Hello Dziewczyny
ło żesz widzę, że Dziulason nie bujał ;-), że forum działa :-).
Od początku życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku przede wszystkim zdrowia, bo ona najważniejsze, reszta się jakoś ułoży. I spełnienia marzeń :-).
Margaritko trzymam kciuki za Waszego syncia.
Elizbaenet gratulacje drugiego synka
Roxi z Tobą jestem w kontakcie, ale co tam gratulacji nigdy dość. I bardzo się cieszę, że ja wiedziałam 3 ;-) heheh.
A teraz Kromcia ja nadal próbuję Cię dogonić w ilości dzieci ;-), ale ten rok zapowiada się ciekawie jeśli chodzi o mój hmm rozwój tudzież sukces także pozostanę przy moich cudownych dziewczynach :-).
Medlein, Eliwrka życzę żeby szybko Wam mieszkania dali.
Ika moja Zuza niestety nadal do przedszkola niet. Chodzi i niby ok, ale w dniu kiedy moje dziecko powie mi, że chce iść do przedszkola uznam za jest git.
Makucku ahh Ty mój level up :-) bardzo się cieszę, że kontrole sprawujesz :-) fiu fiu. I życzę Ci wpadki :-) nie ma to jak drugie małe szczęście, a wierz mi, że ja już mam odchowane i myślę nad trzecim ;-).
Idusia no w końcu jesteś i Ty i MAkuć i oczywiście stare mamusie ;-). Tobie również życzę wpadki a nie wygodnictwa ;-). Ale Wam teraz będzie ciężej. Ja teraz mam super odchowane dziewczyny i luzik. Ale oczywiście nadal je zamęczam swym towarzystwem ;-). hahah trzymam kciuki za biznes.
Kasis u Ciebie wiem co słychać :-).
Kania u Ciebie również.
Happy zdrówka. I cieszę się, że Twoja mała zdolniacha :-), ale dzieciaki już tak mają, że są mega zdolne jeśli chodzi o język(tego im zazdroszczę jak nie wiem co ).
Nie odzywam się choć ciągle o Was wspominam. Niestety nie mam czasu tu zaglądać tak jak kiedyś, ale postaram się bywać ;-). Zuza w przedszkolu ( choć cały grudzień w domu była, bo mieliśmy wypadek
, ale jest już ok). Z Polunią do południa, a od 17 moje szyjątka ;-), kto na bloga zagląda to wie. Do tego zdjęcia :-) także nie mam czasu na nic. I mam nadzieję, że teraz uda mi się w końcu złożyć wniosek o dofinasowanie i w końcu założę firmę. To tak w skrócie.
Zuzka czyta literki, pisze ze słuchu , tańczy, śpiewa (ale wstydek niesamowity :-( ). A Polunia jest niesamowita ponieważ dorównuje prawie we wszystkim Zuzce. Literki zna, swoje imię pisze i czyta. Ale najbardziej na świecie cieszy mnie fakt, że bardzo są za sobą :-) i są zdrowe nic więcej mi na razie nie jest potrzebne.
kończę moją krótką wypowiedź z czasem napiszę więcej.