reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasis bo to jest tak jak się mówi że dziecko przechodzi bunt dwulatka , 3-latka i ile jeszcze to może trwać??? a ja mówię że to się nie kończy bo potem jest bunt 4-latka,5,6,7,8 i tak do 18 latka albo i dalej heheheh po prostu taki urok nas rodziców:))

Madziu właśnie też mi się tak zdaje,że to jest tak całe życie hehe a przynajmniej do 18:)tylko jedne są bardziej rozbrykane drugie mniej....

Basia tylko mam wrażenie ,że jest najbardziej nie usłuchanym dzieckiem w grupie:(((( chodzi swoimi ścieżkami ,przeszkadza nawet Pani jak czyta książki ,nie chce siedzieć na karnym krzesełku

Dziewczyny nie piszcie o buncie bo moje dziecie nie wie co to jest...i niech się nie dowie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Moje dziecko jako jedna z tych późniejszych siusiających na nocnik bo nie które dzieci już dawno wołały jak ona jeszcze nie a teraz po 3 miesiącach odkąd się nauczyła to zostało w zapasie pół paczki pieluch i od tamtej pory nie załozyłam ani jednej a Amelka sie ostatnio wypowiedziała "mama musimy jechać do Kubusia zanieść pieluśki dla welonisi bo ja mam nocik"

co tym naszym dzieciom sie poprzestawialo w mozgach?? serio bunotwnica taka z mojej ze szok.

na 16h poszlam po leane do szkoly, a ta wychodzi z siniakiem na pol czola cala zadowolona!!! pytam sie pani co sie stalo bo pol lba fioletowe, a ona ze leane i jej kolezanka po jedzeniu na stolowce wylecialy gonily sie i z pelnym impetem zderzenie czolowe, zadna nie sluchala pani tylko glupialy, a potem kostki lodu obie mialy na czole lobuziary!!! pani mowi ze tamta wyla pol godziny a moja minute i dawaj rura latac dalej;

reklama
Do góry