reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a tak wogle sie zastanawiałam czy ,któraś z was zauważyła czy jest duża różnica dziecka po urodzeniu a usg?

moja pierwsza córcia na usg wazyla 3550g a urodzila sie 3500g. teraz wyszlo mi wczoraj na usg ze moja druga córka ma 3 kilo wiec zobaczymy jak bedzie bo lekarz zbadal z brzuszka gdzyz głowka jest bardzo nisko i nie dalo rady

reklama
Aga, kciuki zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!

spadam do wyrka, poczytam gazetki, a potem będę sie odmóżdżać razem z TVN i modelkami;D
trzymajcie kciuki, zeby przez noc nic mi młoda nie kombinowała bo małż w pracy..............

w ciągu dnia trochę przegapiłam, ale uśmiech na mojej twarzy pojawił się na widok postów o wspomnieniach studenckich :-)
Przypomniało mi się jak było bosko:D
Miałam świetną współlokatorkę, mieszkałyśmy na 4 roku w akademiku, fakt faktem, że na piwko albo inne "gleborzuty" zawsze kaska była:D
ehhh;-)
z potraw z niczego u nas królowały: grzanki z chleba na oleju z solą, i kanapki z musztardą:D
Ponieważ pracowałam prawie całę studia w przedszkolu, obiady miałam gratis hehehe :D
Może jakiś wątek wspomnień studenckich :D:-D

no ktos jeszcze kojarzy chlebek na oleju, mniamus mniamus :)
ja studiowalam dziennie w toruniu i wspominam z lezka w oku te rozkoszne 5 lat

miniu77 dobrze, ze tylko na strachu sie skonczylo,
aga12/1979 kciuki zacisniete, powodzenia

ja sobie pozwolilam wziasc numer kasis i dawidowe, wiec jak by co bede na bierzaca informowac, jak ja chce byc juz poz

Dziewczyny strasznie się boję jutra i bardzo stresuję. Aż się niedobra dla męża stałam, bo on tak lajtowo do tego podchodzi i te jego teksty " urodzisz mi naturalnie- zobaczysz". Dopakowaną mam torbę,ale ciągle mam wrażenie że czegoś zapomniałam ( co ja muszę jeszcze zabrać????) Straciłam głowę. Zamiast cieszyć się że zobaczę jutro swojego synka to płacze i się denerwuję.
Nawet już nie wiem od kogo mam wziąć numer telefonu żeby poinformować. :-(
Teraz jeszcze muszę wykąpać się w wannie z bąbelkami. Cała się telepię, już wiem że nie zmrużę oka tej nocy ani trochę.

Przepraszam że tak tylko o sobie,ale naprawdę poczytałam wszystko co tutaj dziś napisałyście.

A ja Was nie ogarniam - ale to już pisałam kiedyś - bo produkujecie zbyt wiele....
Wpadłam tylko spytać czy ktoś coś wie o Karen? Bo nie wiem czy przegapiłam czy długo jej nie było.... A rodzić razem miałyśmy...
Pozdrawiam :)

reklama
ja tez trzymam kciuki i ide wytłumaczyc swojej córce ze co godzine nie mozna jesc dawki mleka która zjada dziecko dwa razy wieksze co 3h. Ona jeje az jej sie ulewa a ja tylko piore i prasuje.

Do góry