reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

U mnie syn wg usg miał mieć 3700, a miał 3600.
Miniu dobrze, że maż zachował zimną krew i nic się nie stało.
Sparrow ja bym się trzymała tego co mówi Twoja gin.

A ja dziś humoru nie mam. Kurier nie przyjechał. Przemeblowania nie było. Mąż mnie zdenerwował. Rozczarowana jestem wszystkim. Nic mi się nie chce.

reklama
Miniu dobrze ,ze nic sie nie stało ja tez juz nie lubię jeździć autem,reszta nie bar5dzo mogę bo boli i twardnieje brzuch od razu:((
E lona głowa do góry jutro tez jest dzień:)byle cały czas do przodu:)

Czyli na to wygląda,ze chyba nie ma z dużych różnic na usg:))

E-lona - a jak z synkiem?

miniu77 - dobrze, że na strachu się skończyło...
ja jeżdżę i raczej będę, co więcej wolę sama prowadzić niż jechać jako pasażer, wtedy jestem przygotowana na wszystkie manewry i ewentualne uskoki. Tylko nienawidzę progów zwalniających, a niestety sporo na moich trasach, wrrr...

Poszłam do innego gina ponieważ moja gin nie miała już mozliwosci mnie przyjąć a ze miałam to rozwarcie na 2cm to powiedziała mi żebym poszła do ośrodka zdrowia i tam do jakiegoś lekarza sobie ...poszłam więc ... no i tam lekarz - a to jest przecież ordynator powiedział że żadnego rozwarcia --- a gdzie tam !! ....
a ona mi tu mówi że jest rozwarcie .. i teraz już na 4cm .. to prawie połowa drogi nie? Może stąd te moje skurcze co jakiś czas i ból w miednicy nie?

czesc dziewczyny, chcialam wam tylko powiedziec ze jutro rano szykuje sie na planowana cc o 9.00. trzymajcie kciuki.
zycze wam wszystkim nierozpakowanym szybkich i bezbolesnych porodow. odwzwe sie jak wroce ze szpitala. pa

ja mam późniejszy termin jestem co dziennie na forum może nie zawsze pisze ale jestem ja chcecie moze pisać smsy tel jest w grupie zamkniętej.

Ok. Kasis biorę nr do Ciebie:-)

aga12/1979 trzymam kciuki za jutro. Daj koniecznie znać:tak:.

Aleśmy się rozszalały we wrześniu:szok:.

Co do wagi, to u mojego Jakuba waga z usg 4000 g, a urodził się 3900. Więc rozbieżności dużej nie ma:happy:

miniu :szok:. Dobrze,że nic wam się nie stało:baffled:

Ok. Kasis biorę nr do Ciebie:-)

aga12/1979 trzymam kciuki za jutro. Daj koniecznie znać:tak:.

Aleśmy się rozszalały we wrześniu:szok:.

Co do wagi, to u mojego Jakuba waga z usg 4000 g, a urodził się 3900. Więc rozbieżności dużej nie ma:happy:

miniu :szok:. Dobrze,że nic wam się nie stało:baffled:

A proszę Cie bardzo:)))

Aga powodzenia:)))

reklama
czesc dziewczyny, chcialam wam tylko powiedziec ze jutro rano szykuje sie na planowana cc o 9.00. trzymajcie kciuki.
zycze wam wszystkim nierozpakowanym szybkich i bezbolesnych porodow. odwzwe sie jak wroce ze szpitala. pa

Aga - Trzymam kciuki!!!!!!

Miniu - wspolczuje stresu, rzeczywiscie idiotow na polskich drogach nie brakuje. Moj maz mowi,ze takich baranow to by od razu do Auschwitz powysylal...

Do góry