reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a wogole to czy w suwaczku z babyboom (suwaczki.com) mozna zmienic dlugosc cyklu, czy wyznacza on termin na podstawie standardowego cyklu 28 dni:confused:??? bo ja to raczej mialam dluzsze cykle :dry:

reklama
Ulisia, dzięki, ze pytasz. Na razie samopoczucie ok. W przeciwieństwie do pierwszej ciaży kiedy wymiotowałam praktycznie od początku. Trochę jestem śnięta, ale to pikuś przy Indze, bo wtedy mogła bym iść spać zaraz po tym jak wstawałam z łóżka. Oby mi się to nie zmieniło;-)
Piszecie o mężach... Mój przeęty tak, ze nie mogę na arzie w domu nic;-) Całowicie oszalał, przynajmniej tym razem będzie się mógł wykazać, bo w poprzedniej ciąży widywaliśmy się co kilka tygodni:-) Al teraz sobie odbiję;-)

Bira to zycze spokojnej ciazy i jak namniej nieprzyjemnych dolegliwosci ;-) a maz widze staje na wysokosci zadania;-) tylko oby nei przesadzal zebys nic a nic nei robila

ja juz na dzis uciekam zycze spokojnego wieczorku:-)

Ren, nie da rady nic nie robić;-) Małe dziecko, dwa duże psy i maz do 18 w pracy w ciągu tygodnia:baffled: A mieszkamy w Holandii, wiec rodziny do pomocy brak;-)

Własnie sobie uswiadomilam, że 2 lata temu zobaczylam II krechy na teście ciążowym.

Powodzenia mamusie październikowe 2010 - październikowa mama 2008.

ewelw to możemy sobie pogratulować i się uściskać! Witam Cię gorąco i mam nadzieję, ze lepiej się poznamy przez te nadchodzące miesiące :) Rodziłam w Suchej Beskidzkiej, poród miałam sn i było dobrze (kilka rzeczy nie tak, inne super). A Ty? Masz nadzieję, ze będzie lepiej? Śliczną masz Córusię - gratuluję!!!
Hej!! Ja jestem na gudniówkach 2008 i tam opisałam mój poród, zapraszam, a czy tyb też byłaś poprrzednio na forum??

Ojej znikam na chwilę i tu tyle czytania.....
Ren i Bira - witam serdecznie|! Gratuluję ciąży i życzę Wam i sobie by nasz okres oczekiwania przebiegł zdrowo i radośnie :)
Ulisia może M. się jeszcze nie odnalazł w nowej sytuacji? Daj mu może troszkę czasu i nie denerwuj się bo to szkodzi Dzidzi ;)
ewelw miałąm termin na 27/11/2008 więc podglądałam i podczytywałam listopadówki ale zaraz poszukam i poczytam jak to było u Ciebie.
Muminka ale ile radości szpada może przynieść! A nie boisz się, że będzie zazdrosny o Maluszka/kę?

reklama
Ren dziekuje.Meza mam rzeczywiscie fajniuskiego ale jak kazdy facet ma swoje wady. Ja z charakterku to taka rozbrykana jestem i dla tego mam zrozumienie do wielu rzeczy. Po zatym oboje jestesmy troche stuknieci :-D i dlatego niemamy czasu na klotnie bo one sie szybciutko koncza jakims zartem gilgotkami cz yczyms innym takim... oj zadna normalna z naspara... A propo suwaczkow to tam mozna tez zmienic dlugosc cyklu. kasujesz 28 i wpisujesz inny.
bira Jenki ja tez mialam przy pierwszej. Wszystko zaczelo sie jakos w styczniu czyli ...8 czy 9 tydzien.Caly czas spalam i wmiedzy czase przytulalam kibelek!!! Tak przez prawie 2 msc.!!! Mam nadzieje ze tym razem tak niebedzie! Szkoda ze na miejscu nkogo niemasz .Napewno niejest latwo ale masz nas zawsze na miejscu!!!:tak:
ulisia niech ci zawsze tak szbko przechodzi! Ja to bym chetnie zobaczyla naszych facetow w ciazy...:szok::szok::szok: Niech sie wiec ciesza ze my to robimy i niech nam kazda zachcianka z czola zczytuja!!!
gabires o Filipka sie niemartwie bo on ma bardzo dobry kontakt z malutkimybaby i to on ogolnie namowil nas do rodzenstwa. Pozatym jak sie dowiedzial ze mam baby w brzuszku to sie tak milutenko zapytal czy moge juz ja wyjac to on sie z nia pobawi :-D Jak mu tlumaczylismy ze niemozemy miec dzidzi bo np. mieszkanie za male i niebedzie miejsca na luzeczko to on na to "dzidzia moze spac ze mna" Albo ze niemam miejsca na szafke dl adziecka to ona to ze w swojej miejsce zrobi...Slodziak moj kochany. No i wyprosil...

A jak tam u was? Nie wszystkie z nas maja juz dzieci ale te co maja? Mowilyscie juz swoim pociechom? Tlumaczyliscie cos wczesniej?

Do góry