onesmile
Świat według Pafffcia
Ano widzisz sparrow, mam jakies takie bojace mysli wzgledem tego pokarmu. A naprawde chce karmic piersia. JAkos mi ostatnio nie rosna bardziej, na poczatku ciazy urosly prawie dwa numery,a teraz tylko sutki bolą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sparrow - Twoj/a pan/i doktor to sie chyba nie wyspal/a. Rozwarcie, o ile dobrze wiem, nie moze sie zmniejszac.
A ja sie panicznie boje,ze nie bede miala pokarmu. Nie wiem czemu. A jesli bedzie cesarka, to tez z pokarmem potem bywa roznie (patrz dawidowe). Wiem, ze nie mozna sie na zapas zamartwiac i staram sie mysec pozytywnie,dlatego ulisia, ja na Twoim miejscu to bym wyła z radości :-)
ulisia super
sparrowkot A z tym masazem, to \ci lekarz tak zrobil podczas badania??? jutro ide . wejde i poprosze o masaz))
Ano widzisz sparrow, mam jakies takie bojace mysli wzgledem tego pokarmu. A naprawde chce karmic piersia. JAkos mi ostatnio nie rosna bardziej, na poczatku ciazy urosly prawie dwa numery,a teraz tylko sutki bolą.