reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxi nous mam powera :-) ale od wczoraj zdycham z bolu lydek mam zakwasy jak nigdy ,przegielam pale wczoraj na stazu i mam wrazenie jak bym kamienie miala. Dzis wieczorem 2h zumby mialam,myslalam ze padne...a jutro w poludnie staz i wieczorem znowu mojej kursy zumby.szooook...oby przeszlo...mam strasznie wycwiczone i umiesnione nogi,szczegolnie lydki,jak facet doslownie....ale wczoraj przegielam ze skakaniem po stepie i sprintem.aiiiiii..,zaciskam zeby i do przodu.

A co metamorfozy to mass racje....w koncu jakby nie bylo schudlam 44 kilo i w dol 5 rozmiarow.z 50 na 40 a i 38 juz ubralam ostatnio....

reklama
Witam się z Wami w Nowym Roku.

Widzę że forum zaczyna tętnić życiem :-)
Co mnie bardzo cieszy :-)
Gratuluję Elizie drugiego synka.
Roxannka z dwójką jest znacznie weselej, zresztą z dziećmi nudy nie ma ;-)
U Nas jako/tako po świętach, troszkę zmian.
Dziewczyny dały popalić ale są kochane i czasami rozbrajające do łez.
Od 3 dni śpią już razem na podwójnym łóżku, porządki po świętach porobione, pierwsza wyprawa sankami zaliczona. Dziś wróciłam do pracy po prawie 3 tygodniach wolnego ;-)

WOW cóż ja widzę, forum odżyło!
ELWIRKA nie daj się facetom. Ja też czekam na sprawę o podwyższenie alimentów.
Od października sędzina się zbiera, żeby termin wyznaczyć i zebrać się nie może.
Gratuluję mieszkania, ciekawi mnie co dostaniecie. Ja jestem znów na liście, tym razem o dwa oczka wyżej, bo 12.
Już raz u burmistrza byłam z podaniem w tym roku. W przyszłym tygodniu też się przejdę do niego. Będę chodzić minimum raz na tydzień, aż w końcu znajdzie mieszkanie dla świętego spokoju.

DZIULKA pisz co tam u Was wiadomości nadają o tej strzelaninie.
Mam nadzieję, że to z dala od Was.

Dziewczyny pamiętajcie o 1% podatku dla mojego Wiktor
Nr KRS 0000186434
Cel szczegółowy: WIKTOR KABAŁA 659/K.
Rozliczam też pity (PIT-37 i PIT-36). Wszystko bez wychodzenia z domu, przez internet.
Także jak nie chce się Wam bawić z pitami to zapraszam.

Madelein to z daleka ode mnie. ja w Lyonie mieszkam, nie w Paryzu. ale tez wielka metropolia....drugie miasto po Paryzu. z drugiej strony sie nei dziwie ze to sie stalo znajac ten tygodnik.... niby wolnosc slowa ale glupie karykatury i publiczne nabijanie sie z pewnych rzeczy niektorych ze tak powiem wkurzylo......

Wpadam tylko jak po ogien, bo pozno jest, a wstaje jutro o nieludzkiej porze.

Happybeti, mam nadzieje, ze sie juz lepiej czujesz. Taki ciezki okres chorobowy teraz chyba, bo mnostwo osob w moim otoczeniu choruje.
I przepraszam, bo zapomnialam o Twoim pytaniu: w Stanach dzieci zdecydowanie uczy sie czytac metoda gloskowa.

Dziulka, witaj - milo widziec, ze tak fajnie pokierowalas swoja kariera. Instruktor Zumby brzmi fantastycznie i wydaje mi sie, ze zajecie dla Ciebie stworzone.
Gratuluje takich efektow w zrzucaniu kilogramow i rozmiarow! Imponujace.
Ja tez cwicze od ponad siedmiu miesiecy, ale narazie nie mam ambicji na nic wiecej, jak wyrzezbienie brzucha i zrzucenie troche tluszczu na udach :-D
Musze przyznac, ze coraz bardziej mi sie podoba aktywnosc fizyczna. Zumba tez mi sie podoba, ale nie mam telewizora gdzie moge odtworzyc plytke, jaka mialam z Zumba. Teraz to moze bym juz dala rade caly program zrobic :-p

Kania, dziekuje! Fajnie Ci z tymi sankami. U nas spadlo duzo sniegu, a zaraz potem temperatury spadly do -13-14. Teraz jest juz -21 i dzis w nocy ma byc rekordowo zimno. Wiec o sankach mowy nie ma - brrr!

Milego dnia, dziewczyny, bo u was to juz wczesny ranek...

Dziulka zatem czekamy na córki marnotrawne ;-)
Eliza u Nas temp - 18 wczoraj, dziś -12 także też hardcore, więc póki co sanki odpuszczamy.
Dziś jest stanowczo zimniej mimo niższej temp zaczęło wiać, co jest gorsze od - 20.
Poza tym Dziewczyny przeziębione, mąż wyjechał na dwa dni więc będę miała czas wypełniony po uszy.

widzę, że Dziula nie bujała, że forum odżyło ;) wywołana do tablicy stawiam się i ja :p
ika216, ogromny buziak za pamięć :* :D
gratuluję wszystkim nowych maluszków!!!
roxy, aż mnie ciary przeszły jak zobaczyłam Twój suwaczek!!! ogromnie gratuluję i podziwiam za decyzję :D :D :D
i reszcie mamuś oczekujących też gratki!!!
po postach roxy, beti, dziulasa itd wspomnienia wróciły jak żywe :D
nie zmieniamy się, co? :D
jeśli pozwolicie to postaram się zaaklimatyzować od nowa ;)

Ida mam nadzieję że na dobre już się zaaklimatyzujesz :-)
Jak Córcia w przedszkolu?
A Ty jak tam ogarniasz całą resztę?
I czemu Cie tak ciary przeszły? Czyżbyś też coś tam coś tam ? ;-)

reklama
zobaczymy, tu jest jak w domu ;)
Młoda po długich bojach przedszkole pokochała. Jej pani jak na początku była przerażona posiadaniem takiego egzemplarza w grupie, tak teraz jest przeszczęśliwa, bo Misia i rozbawi, i pocieszy i przytuli każde potrzebujące dziecko, więc jest jakby jej prawą ręką ;) co wcale nie znaczy, że zawsze jest taka kochana i cudowna, bo charakterek jak miała tak ma, ale zazwyczaj pokazuje go w domu :p
reszta? po staremu:p no może nie do końca, bo ja stwierdziłam, że nauczania mam serdecznie dość i zmieniam zawód :p właśnie jutro czeka mnie wyjazd weekendowy nach Stettin ;) chyba ze nie uda mi się pokonać zwariowanych jelit, bo chyba pierwsza wirusówka w tym roku właśnie mnie dopadła :p
a ciarki, Kaniu najdroższa, mnie przeszły bo Roxy miała podobne nastawienie do posiadania drugiego dziecka jako i ja, a że ona postanowiła drugiego maluszka wyprodukować to i mnie jakoś tak ... ale nie, ja jeszcze nie, jakoś chyba za wygodna jestem :/ Młoda już taka fajna, rozgarnięta, coraz bardziej samodzielna, a ja znowu w pampersy mam wleźć? i noce nieprzespane... eeeeeee, nie, jeszcze nie... tym bardziej że podjęłam się nowych wyzwań i przydałoby się do końca je doprowadzić ;) dobrze mieć wymówki :p
jak dziewuszki? zagorączkowane???

Do góry