reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi ty mnie źle zrozumialas :-D nie ze mam w nosie ze tyle ludzi zginęło, tylko ze relacje leane były tak glosne ze nie dało się słuchać info, i zesmy się śmiali ze terroryzm przy zwalonym zamku z bajki tom i Jerry to pikus.:-p tak skubana nadawała... A tak naprawde to znam masę wyznawców islamu i sami są wkurzeni o to co się stało i wyszli z Francuzami na ulice dzisiaj na manifestacje, bo poniekąd to psuje ich wizerunek, i sam mój kumpel arab mowi ze ci co to zrobili to fanatycy,extremisci i debile i daleko im do prawdziwego wyznawania wiary, zryte mózgi i tyle. Swoja droga ten tygodnik o którym piszą tez przecinał z satyrą, bo wolność słowa to jedno ale oni ewidentnie perfidnie przeginali palę z rysunkami. Utkwił mi w głowie 1, arabka z woalem na twarzy tylko ze zamiast twarzy świński zadek!!! Czysta prowokacja wg mnie. Nie dość że się nabojami z tych owoalowanych kobiet to ten zadek świński to przecięcie bo pewnie wiecie ze oni nie jedzą wieprzowiny.....:no:

Poza tym ledwo żyje po tym szkoleniu....

reklama
Hej Kochane :)
A więc melduje się i ja,poczytałam Was od deski do deski i cieszę się z tego że znowu jesteście : )tak w skrócie to u mnie w relacjach damsko-męskich tak jak u Makuc-czyli nijako;) Szkoda Kochana że nie mieszkamy bliżej to byśmy sobie razem ponarzekały na tych paskudników :) Roxi przeogromniaście gratuluje drugiego Maluszka-super!!! Ja bym chciała,ale przez wygodę jakoś nie mogę się zdecydować-bo w końcu wiem co to sen (przynajmniej w weekend) ;) Za Ciebie Marg i za Cudka Mieszka trzymam kciuki z całych sił-ale Ty to już wiesz,będzie dobrze bo innej opcji nie ma :) Dziulencjo o tym żeś się zrobiła niezła duuupa to też już Ci mówiłam-ale powtórzę jeszcze raz,cobyś zawsze taka zgrabna i szczęśliwa była :) Idusiu,Kasis,Kaniu,Sarisko I INNE wspaniałe MAMUSIE witam Was słoneczka-stękniłam się za Wami :)

Rysia tylko mnie nie podrywaj hahahah. Planuje rzucić slodkosci,nie jeść nic wieczorem...i duuuuzo sportu....kurde....ile maks na tydzień?? Na razie 14h ! Serio,z 7-8 kilo chce zgubić.

Dziulka nawet jakbym CIę chciała poderwać to szans nie mam-Yannic to niezła duuupa więc z tej nierównej walki wycofuje się bez użycia siły :-p

Hej, Kochane :-).
Ja powoli wracam "do świata żywych" ;-)- po anginie-skończyło się , niestety, na antybiotyku.
Wczoraj "nadrabiałam Was", ale na 6601 stronie BB mi się "zwiesiło" i dziś dopiero moglam dokonczyć czytanie i odpowiedzieć.
Jestem strasznie "happy", że "stara ekipa" wraca i mam nadzieje, że już tu zostaniecie . BAAARDZO mi Was brakowało . Ja, jak Ida- mam kłopot z utrzymaniem bezpośredniego kontaktu - telefonicznego czy nawet mailowego :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...ale myślami często , często byłam z Wami , często myślałam, co u Was.
Zwłaszcza, że "fujzbuka" nie mam i miec nie będę :-p- więc tym bardziej cieszę się , że pojawila się nadzieja na Waszą tu obecność. Tylko nie znikajcie znów, plizzzz:sorry:.
Szybciutko tylko do "pojedynczych Mamuś" - WARTO czekac na swojego "Księcia z bajki". Tylko właśnie , by to był Książę, nie pierwszy lepszy! Tego Wam życzę :tak::tak:.
U nas wszystko fajnie, o rodzeństwie dla Amelki nie myslimy :-p:-D- musi jej wystarczyć malutki kuzyn, w ktorym zresztą jest zakochana (z wzajemnością, on tez w nią jak w tęczę wpatrzony ;-)). Amelka radzi sobie dobrze, "zasuwa " w dwóch językach , od marca idzie do "starszaków" .Bardziej z niej "artystyczna dusza", niż "intelektualistka" ;-), no, ale wszystko jeszcze się okaże "w praniu" ;-).

o i rysia przywolana do tablicy, jak milo :)
sloneczko zaswiecilo, nie to co wczorajsze deszcze i wichura.
ale raczej dzien planuje lezakujacy. zobaczymy w praniu :)
@happy przeciez Amelka ma starszych braci :)

Marg , tak , Amelka ma starszych braci:-D- no, ale różnica wieku taka, że cięzko mówic o jakimś kontakcie typowym dla rodzeństwa ;-).
Po prostu "na fali" Waszych rozmów zażartowałam z tym rodzeństwem :-).
U nas słonko wyszło, ale wieje dalej. Co prawda co to za wiatr- tu to prawie norma- trampolina mi nie lata po ogrodzie, więc jest znośnie - aczkolwiek na spacer się NIE wybieram :-p

U nas dzisiaj też wichura, także spacerowi mówię stanowcze NIE:-D
kasis ale badanie też musieliście wykonać?
Może faktycznie i dzieciaki mają szybsze terminy, może warto znów podejść do tematu.
To gdzie jedziecie?

reklama
Do góry