takie to malutkie a walczy zawzięcie aż policzki płoną :-)

ale zaraz obejrzymy dogłębnie(emiś:-D) House'a bo siebie nawzajem dogłębnie nie pooglądamy...
hmm....zabawa w doktora ? :-D :-D zbereźnicy! :-D :-D

Jak widzę,nasi admini czy ktoś "ulepszyli " nam forum:wściekła/y::szok::no::angry::baffled::dry::confused::shocked2::crazy:
Rano miałam 459 prywatnych wiadomości- poprzenosili wszystkie moje dzięki do PW!!!!I tak będzie już teraz,tak?to prawdziwa,ważna PW zagubi się wśród tego...ja nie wiem...nie podoba mi sie,nie chcę tak:no:!Poprzednia wersja była przejrzysta,było wiadomo ,o co kaman...no,jak zwykle- sprawdza sie stare przysłowie,że lepsze jest wrogiem dobrego...

u mnie 416 :oo2: od razu mówie że kasuję wszystko bo nie mam siły tego przeglądać więc jeśli ktoś zapragnął kontaktu ze mną to ja go też bardzo pragnę ale potrzebuję powtórki ;-)

edit: tego sie nie da usunąć :-/ czyli wchodzi na stałe w nasz profil? B-E-Z S-E-N-S-U!

a tak w ogóle to dzień dobry :-)

Ostatnia edycja:
reklama
bry;) zanim narobię (a jest co) to zapytam tylko: co stało się z naszym forum? :eek:
174 nieprzeczytanie wiadomości w skrzynce i zagwozdka jak to chulerstwo wyłączyć. Z bb coś na wzór fb chcą zrobić. Eek? :baffled:

no właśnie, bez sensu! i już nie ma dzięki! tylko lubię to! i wszystkie nasze podziękowania zniknęły. chamstwo!

poza tym co to za opcja "śledzone wiadomości"? i czemu część rzeczy jest po angielsku? eeejjjjj

[edit]

DORIS – nooo:) zazdroszczę hi hi bo u nas dalej posucha….
EFA – tulam, tulam i jeszcze raz tulam :* oby ten tydzień szybko minął!
MINIU – rozwaliłaś mnie tym postem o znieczuleniu podczas porodu. Akupunktura? WTF?
DZIULKA – Leanie mała terrorystka. Wali z bani aż krew tryska :D
i chyba wsio;)

Ostatnia edycja:
dzien doberek,
a co tu sie stalo!!!!!!!forum nam podmienili!hmmmm..czy ktos wykasowal moje wczorejsze posty?
dzien zombi 2 dzis mamy wiec moze wieczorkiem do was zawitam jak maly polegnie.
milej niedzieli kochane:-)

reklama
Do góry