reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ale dzis nudy..:( u nas caly dzien pada. wszystko pozamykane, w kinie bylismy wczoraj. Dzien spedzam miedzy TV, kompem a lodowka. Juz mam dosyc..

reklama
A u nas padało do południa, a teraz jest tak względnie. Cały dzień minął mi na porządkach i mam już dość, ale trochę zostało do zrobienia. Oby tylko pogoda w przyszły weekend była bez deszczu.

U nas też nuuuuuudy... o ile przy trzylatku można się nudzić ;-)

Mój małżon pracował cały tydzień od rana do 18 więc w domu był po 19
Dziś też był w pracy choć krócej i jutro też idzie :-(
Więc cały weekend z głowy...
Do tego kiepsko się czuje więc nawet jak jest w domu to je i do łóżka....

A miałam nadzieję że choć niedziela będzie wyjazdowa :confused2:

Tutaj też widze raczej ruch zamarł....
Długi weekend pełną parą ;-)

Ja o kg to nawet się nie wypowiadam....
Choć po pierwszej ciąży praktycznie wróciłam do wagi sprzed to niestety na krótko...
Gdy przestałam karmić pofolgowałam zimą i nabrałam prawie 10kg nadwyżki :zawstydzona/y:

Tak więc spore wzwanie przede mną jak już drugie bobo się urodzi....:sorry:

Ja dzisiaj fajnie nawet dzień spędziłam, rodzinnie. Mój M. był cały dzień z moimi rodzicami i szukaliśmy fajnych wózków. Znalazłam jeden, wklejam opis na odpowiednim wątku.
Poza tym poszedł właśnie na kawalerski do kumpla :) Oby się grzecznie bawił :p

Pozdrawiam Dziewczyny i wracam do moich wyklejanek :)

Duża buźka!

Ja dzisiaj też cały dzień umieram z nudów. Pogoda nie dopisała (nawet teraz leje tak, że cho cho) więc podobnie jak moriam dzień spędziłam w 99% przed kompem i TV...
niech już się to skończy bo oszaleć w tych czterech ścianach przyjdzie :eek:

chyba wszedzie dzis tak samo bez wzgledu na kraj. mialam sie uczyc, ale tak mnie len ogarnał, ze tylko kanały w tv zmieniałam. żałuje tylko, ze lodówki w pokoju nie mam

Pewnie nie pocieszę, ale w Zielonej Górze słonecznie... wczoraj tylko 2 razy przelotne opady, ale ogólnie dało się pobyć na dworze, nawet małą zabraliśmy na Majkę Jeżowską, haha:) i piknik pod gołym niebem. Jutro ma być dużo gorzej... ale mnie bardziej interesuje jak będzie od środy, bo jadę na krótki wypoczynek:)

Pozdrowienia!!

to ja zapraszam do Lublina ;-)
wczoraj 1/2 dnia padało i dzisiaj od rana znowu się chmurzy. Weekend majowy a pogoda nie dopisuje niestety :baffled:

reklama
Do góry