IDA ten moj bujaczek moge rozlozyc calkiem na plasko ze dziecko lezy totalnie plasciutko. a co do czasu- kurna cyca daje w dziobek mlodej a ja kawe chleptam nad nia jak spragniony pies na pustyni, albo karmie z cyca i pisze na forum jedna reka albo odciagam mleko i pisze na forum jedna reka... cholera to forum to narkotyk!!!!!!! A moj slubny dzisiaj nie polazl do pracy bo zaspal -tzn ja sie przebudzilam i pytam czy przegapil se budzik? a on ze tak!! ja mowie to co teraz?? a akurat mala sie obudzila wzielam ja do mojego meza i mowie/ Léane popros tatusia zeby zostal z nami dzisiaj i nie szedl do pracy! a mala mojemu w ucho "ych ych ech hiiiii" i tatus sie przekonal
moj mi kazal zadzwonic do niego do pracy i naklamac ze mielsmy ciezka nocke z maluszkiem (klamca!!!!!! kto mial to mial:
ppppp), a akurat jak dzwonilam i klamalam jego szefom to mloda sie tak rozdarla na moich kolanach ze gosciu nie probowal dyskutowac
))))))) tak wiec teraz maz sobie spi, mala gaworzy w swoim lozeczku bo nakarmiona -odciagnelam wczoraj 100ml mleka wiec z rana butla gigant zamiast cyca i potem kupa gigant
.
a co do zajmowania sie dziecmi-ze niby spia jedza i sraja to ja sie nei zgadzam! moja beka, pierdzi, smieje sie od wczoraj chyba juz swiadomie bo dotychczas sie smiala przez sen glownie a od wczoraj jak sie smieje ja do niej to ona tez sie usmiecha
))) sloooooooodzizna
))))) poza tym codziennie ma momenty ze jest totalnei rozbudzona np 3h to wtedy sie z nia bawie, grzechotki, spiewanie mojego repertuaru "wlazl kotek" i "aaa kotki dwa".
wczoraj wieczorem mlodej sie zbytnio spac nie chcialo i maz mi ja przyniosl do lozka "zrob cos prosze". no to wpadlam na pomysl, ona se jeczala i gadala a ja ja glaskalam po buzce od czolka przez powieczki i policzki deliktanie opuszkami palcow , i co???????, uspilysmy sie obie
))))))))) maz potem chcial sie polzyc spac to mowi ze wyjechalam na niego przez sen " spierrr skur...ynu od mojego dziecka bo cie zabije!!!" -tzn jakiegos koszmara mialam! maz stanal jak slup soli i bal sie mnie tyknac i probowal dobudzic "kochanie bo Leane spi z toba a powinna w lozeczku" dopiero zajarzylam ze cos sie dzieje
pp jak sie rozbudzilam to mi opowiedzial jak wrzasnelam az wierzyc mi sie nie chcialo!
no to sie nagadalam