reklama
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
Kania78
...
Witam się niedzielnie, aura taka że z domu nie chce się wychodzić, od rana mnie boli głowa i jestem niewyspana :-( :-(
Co do kolczyków to też zamierzam Gabrysi przebić uszka na dniach, im szybciej tym lepiej bo potem dziecko albo się boi albo wyrywa, nie usiedzi.
Choć zdarzyły się różne wypadki 13-tego, to i tak uważam że dla mnie ta liczba jest szczęśliwa:-)
Dziulka bez obaw, Oliwia prawie 3 lata ma już kolczyki i nie było żadnych akcji, że ktoś pociągnął za ucho, jedynie to miała ostatnio kolczyki z angielskim zapięciem i czasami same się jej odpinały, przy zdejmowaniu ciuchów. Teraz jej zmieniłam, i nic się jej nie odpina, są malutkie, przy uszku.
Happy zdrówka, nie wygrzałaś się?
Kasis i jak Ci to bb działa w telefonie?
Co do kolczyków to też zamierzam Gabrysi przebić uszka na dniach, im szybciej tym lepiej bo potem dziecko albo się boi albo wyrywa, nie usiedzi.
Choć zdarzyły się różne wypadki 13-tego, to i tak uważam że dla mnie ta liczba jest szczęśliwa:-)
Dziulka bez obaw, Oliwia prawie 3 lata ma już kolczyki i nie było żadnych akcji, że ktoś pociągnął za ucho, jedynie to miała ostatnio kolczyki z angielskim zapięciem i czasami same się jej odpinały, przy zdejmowaniu ciuchów. Teraz jej zmieniłam, i nic się jej nie odpina, są malutkie, przy uszku.
Happy zdrówka, nie wygrzałaś się?
Kasis i jak Ci to bb działa w telefonie?
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
Dokładnie dziuleczka- kania78 ma rację moja Paulinka ma kolczyki odkąd skończyła roczek i tez sie jeszcze nic nie przydarzyło a szaleje z wiki czasami na całego....
Kasis ja też jak przez telefon chcciałam to też się nie dało zbytnio...
A ile u was przekłucie??tak dla porównania? bo ja płaciłam 65 zł z Julą ale dostała złote kolczyki etui i wizyta kontrolna za 3 tygodnie na oglądanie dziurki czy nie ropieje
A ile u was przekłucie??tak dla porównania? bo ja płaciłam 65 zł z Julą ale dostała złote kolczyki etui i wizyta kontrolna za 3 tygodnie na oglądanie dziurki czy nie ropieje
musze pomyslec z tymi kolczykami. a puki co to leane dzisiaj w nocy nam dala popalic.... zsikala sie dwa razy!!! nerw mialam takigo ze szok i ogolnie zasjakis okres mega buntu jej sie zaczal bo nie daj czort postawic kubek np gdzie indziej to ona " nie! ma tu byc!!! leane tu postawila i tu ma byc!!!". moja mama udawala przy zabawie z nia ze spi i chrapie to a ciagnela ja za wlosy i " baba wstawaj, nie spij, nie wolno!!!!"
emiliab
Fanka BB :)
Hejka
Witam się po weekendowej przerwie. Mieliśmy wczoraj cały dzień gości, więc nam zleciała niedziela bardzo szybko:-)
Od dzisiaj Kuba idzie już normalnie na 5 lekcji do szkoły i się będzie wdrażał.
W czwartek byliśmy załatwić "pozwolenie" na przedszkole, brakowało w dokumentach dwóch podpisów Artura, więc jadę z Frankiem jutro. Na szczęście znajoma powiedziała(przetłumaczyła mi),że przedszkole dostaniemy na 7 godzin właśnie ze względu na brak języka. Teraz musimy tylko pochodzić po przedszkolach i się popytać o miejsce. A ja z tą swoją pożal się Boże znajomością, Oby ktoś mówił po angielsku...
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka i spadam robić śniadanko dla Kuby
Witam się po weekendowej przerwie. Mieliśmy wczoraj cały dzień gości, więc nam zleciała niedziela bardzo szybko:-)
Od dzisiaj Kuba idzie już normalnie na 5 lekcji do szkoły i się będzie wdrażał.
W czwartek byliśmy załatwić "pozwolenie" na przedszkole, brakowało w dokumentach dwóch podpisów Artura, więc jadę z Frankiem jutro. Na szczęście znajoma powiedziała(przetłumaczyła mi),że przedszkole dostaniemy na 7 godzin właśnie ze względu na brak języka. Teraz musimy tylko pochodzić po przedszkolach i się popytać o miejsce. A ja z tą swoją pożal się Boże znajomością, Oby ktoś mówił po angielsku...
Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka i spadam robić śniadanko dla Kuby
Kania78
...
Agusinka u Nas koszt około 20 zł i kolczyki ze stali chirurgicznej na początek, po 3 miesiącach można zmienić.
Emiliab Wszystkiego Najlepszego dla Kuby z okazji urodzin (spóźnione ale szczere).
Trzymam kciuki za zalezienie miejsca w przedszkolu dla Frania.
Dziulka Oliwia też jakiś bunt przechodzi, nie można jej ogarnąć.
Kasis to ja nie instaluje :-)
Masz racje, jesień idzie i więcej takich dni będzie :-(
Chyba zacznę chodzić na solarium, żeby się nasłonecznić ;-)
Zmykam, miłego dzionka.
Emiliab Wszystkiego Najlepszego dla Kuby z okazji urodzin (spóźnione ale szczere).
Trzymam kciuki za zalezienie miejsca w przedszkolu dla Frania.
Dziulka Oliwia też jakiś bunt przechodzi, nie można jej ogarnąć.
Kasis to ja nie instaluje :-)
Masz racje, jesień idzie i więcej takich dni będzie :-(
Chyba zacznę chodzić na solarium, żeby się nasłonecznić ;-)
Zmykam, miłego dzionka.
reklama
kasis
Fanka BB :)
Kaniu ja chciałam korzystać w pracy bo tak jak pisałam mały laptop na razie nie jest na chodzie,a brałam go do pracy zawsze, więc zainstalowałam ,zawsze można napisać ale na głównym.
Emiś kurcze początki bywają trudne ,ale kiedyś będziesz się śmiała z tegodasz rade w końcu silną kobitką jesteśa ja słyszałam ,że tam są trudności z przedszkolami, to znaczy ciężko się dostać.
Dziulka ja teraz daje pampersa cały czas na noc bo kurcze codziennie jest zasikany, i nawet w południe mu sie zdarzy zasikac jak śpi nie wiem dlaczego się cofnął pod tym kontem.
Agusinka mam zainstalowany ,ale to tak w razie W
Emiś kurcze początki bywają trudne ,ale kiedyś będziesz się śmiała z tegodasz rade w końcu silną kobitką jesteśa ja słyszałam ,że tam są trudności z przedszkolami, to znaczy ciężko się dostać.
Dziulka ja teraz daje pampersa cały czas na noc bo kurcze codziennie jest zasikany, i nawet w południe mu sie zdarzy zasikac jak śpi nie wiem dlaczego się cofnął pod tym kontem.
Agusinka mam zainstalowany ,ale to tak w razie W