reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kolejka była niesamowicie ogromna, tak więc podeszłam do przodu i zapytałam najpierw jednej a potem drugiej babki czy mogłabym teraz zostać obsłużona przed nimi a one powiedziały stanowczo NIE, mówiły że one też czekają itp. Tak więc poszłam na koniec kolejki i stałam z tym ogromnym brzuchem 45 minut w kolejce. Podpierałam się już o ścianę bo tak mi ciężko było i najgorsze jest to że nikt nawet nie zlitował się.:-( A tym dwóm dziewczynom na przodzie to życzę żeby kiedyś im też ktoś odmówił jak będą tego bardzo potrzebowały.

mala mi co za babsztyle niech ich myszy zjedza!!!

ja juz chcialabym sie rozpakowac, Patryk wychodz z brzucha mamy! objadalam sie ptasim i mi nie dobrze,
zazdrosze tym co maja planowane cc, ze wiecie kiedy bedzie malenstwo z wami, wiem, ze to operacja ale ta nie pewnosc kiedy sie to zacznie to wcale nie lepsza

reklama
ja tylko na chwilkę, czytam Was, ale o sobie nie mam siły pisać :-(

wstawiłam na gorącej linii wieści od nice-girl. rodzi!!! a w zasadzie pewnie już urodziła.

witam...ja dzis mam dzien leniuchowania;) maz pracuje do 18, corcia lezy i oglada bajki a ja przed komp..wstawilam ciasto do piekarnika-jabłecznik z cynamonem na kruchym ciescie:)))))))mniammmmmmm uwielbiam!!a wiecie co dzis w nocy mi sie stalo???wstalam do wc(chyba ze cztery razy dzis latalam!)i macam moja koszulke a ona cala mokra po lewej stronie!normalnie masakra...musialam sie przebrac i gdy tak lezalam juz w lozku to mi sie przypomnialo ze dzien prrzed porodem Oli leciala mi siara...wiec juz sama nie wiem czy cos sie zbliza czy cos... hehehhe

Bosze dziewczyny wy też macie taki owłosiony brzuch?? Ja jestem przerażona kudłami które mi wyrosły w ciąży.

też :D ale słyszałam, że po ciąży to zniknie (musi:D )
Mój W jest na klacie i brzuchu strasznie owłosiony i śmiał się, że się upodabniam do niego, co wcale mu się nie podoba :p

Już myślałam, ze tylko mnie to dopadło :/ Ja też mam nadzieje, że zniknie ... musi musi ;)

trzymam kciuki za nice-girl, będzie kolejna rozpakowana, a tu jeszcze tydzień do października :D

Mi dzisiaj wode na cały dzień wyłączyli i nic w domu zrobić nie moge wrrr :/ Ani uprać ani ugotować ehh ... co zrobić trzeba odpoczywać ;)))

Nie odzywałam się trochę-bo ostatni tydzień nie była dla mnie łaskawy(w innym temacie pisałam o tym co moim maleństwem)Codzienne konsultacje z lekarzami w sumie 5 usg u różnych specjalistów-nie spodziewałam się takiej końcówki ciąży:(...Jeden lekarz strasznie nas nastraszył-podawał takie diagnozy, że w najgorszych koszmarach nie śniłam-wierzcie mi że po takich informacjach spać się nie da:(...no ale na szczęście trafiliśmy potem do jednego z lepszych lekarzy i potem jeszcze do innego i o ile potwierdzili że problem z pęcherzem u małego Jasia jest, ale prawdopodobnie będzie potrzebna jakaś korekta po porodzie-zmiana ponoć odwracalna i nie ważąca na dalszym rozwoju dziecka.Także jestem dobrej myśli-jedynie co się zmieniło to to że mam już przygotowane miejsce w szpitalu na poniedziałek(skierowanie ze słowami"Planowana indukcja porodu-27.09.2010r g.8.00)więc mam weekend na przygotowanie się!Aha po dokładnych pomiarach moje dziecko waży 3770...

Mi też futerko urosło:( Masakra jakaś. A ja mam w brzuchu rewolucję, latam do wc tak mnie goni coś, boli mnie ogółem żołądek, ale najważniejsze okna pomyte:):D I już tych kropek wrednych nie widać.
Teraz jeszcze pozamiatać i podłogę umyć. Komuś jeszcze posprzątać????

reklama
no to widze ze na poneidzialek jestesmy juz dwie, jedna na wtorek, moze jeszcze ktos w poniedzialek sie dopisze do rozpakowanych?:D

Do góry