MADELEIN to jest dieta jogurtowa, bardzo ciezka ale efekty sa szybko i bez JOJO, mam ja od chrzestnego leane ktory musial schudnac 60 kilo zeby mogli mu pomniejszyc zoladek , chlop 2 metry, 150 kilo wagi, teraz wazy 95.
pierwsza faza: jesz tylko jogurty naturalne np tydzien lub dwa w zaleznosci jak szybko ci spada waga po pierwszych dniach ( mnie 800 gram/dzien), mozesz jesc te jogurty caly dzien co chwila bez ograniczen ale BEZ CUKRU!!!! nawet w nocy- dlatego tez nie chodze glodna
)) druga faza- wprowadzasz zupy jarzynowe MIKSOWANE nie zabielane smietanami itp, niemocno solone,dwie miseczki dziennie, no i jogurty ile chcesz, trzecia faza zamiast zup , wprowadzasz warzywa w purée i nadal jogrty,i w ten sam tydzien tejze fazy atakujesz warzywa w kawalkach ( twoj zoladek od nowa uczy sie jesc) , w nastepnej fazie wprowadzasz mieso , mozesz usmazyc ale na niewielkiej ilosci tluszczu, , i najwazniejsza rzecz!!!!!!!!!!!!!!!!!! CODZIENNIE 1,5 LITRA WODY OBOWIAZKOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta dieta uczy od nowa jesc posilki zrownowazone, jest to totalny detox organizmu, i po zakonczeniu diety dopiero powoli wprowadzasz pieczywo ryz kluseczki itp. i jeszcze jedna wazna rzecz- jesli jestes zarlok ( ja bylam) to zapomnij ze dalabys rade zjesc porcje jak przed dieta!!!
) jakbys zobaczyla moj talerz.... nieraz Leane wiecej pochlonie niz ja. jak idziemy do mc donalda to moj chlop zjada dwa menu, leane jedno dla dzieci a ja swojego mam bide zmordowac.... i konskwencje sa tego super: milo sie ubrac w rozmiar 38-40 a nie 50-52 jak przed. dobrze jest tez troche sie ruszac, ahaaa!!!! rano wypijasz kawe bez cukru, lub herbate. i na serio to oczyszcza organizm bo jak sie idziesz wysikac to lejesz jak stary kon
))))))))))))))
zobacz sobie moje foty z 2012 roku i 2011 na fejsie a teraz... skromna roznica nie???
))
kazda faza diety musi trwac tyle samo!!!! jak pierwsza faza jogurtow samych trwa np 2 tygodnie to kazda inna dwa tygdnie.
w razie poczucia braku sil i oslabienia - kupic witaminki. ja teraz cwicze duzo, ciagle fitness i zumba , ale wczesniej przy samej zumbie 2 razy w tygodniu przy tej diecie chyba schudlam 8 kilo w 10 dni , a potem -i tu zebys nie byla rozczarowana- chudnie sie wolniej wagowo ale wizualnie bardzo! te pozostale fazy pozwalaj utrzymac wage zeby efektow jojo nie bylo potem, chyba ze zacznie ktos doslownie ZREC jak wieprz a nie jesc to juz jego problem. nieraz moj obiad na talerzu deserowym jadlam...
)) zoladek sie kurczy i fajna cera jest
no i energia i usmiech
))):-):-) wyobaz sobie ze w poltora roku nie ma mnie 44 kilo???? postaw sobie na podlodze 44 kilo np ziemniakow i zobacz ile to nosilam na sobie....