emiliab
Fanka BB :)
Dziewczyny, podajcie namiary na tego sprzedawcę, bo jestem na etapie poszukiwania pościeli. Będę wdzięczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawidowe ja kupiłam cenowo podobny komplet pościeli , bo mnie poprostu zauroczył i nie żałuję. Przyszedł pieknie wykonczony i wogole super gatunkowy no i taki sliczny ;-) nie moge sie doczekac jak juz bedzie w łozeczku...no ale tego jeszcze nie mam hehe.
dziewczyny własnie sprzwtsłam prasowałam i wkoncu wzieła mnie ciekawosc na rozpakowanie pampersów new born i na nich napisane jest nr 2
To jeszcze zanim zabiore sie do pracy, to chwile ponarzekam, ze jestem dzis potwornie zmeczona i niewyspana. Nie wiem, chyba zafunduje sobie kawe, bo zasne za biurkiem. A do 16stej na bank zasne. Nie mam bardzo duzo pracy, ale strasznie mi sie nic nie chce. Od dzis pracuje jeszcze dokladnie 6 tygodni. Jak bede odchodzic, to bede w 37 tygodniu. Juz teraz jestem sloniem, nie wiem, jak bede sie miescila za biurkiem w 37 tygodniu???
Wczoraj wreszcie przyszla zamowiona taka specjalna poduszka pod plecy (firma zamawia i placi) i nawet niezle odciaza. Moze jakos wytrzymam, bo do tej pory siedzialam ze zwykla poduszka.
No to ponarzekalam. Nawet troche mi lepiej. Milego dnia dziewczyny, postaram sie w ciagu dnia jeszcze do Was zajrzec. Jak nie zasne!! :-)