reklama
No tak fasolka to bedzie pod koniec 2 meisiaca
mnei czasem starsza te pobolewania ale to poprostu takie poczatki tego sa i juz oby tylko mdlosci sie nei pojawialy za szybko i zbyt czesto
a z tym suwaczkiem nei mam ochoty walczyc jak jutro gin potwierdzi kiedy co i jak wtedy ustawie a jak nei bedzie sie zgadzac to zmienei date ostatniej @ i juz
mnei czasem starsza te pobolewania ale to poprostu takie poczatki tego sa i juz oby tylko mdlosci sie nei pojawialy za szybko i zbyt czesto
a z tym suwaczkiem nei mam ochoty walczyc jak jutro gin potwierdzi kiedy co i jak wtedy ustawie a jak nei bedzie sie zgadzac to zmienei date ostatniej @ i juz
ulisia
chustomama :)
Hihi, no tak też można...
Ale Ci zazdroszczę że już jutro będziesz wszystko wiedzieć... a ja mam termin wizyty dopiero za 2 tygodnie... nie mogę się już doczekać...
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry
U nas piękna pogoda, mroźno, ale słonecznie, wec zaliczyliśmy spacerek z Ingą i psiakami, teraz obiadek i uciekamy na zakupy, bo chcemy kupić S. zaległy prezent imieninowy, Inga dostała zaległe pieniądze z rodzinnego, wiec trochę ją oszwabimy;-)
Pocieszyłyście mnie z tymi pobolewaniami, bo nie pamięam tego z pierwszej ciąży, bolał mnie brzch, ale nie pamiętam kiedy i jak;-)
Muminka, Inga już nie może się doczekać i wszystkim opowiada, że mama ma dzidziusia w brzuchu. I jak dzidziuś się urodzi to będzie się z nim bawić, lulać i przewijać:-) Tylko nie rozumie, dlaczego musi na tego dzidziusia czekać
U nas piękna pogoda, mroźno, ale słonecznie, wec zaliczyliśmy spacerek z Ingą i psiakami, teraz obiadek i uciekamy na zakupy, bo chcemy kupić S. zaległy prezent imieninowy, Inga dostała zaległe pieniądze z rodzinnego, wiec trochę ją oszwabimy;-)
Pocieszyłyście mnie z tymi pobolewaniami, bo nie pamięam tego z pierwszej ciąży, bolał mnie brzch, ale nie pamiętam kiedy i jak;-)
Muminka, Inga już nie może się doczekać i wszystkim opowiada, że mama ma dzidziusia w brzuchu. I jak dzidziuś się urodzi to będzie się z nim bawić, lulać i przewijać:-) Tylko nie rozumie, dlaczego musi na tego dzidziusia czekać
bira Filipowi tez cieszko zrozumiec czemu musi czekac.Narazie tlumacze mu ze dzidzia jest za mala by juz wyszla i mu pokazuje jak mal ona jest. Wtey kiwa glowa ze rozumie a nastepnego dnia sie pyta czy juz urosla
Ren he he masz racje z tym suwaczkeim. O jeden stres mniej
ulisia korcze mnie to by chyba te dwa tygodnie roznosilo. Tyle czekania by uslyszec to mile potwierdzenie i zobaczyc po raz pierwszy dzidzie! Zycze Ci wiele cierpliwosci!
Traz my lecimy na spacerk. Filip tylko musi skonczyc obiadek a papla sie w nim juz 30 min Nie ze go do jedzenia zmuszam ale tyle co on je to juz przesada!
Ren he he masz racje z tym suwaczkeim. O jeden stres mniej
ulisia korcze mnie to by chyba te dwa tygodnie roznosilo. Tyle czekania by uslyszec to mile potwierdzenie i zobaczyc po raz pierwszy dzidzie! Zycze Ci wiele cierpliwosci!
Traz my lecimy na spacerk. Filip tylko musi skonczyc obiadek a papla sie w nim juz 30 min Nie ze go do jedzenia zmuszam ale tyle co on je to juz przesada!
ulisia
chustomama :)
Dzięki!
