reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja na swoje "dojki" nie zwracam szczególnej uwagi. pokarm ma być i juz. jak nie będzie to wtedy będę płakać...
kahaa, twoje posty to tylko wydrukować i na porodówkę se zabrać:D:D:D

sparrow - Twoj/a pan/i doktor to sie chyba nie wyspal/a. Rozwarcie, o ile dobrze wiem, nie moze sie zmniejszac.

tylko ja potem byłam u innego lekarza co mi powiedział że nie ma wcale rozwarcia żadnego na 100% .... i byłam głupia to jak to nie ma ? ... no nie ma ...
a teraz znów do mojej gin poszłam i ona twierdzi że jest napewno i to się zwiększyło ................. :-O

Pewnie że lewatywy nie trzeba się obawiac absolutnie .. tego ani nie czuć za bardzo ino potem leci z ciebie ;pp
onesmile będziesz miała pokarm o czym ty wogóle myslisz ...

A ja sie panicznie boje,ze nie bede miala pokarmu. Nie wiem czemu. A jesli bedzie cesarka, to tez z pokarmem potem bywa roznie (patrz dawidowe). Wiem, ze nie mozna sie na zapas zamartwiac i staram sie mysec pozytywnie,dlatego ulisia, ja na Twoim miejscu to bym wyła z radości :-)

Ja po cesarce(miałam w środę) pokarm dostałam w sobotę. Oczywiście w piątek ryczałam,że nie mam pokarmu.A po cesarce może tak być,że laktacja pojawi się z opóźnieniem. A dawidowe pisała też,że powodem braku laktacji były leki,które jej aplikowali w szpitalu. Dlatego głowa do góry:tak:.

Sparrowkot czułam,że u ciebie będzie lepiej,niż się spodziewałaś:-). Poczekaj z rodzeniem na mnie do poniedziałku,to sobie urodzimy razem;-). Tylko musimy wziąć jeszcze nr tel do kogoś z forum,kto ma dalszy termin:-D:-D. To co? Kogo bombardujemy sms-ami?

no ciekawe kiedy nastepne zostana mamami.
Potem bede miała wiecej wspolnych tematów. Bo ciaza to moge tylko z tego co pamietam a i o SN tez wam nic nie poradze.
Ja dzis tylko padam na pysk. Została mi juz tylko połowa prasowania z tego co zaplanowałam ale juz mi sie za bardzo nie chce tymbardziej ze za poł godziny powinien w siedzeniu mojej dzidzi wybic alarm głodu ;-)

a ja nie poniewaz jak narazie swiezo rozpakowane sie tu jeszcze nie pojawiaja. I wcale sie nie dziwie bo pierwszy tydzien po porocie jest ciezki. Ja juz mam po i jestem mniej zmeczona, zaczynam sie organizowac.

reklama
ulisia super :)

sparrowkot A z tym masazem, to \ci lekarz tak zrobil podczas badania??? jutro ide . wejde i poprosze o masaz:)))

Tak u lekarza na fotelu - zawsze tak .. podczas wizyty :)

Ano widzisz sparrow, mam jakies takie bojace mysli wzgledem tego pokarmu. A naprawde chce karmic piersia. JAkos mi ostatnio nie rosna bardziej, na poczatku ciazy urosly prawie dwa numery,a teraz tylko sutki bolą.

Mam identycznie :) Jeszcze miesiąc temu mogłam już odsysać pokarm i gromadzić hihihi ... a teraz już tak malutko .. ale to normalne kochanie :)

Ja ciągle mysle o tej mojej szyjce i tym rozwarciu .. któremu mam lekarzowi teraz wierzyć? Ja nic już nie wiem ...

Do góry