reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja na swoje "dojki" nie zwracam szczególnej uwagi. pokarm ma być i juz. jak nie będzie to wtedy będę płakać...
kahaa, twoje posty to tylko wydrukować i na porodówkę se zabrać:D:D:D

sparrow - Twoj/a pan/i doktor to sie chyba nie wyspal/a. Rozwarcie, o ile dobrze wiem, nie moze sie zmniejszac.

tylko ja potem byłam u innego lekarza co mi powiedział że nie ma wcale rozwarcia żadnego na 100% .... i byłam głupia to jak to nie ma ? ... no nie ma ...
a teraz znów do mojej gin poszłam i ona twierdzi że jest napewno i to się zwiększyło ................. :-O

Pewnie że lewatywy nie trzeba się obawiac absolutnie .. tego ani nie czuć za bardzo ino potem leci z ciebie ;pp
onesmile będziesz miała pokarm o czym ty wogóle myslisz ...

A ja sie panicznie boje,ze nie bede miala pokarmu. Nie wiem czemu. A jesli bedzie cesarka, to tez z pokarmem potem bywa roznie (patrz dawidowe). Wiem, ze nie mozna sie na zapas zamartwiac i staram sie mysec pozytywnie,dlatego ulisia, ja na Twoim miejscu to bym wyła z radości :-)

Ja po cesarce(miałam w środę) pokarm dostałam w sobotę. Oczywiście w piątek ryczałam,że nie mam pokarmu.A po cesarce może tak być,że laktacja pojawi się z opóźnieniem. A dawidowe pisała też,że powodem braku laktacji były leki,które jej aplikowali w szpitalu. Dlatego głowa do góry:tak:.

Sparrowkot czułam,że u ciebie będzie lepiej,niż się spodziewałaś:-). Poczekaj z rodzeniem na mnie do poniedziałku,to sobie urodzimy razem;-). Tylko musimy wziąć jeszcze nr tel do kogoś z forum,kto ma dalszy termin:-D:-D. To co? Kogo bombardujemy sms-ami?

no ciekawe kiedy nastepne zostana mamami.
Potem bede miała wiecej wspolnych tematów. Bo ciaza to moge tylko z tego co pamietam a i o SN tez wam nic nie poradze.
Ja dzis tylko padam na pysk. Została mi juz tylko połowa prasowania z tego co zaplanowałam ale juz mi sie za bardzo nie chce tymbardziej ze za poł godziny powinien w siedzeniu mojej dzidzi wybic alarm głodu ;-)

a ja nie poniewaz jak narazie swiezo rozpakowane sie tu jeszcze nie pojawiaja. I wcale sie nie dziwie bo pierwszy tydzien po porocie jest ciezki. Ja juz mam po i jestem mniej zmeczona, zaczynam sie organizowac.

reklama
ulisia super :)

sparrowkot A z tym masazem, to \ci lekarz tak zrobil podczas badania??? jutro ide . wejde i poprosze o masaz:)))

Tak u lekarza na fotelu - zawsze tak .. podczas wizyty :)

Ano widzisz sparrow, mam jakies takie bojace mysli wzgledem tego pokarmu. A naprawde chce karmic piersia. JAkos mi ostatnio nie rosna bardziej, na poczatku ciazy urosly prawie dwa numery,a teraz tylko sutki bolą.

Mam identycznie :) Jeszcze miesiąc temu mogłam już odsysać pokarm i gromadzić hihihi ... a teraz już tak malutko .. ale to normalne kochanie :)

Ja ciągle mysle o tej mojej szyjce i tym rozwarciu .. któremu mam lekarzowi teraz wierzyć? Ja nic już nie wiem ...

Do góry