Niedługo pójdę na betę, może we wtorek, to już coś będę wiedzieć.
A jak już zupelnie nie wytrzymam to pójdę na tą jedną wizytę prywatnie, tak tylko żeby wiedzieć czy wszsytko OK.
Na pocieszenie - jak pójdę 12go na wizytę to już będzie duuuuuuuuuuużo widać na USG... :-)
gabires - a ty miałaś termin na 27.11, a ostatecznie kiedy w końcu urodziłaś?? Ja 6 grunia. A masz jakieś zdjątka twojego szkrabka?? AAA i jeszcze jedno. Moja ma 13 mies. i jeszcze nie chodzi samodzielnie tylko "po ścianach" ciągle się czegoś musi trzymać, a twoja?? Dużo już potrafi??.
a no skoro nei da sie ustawic dlugosci cyklu to trza kombinowacHihi, no tak też można...
Ale Ci zazdroszczę że już jutro będziesz wszystko wiedzieć... a ja mam termin wizyty dopiero za 2 tygodnie... nie mogę się już doczekać...
a jeszcze nei ma mi czego zazdoscic bo jutro moze sie okazac ze w przuchodni nei maja usg i dopiero ginka mi wyznaczy termin spotkania w jej gabinecie
Udanych zakupow :-)Dzień dobry
A co trza jakos kombinowac milego spacerkuRen he he masz racje z tym suwaczkeim. O jeden stres mniej
o to dopiero bedzie fajnie bo bedzie juz widac Maluszka;-)Dzięki!
Niedługo pójdę na betę, może we wtorek, to już coś będę wiedzieć.
A jak już zupelnie nie wytrzymam to pójdę na tą jedną wizytę prywatnie, tak tylko żeby wiedzieć czy wszsytko OK.
Na pocieszenie - jak pójdę 12go na wizytę to już będzie duuuuuuuuuuużo widać na USG... :-)
ja jestem ciekawa co mi powie ta lekarka i czy czasem nei kaze zrobic bety zeby wiedziec jaki tydzien ciazy czy cus
reklama
gabires
Fanka BB :)
Uspokoiłaś mnie bo ja przy Anastazji nic takiego nie miałam. Tylko senność i mdliło mnie. No to uffff...Co do tych bolow janikow to wiem ze to normalne . Cale cialo nam sie zmienia itd i dlatego boli. Przy pierwszej ciazy strasznie sie tego balam ale Gina mi naszczescie wytlumaczyla i juz bylam spokojna.
Ostatecznie 3 grudnia :-) Zdjęcie wkleję (jeśli dam radę ) Moja Buba ma prawie 14 miesięcy, 6 ząbków (jeden wczoraj się nam wykluł), chodzi od 17 listopada (teraz to już tak pędzi, że czasem ciężko mi ją dołapać gdy akurat zwiewa przede mną), mówi MAMA, TATA, BABA a gdy coś chce to pokazuje rączką. Nie martw się - jak Twoja się już puści tej ściany to jej nie dogonisz ;-) A ładnie Ci je? Karmisz? Czytałam o Twoim porodzie - współczuję przejść i podziwiam bo szybko się zdecydowałaś.gabires - a ty miałaś termin na 27.11, a ostatecznie kiedy w końcu urodziłaś?? Ja 6 grunia. A masz jakieś zdjątka twojego szkrabka?? AAA i jeszcze jedno. Moja ma 13 mies. i jeszcze nie chodzi samodzielnie tylko "po ścianach" ciągle się czegoś musi trzymać, a twoja?? Dużo już potrafi??.
To może poleż albo idź zrób herbatkę :-) Napewno w wyższej ciąży trzeba robić przerwy w siedzeniu żeby krew mogła dopłynąć.Raaaaaaaany, jak mi się kręci w głowie... Nie wiem czy to normalny objaw ciąży, czy po prostu za długo przesiaduję przy komputerze...?
A widzisz jak wielocytuję dzięki Tobie?