reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dagisu a może spróbuj się położyć na lewym boku i odczekać trochę. Ból jest ciągły? Mnie często już boli "okresowo" ale jak się położę i trochę odpocznę to mi przechodzi...

reklama
A do mnie kurier dotarł...ale mam inny problem. Od wczoraj boli mnie brzuch tak jakby okresowo promieniujący do części lędźwiowej kręgosłupa. Nie wiem jak mam to rozumieć. Chodzenie i odwracanie się z boku na bok na łóżku sprawia mi ból. Zaczynam się martwić. Zaznaczam, że biorę fenoterol 4xdziennie teraz jeszcze łyknęłam nospe. Wydaje mi się że nie są to skurcze bo ból odczuwam cały czas:(

ja tez czasami czuje taki bol jak na okres i bol w dole plecow... najczesciej z rana jak sie obudze i leze w lozku to mnie boli podbrzusze. potem juz ok. od dwoch dni biore sobie na noc luteine.wizyte mam dopiero 14.09 wiec mysle ze do tego czasu bedzie dobrze. a co do twoich boli to moze zadzwon do swojego gina skoro czujesz ten bol caly czas. mi kiedy mowil moj gin ze jak tak boli i plecy do tego to najlepiej przyjechac do szpitala gdyby nawet nospa nie pomogla. trzymaj sie i odpoczywaj.

A do mnie kurier dotarł...ale mam inny problem. Od wczoraj boli mnie brzuch tak jakby okresowo promieniujący do części lędźwiowej kręgosłupa. Nie wiem jak mam to rozumieć. Chodzenie i odwracanie się z boku na bok na łóżku sprawia mi ból. Zaczynam się martwić. Zaznaczam, że biorę fenoterol 4xdziennie teraz jeszcze łyknęłam nospe. Wydaje mi się że nie są to skurcze bo ból odczuwam cały czas:(

ja juz tak miałam ze 3 razy ale po jednym dniu mijało

Natolin mam tak samo jak Ty mase roboty a sił już prawie wcale. Jak wróciłam od lekarza posprzatałam mieszkanko i mam dosc ,czuje sie jakbym przeniosła tonę węgla. I do tego jeszcze tyle zakupów o masakra .
Sparr współczuję lekarza , co za kretyn zeby takie rzeczy kobiecie w ciąży mówić. debil dosłownie
Dawidowe szkoda ze kolor wózka nie taki jak miał być ale upuścik :) jak miło . My w poniedziałek sie wybieramy po nasze cudo . Mam nadzieje ,ze nikt go nam do poniedziałku nie wykupi.
Oj ide sie przespac ,a potem obiadek trzeba robić.
Miłego dnia

hej!

Ja mam takie bóle codziennie od ponad miesiąca do tego wiele godzin na dobę napiety brzuch. Mam krótką szyjkę macicy i jak się okazało na ostatnim badaniu rozwarcie na 1cm. Też biorę Fenoterol (od trzech miesięcy)tylko, że teraz zwiększył mi lekarz dawkę z 3-ech tabletek do 6-ściu. Lekarz zaznaczył mi,że w takiej sytuacji prawdopodobnie po odstawieniu leków zaczną się skurcze i urodzę. Teraz czekamy aby dotrwać do 38-ego tygodnia. Najlepiej zapytaj swojego ginekologa przy badaniu co sądzi o Twoim samopoczuciu i "jak to od środka wg niego wygląda". Trzymam kciuki za Ciebie!

ja też mam całymi dniami już w zasadzie twardy brzuch i boli mnie w nocy, ale szyjka we wtorek była zamknięta choć miękka i 2,9cm. leków żadnych nie biorę.

reklama
a ja troche ogranełam po odpakowaniu wózka i wyprałam prawie wszystkie otrzymane ciuszki stojak na full. Teraz ciekawa jestem ile jutro tego dostane. Juz mi sie nie chce a jeszcze posciel i 4 kombinezony zimowe które nie mam pojecia jak prać

Do góry